Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet pericim bugün çok durgun benimde canım sıkıldı benneyaptımki

bu sabah noldu biliyomusun sabaha karşı uyandım böyle rüyalar görürken :sinifsinif:
bi anda ben nerdeyim dedim filmlerdeki gibi odamı tanıyamadım :mymeka:
dedim bugün neydi ben işe gidicekmiydim acaba :sm_confused:
sonra elimle eşimi yokladım yavaş yavaş geldim kendime alkisalkisalkis

ya bide kızlar ben dün bişey farkettim ve canım sıkıldı çok
göğüs uçlarımda pütür pütür bişeyler çıkmış rengi biraz açık
allah korusun sıcaklarda bütün gün kapalı ya mantar falan olmamıştır dimi

ayyy canım harikam,çok tuhaf bişey yaşamışsın,boşluğa düşer gibi,bazen banada olur,çok sık değil ama bende senin yaşadığını yaşadım,hatta ben eşimi bi keresinde yabancı bir adama benzettim kendime gelinceye kadar uzun uzun baktım tuhaf bişey,psikolojik sanırım,yoruluyoruz tabii böyle şeyler normal.

alla allaaa bende de aynısı oldu ya gece zaten öle ruyamda korktum sonra sabah uyanmakta zorluk cektım bugün gunlerden neydı dıyorum kendıme zor geldımm...noluyo bıze yaa:uhm:

alla allaaa bende de aynısı oldu ya gece zaten öle ruyamda korktum sonra sabah uyanmakta zorluk cektım bugün gunlerden neydı dıyorum kendıme zor geldımm...noluyo bıze yaa:uhm:

çok enteresan bişey dimi kızlar insan boşlukta gibi oluyo gerçekten acaba zamanı yakalayamıyomuyuz o anda hala geçmiştemi takılıyoruz farketmeden acaba

iyiyim canlarım
biraz belim ağrıyor sadece birazda miğde bulantılarım var
ama bunlar tatlı ağrılar şikayet etmiyorum asla
bol bol uyuyorum
2 hafta sonra inşallah kalp etışınıda duyarız meleğim dua edin kıslar
sizde ne var ne yok çalışmalara tam gaz devam edin olur mu
periciğim misafirlerin gelicekmiş canım ama sakın çalışmalara ara verme
onlar uyuyunca başla :))

çok enteresan bişey dimi kızlar insan boşlukta gibi oluyo gerçekten acaba zamanı yakalayamıyomuyuz o anda hala geçmiştemi takılıyoruz farketmeden acaba

ya da bedenin uyanıp beynimizin tam olarak uyanamaması olabilir,geçici bir şuur kaybı,ya da sıcaklardan beynimizin çok etkilenmesi(kıh kıh kıh)

slm kızlar buseniz ölüyoooo yetişin dünyanın ni yaptım sabah 8 den beri şimdi pazardan geldim vine ayıklıyıp buzluğa atıcam kış içi kaynatıp içiyoz güzel oluy
kızlar bişey sorucam size kuşadasında tavsiye edeceğiniz bi otel varmı gittinizmihiç 2 hafta sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…