- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.561
slm kızlar buseniz ölüyoooo yetişin dünyanın ni yaptım sabah 8 den beri şimdi pazardan geldim vine ayıklıyıp buzluğa atıcam kış içi kaynatıp içiyoz güzel oluy
kızlar bişey sorucam size kuşadasında tavsiye edeceğiniz bi otel varmı gittinizmihiç 2 hafta sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz
iyiyim canlarım
biraz belim ağrıyor sadece birazda miğde bulantılarım var
ama bunlar tatlı ağrılar şikayet etmiyorum asla
bol bol uyuyorum
2 hafta sonra inşallah kalp etışınıda duyarız meleğim dua edin kıslar
sizde ne var ne yok çalışmalara tam gaz devam edin olur mu
periciğim misafirlerin gelicekmiş canım ama sakın çalışmalara ara verme
onlar uyuyunca başla :))
kızlar kasık ağrısı demişsiniz bndede oluyor ara ara giriyor özellikle sol kasığıma biz çalışıyoruz ama ben bu ay umurtlamadım galiba hiç gıdaklama sesi gelmedi:roflol:ya akıntım olmadı birde ateşimi ölçüyorum hiç yükselmedi boşamı kürek çekiyoruz bu ay bilmemkafamçokkarıştıneyse az kaldı zaten olmuşken çalışmaya devam edelim:jeyyar:benim bu ay umudum yok hayır bişey değil adamcağızı yoruyoruz boşu boşuna her gün hergün canı çıktı zavallınınkafamçokkarıştı
CADIARZUbenneyaptımkibenneyaptımki:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:peri belenay ve özge nedir bu kasık ağrısı şekerler hayırdır inşallahh
bi sebebi olmalı yaniii
kızlar benim beyaz köpük gibi akıntım olmuştu :)))
oy oy oy kıyamam sana..inşallah canım duyacaksın bebişin kalp atıslarınıda zamanı gelınce..hayırlısıyla güzel bı hamılelık gecır ınsallah arkadasım .
vallahı bılemıyorum artık canım gercı hesaplama yaptım şimdi bugün yumurtlama gunumdeyım tam kasıklarımdakı agrıda ondan sanırım bugün yaptık yaptık bıseyler yapamadık öbür aya kalıcak malesef:sinifsinif:
ya bide kızlar ben dün bişey farkettim ve canım sıkıldı çok
göğüs uçlarımda pütür pütür bişeyler çıkmış rengi biraz açık
allah korusun sıcaklarda bütün gün kapalı ya mantar falan olmamıştır dimi
CADIARZUbenneyaptımkibenneyaptımki:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
valla daha köpürmedi benimkiler :roflol::roflol::roflol::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
kızlar kimseye olmadımı böyle bişey hiç ilgilenmediniz benim vucudumun çok kıymetli yeriyle nedir acaba göğüslerimde çıkan şeyler benneyaptımki
kızlar kimseye olmadımı böyle bişey hiç ilgilenmediniz benim vucudumun çok kıymetli yeriyle nedir acaba göğüslerimde çıkan şeyler benneyaptımki
valla bende hiç olmadı canım nasıl sivilce falan gibi mi yoksa yağ bezesi gibi olurya minik minik o şekilde mi
yalnız bir kere bende stresten çıban çıkmıştı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kara merhem varya ondan sürmüştüm
enrikam geçmiş olsun canım sana yardımcı olmak isterdim ama inan bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ki be tatlım
kaşıntın falan oluyomu? nedir hiç bilmiyorum ki
çok rahatsız edici bişiyse bi dr ye git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?