Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

buseee ne ayıkladın ne ayıkladın anlamadım ben gülümmm

oy oy oy kıyamam sana..inşallah canım duyacaksın bebişin kalp atıslarınıda zamanı gelınce..hayırlısıyla güzel bı hamılelık gecır ınsallah arkadasım .

vallahı bılemıyorum artık canım gercı hesaplama yaptım şimdi bugün yumurtlama gunumdeyım tam kasıklarımdakı agrıda ondan sanırım bugün yaptık yaptık bıseyler yapamadık öbür aya kalıcak malesef:sinifsinif:

ben geldim ya bugünde işler yoğun oyyy oyyy hafta sonu gelsede akşama kadar yatsam evde:))

osmaniye canım arkadaşım ya çok üzüldüm duyunca geçmiş olsun ne kadar çok sevinmiştik hamişsin diye ama kısmet değilmiş canım onun nasibi o kadarmış sende hoşgeldin aramıza üzülme tatlım allahım bir daha nasip eder inşallah ama mutlaka dpktora git ihmal etme canım sağlık bu birşeye benzemez enfeksiyon kaparsan daha kötü olur

kızlar kasık ağrısı demişsiniz bndede oluyor ara ara giriyor özellikle sol kasığıma biz çalışıyoruz ama ben bu ay umurtlamadım galiba hiç gıdaklama sesi gelmedi:roflol:ya akıntım olmadı birde ateşimi ölçüyorum hiç yükselmedi boşamı kürek çekiyoruz bu ay bilmemkafamçokkarıştıneyse az kaldı zaten olmuşken çalışmaya devam edelim:jeyyar:benim bu ay umudum yok hayır bişey değil adamcağızı yoruyoruz boşu boşuna her gün hergün canı çıktı zavallınınkafamçokkarıştı

belenaycım belli olmaz güzelim ya bi süpriz yaparsın blki bize arkadaşım ne güzel olur

busemcim kolay gelsin güzelim ama ne ayıklıyosun çıkmamış o

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:

alemsin valla ya

bu arada bende şüppheleniyorum dedim ya

kasık ağrılarım var
bel ağrım var ara ara
normalde hiç akıntım olmaz
akıntım var
midem bi garip ama sanki gaz gibi ama gaz yapacak birşeyler yemedim ve yok da zaten
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
mirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar dedim ya umutsuz vaka bu ay ama olsun kısmette ne varsa o olur bkalım kim verecek müjde verecek bu ay

peri belenay ve özge nedir bu kasık ağrısı şekerler hayırdır inşallahh
bi sebebi olmalı yaniii
CADIARZUbenneyaptımkibenneyaptımki:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
kızlar benim beyaz köpük gibi akıntım olmuştu :)))

valla daha köpürmedi benimkiler :roflol::roflol::roflol::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

inşallah canım arkadaşım
bu akşamı iyi değerlendir ayşeciim
inşallah olumlu sonuç alırsın canım

kızlar kimseye olmadımı böyle bişey hiç ilgilenmediniz benim vucudumun çok kıymetli yeriyle nedir acaba göğüslerimde çıkan şeyler benneyaptımki

enrika bir tek sende yok anlaşılan kasık ağrısı belki sen hamiş kalırsın bu ay tek bellimi olur:))))))

CADIARZUbenneyaptımkibenneyaptımki:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

valla daha köpürmedi benimkiler :roflol::roflol::roflol::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

özgeciğim benim beyaz süt gibiydi akıntımın rengikaydirigubbakcemile3
sangi biraz tükürük gibi hafif köpük şeklindeydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kimseye olmadımı böyle bişey hiç ilgilenmediniz benim vucudumun çok kıymetli yeriyle nedir acaba göğüslerimde çıkan şeyler benneyaptımki

valla bende hiç olmadı canım nasıl sivilce falan gibi mi yoksa yağ bezesi gibi olurya minik minik o şekilde mi

yalnız bir kere bende stresten çıban çıkmıştı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kara merhem varya ondan sürmüştüm

enrikam geçmiş olsun canım sana yardımcı olmak isterdim ama inan bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ki be tatlım
kaşıntın falan oluyomu? nedir hiç bilmiyorum ki
çok rahatsız edici bişiyse bi dr ye git istersen

evet özgecim yağ bezesi gibi ama çok küçük değil yani öyle büyükte değil rengi biraz daha açık acımıyo ama
fffffffff neden oldu acaba ya terden falan olabilirmi

yok kaşıntıda yok acıda yok sabinacım öyle rahatsız edici bişeyde değil dün farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…