Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum burası hala çok sıcak dün bütün gün yattım hiç dışarı çıkmadım sıcak diye geçtim klimanın karşısına uzttım ayaklarımı sefa sürdüm nihayet bir pazarım evde geçti sizleri özledim meğer ne büyük zamanımı kaplıyormuş bu site işrine geldim patronlar kapıdan çıktı ben yazmaya başladım bol hamişli bir hafta olması dileğiyle

esteryacım korkma canım her son yeni bir başlangıcın habercisidir kötü bir sonun ardından güzel başlangıçlar yapman dileğiyle

evet canlarım herseyde bir hayır vardır

kurtajdan sonra genetige gidecek bebeklerim ve bana ve esime kromozom ve trombosis paneli testleri yapilacak, insallah hersey cok daha guzel olur

ben tatili ozledimmmm

tatlım sen operasyondan sonra 1 hafta falan rapor alırsın hemen ardınada bi yıllık izin patlat dinlen şöyle biraz hakkın senin

gönder patronları belenayım at kapının dışına aaa
dün bende aynını yaptım arkadaşım yattım bi kaç ev işi yaptım oohh sefamız olsun :içelim:

günaydın özgecim. idare edıyoruz işte..mirmirmirmir. sen nasılsın ?

seni uykucu perriiiii
benimde uykum var valla çok ayşecim nolcaz biz böyle

bu uyku sendromu kriz gibi bişey ya. kafayı koysam şimdi masaya kimse gelmese odayada ohhhh 1 saat şöleee değme keyfıme..

özgecim çok tatlı birisin gülmek çok yakışıyo sana ama masum durduğun zamanlarda çok güzel demekki her halin güzel

perim bildiğim kadarıyla döllenmeden 7 gün kadar sonra ekiliyo rahme ama net değil bu bilgi
noldu şekerim yoksa bişeylermi var inşallaaahhhh alkisalkisalkis

yok gülüm sanmıyorum gercı calısmalar basladı ama...bu haftada çok fazla bisey olamayacak çünkü misafırlerım gelıyoo yarın aksammmmm senağlama

yada yumurtlama dönemı oldugu için kasıklarda agrı olur heralde dımı

canım birinci ve muhtemel sebep üşütmüş olabilirsin çünkü içerisi soğuk dışarısı sıcak havalar resmen bizi maymun etti
yumurtlama dönemi neredeyse heray yaşadığımız bi durum belki kasıklarda hissedilir bi hareketlenme olur ama diğer aylardan farklı bi ağrın varsa sebebi dediğim olabilir ayşecim

günaydın özgecim. idare edıyoruz işte..mirmirmirmir. sen nasılsın ?

bende iyi ve de yorgunum tatlım :sinifsinif::sinifsinif:
dün evde tadilat vardı bütün gün koşturdum :umursamaz::umursamaz:
uykum var demek az kalır
kitap okurken uyuyakalmışım bitmiş vaziyetteyimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya kıslar bısey sorucam eğer ilişkiden sonra döllenme olursa birkac ıcınde kasıklar agrırmı acaba.?
ay işte diyordum ya bende benimde ağrıyor kaç gündür hemde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kader arkadaşım beni:roflol::roflol:m

özgecim çok tatlı birisin gülmek çok yakışıyo sana ama masum durduğun zamanlarda çok güzel demekki her halin güzel
canım benim gerçekten çok teşekkür ederim o resim arkadaşla pcye birşey yüklemeye çalışıyorduk artık beceremeyince koptuk. diğer arkadaşta can sıkıntısından foto çekip duruyordu
ama sonunda yüklemeyi başardıkzemuszemuszemuszemus
yada yumurtlama dönemı oldugu için kasıklarda agrı olur heralde dımı
ben olur diye biliyorum.
birde gaz olurmuş öyle mi?
yani gaz hissi mi demeli bilmem ki :sinifsinif::sinifsinif:

yok gülüm sanmıyorum gercı calısmalar basladı ama...bu haftada çok fazla bisey olamayacak çünkü misafırlerım gelıyoo yarın aksammmmm senağlama

evde kazı çalışması var müsait değiliz de gönder:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…