- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.501
gunaydın canlarım, ben sanırım carsamba kurtaj olacagım cok korkuyorum
selam kızlar nasılsınız?
albümüme 2 yeni resim ekledim isterseniz bakabilirsiniz
ikiz bebeklerimin kalbi atmadi canım
ben tatili ozledimmmm
günaydın canlarım nasılsınız bakalım güzel bir hafta olmasını diliyorum burası hala çok sıcak dün bütün gün yattım hiç dışarı çıkmadım sıcak diye geçtim klimanın karşısına uzttım ayaklarımı sefa sürdüm nihayet bir pazarım evde geçti sizleri özledim meğer ne büyük zamanımı kaplıyormuş bu site işrine geldim patronlar kapıdan çıktı ben yazmaya başladım bol hamişli bir hafta olması dileğiyle
günaydın özgecim. idare edıyoruz işte..mirmirmirmir. sen nasılsın ?
ya kıslar bısey sorucam eğer ilişkiden sonra döllenme olursa birkac ıcınde kasıklar agrırmı acaba.?
perim bildiğim kadarıyla döllenmeden 7 gün kadar sonra ekiliyo rahme ama net değil bu bilgi
noldu şekerim yoksa bişeylermi var inşallaaahhhh alkisalkisalkis
yada yumurtlama dönemı oldugu için kasıklarda agrı olur heralde dımı
günaydın özgecim. idare edıyoruz işte..mirmirmirmir. sen nasılsın ?
ay işte diyordum ya bende benimde ağrıyor kaç gündür hemde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanya kıslar bısey sorucam eğer ilişkiden sonra döllenme olursa birkac ıcınde kasıklar agrırmı acaba.?
canım benim gerçekten çok teşekkür ederim o resim arkadaşla pcye birşey yüklemeye çalışıyorduk artık beceremeyince koptuk. diğer arkadaşta can sıkıntısından foto çekip duruyorduözgecim çok tatlı birisin gülmek çok yakışıyo sana ama masum durduğun zamanlarda çok güzel demekki her halin güzel
ben olur diye biliyorum.yada yumurtlama dönemı oldugu için kasıklarda agrı olur heralde dımı
yok gülüm sanmıyorum gercı calısmalar basladı ama...bu haftada çok fazla bisey olamayacak çünkü misafırlerım gelıyoo yarın aksammmmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?