Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kıslarrrrr güzellerimmmm topiğimin melekleriiiii hiçbiriniz yoksunuzzzzz sizi özledım bennnn..
cumartesı mecburen yıne işyerındeyım ...napalım iş olsunda .

kıslarrrrrr bişi dicemmmm çalısmaya basladıkk bızzzzz. yuppiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyy naniknaniknaniknanikhihoytttt

hayırlısı artık bakem...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın canım bende senin gibi cumartesi işçisiyim,cumartesi çalışmak çok sıkıcı bişey,gerçi iş yönünden diğer günlerden hiçbir farkı yok maşallah,aynı sinir aynı stres.

ooyyy bende cumartesi çalışıyorum:umursamaz::umursamaz::umursamaz:x

bu arada çok teşekkür ederim :utangac::utangac::kedi::kedi::kedi:

eh bi ben şanssızım sanıyordum bayağı çokmuşuz çalışankaydirigubbakcemile3
ayrıca canım benim gerçekleri söyledim ya gerçekten çok güzelsin aynı kalbin gibi ya zaten bu topikten kötü insan çıkmazki yazılarınızdan anlıyorum bunuvereliniortak

kıslarrrrr güzellerimmmm topiğimin melekleriiiii hiçbiriniz yoksunuzzzzz sizi özledım bennnn..
cumartesı mecburen yıne işyerındeyım ...napalım iş olsunda .

kıslarrrrrr bişi dicemmmm çalısmaya basladıkk bızzzzz. yuppiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyy naniknaniknaniknanikhihoytttt

hayırlısı artık bakem...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hadi hayırlısı güzel arkadaşım
inşallah güzel haberler verirsin sende

ya ben dün giremedim resimler havada uçuşmuş kaçırdım yaa tam açıyorum sayfayı bakıcam pat biri geliyor hemen kapatıyorum işler de yoğundu valla göremesemde eminim güzelsiniz kızlar bu arada özge ve sabinayı albümde gördüm diyecek söz bulamıyorum kıskandım yaniiii maşallah nazar değmesin topiğimizin güzellerine

teşekkür ederim belanaycığım
sende çok şekersin

heh iki tane çalışan buldum diyordum onlarda gitti iyimi hadi kolay gelsin özge birperi sibela

sanada kolay gelsin canım benim,hafta sonu çok sıkıcı oluyor bu topic,dün nasıldı ama hemen hemen herkes burdaydı.
hafta sonu çalışmayan arkadaşlar şimdi ne güzel bi yerlere gitmişlerdir,yaa çok kıskanıyorum ben onları,bir gün benimde böyle işim olsun diye diye nerdeyse emekli olacam yaa,ama yinede ümidimi kaybetmicem,benimde hafta sonu tatil,hafta içide 8 saat çalışacağım bir işim olacak inşallah.40 kere yazsam olurmu acaba??????

ızlar kecikler yok belkide uykuda daldınız rüya görüyosunuz bugün bütün gün eşimle evdeydik sıcakla boğuştuk akşam bi ara markete gittik dondurma aldık felaket sıcaktı anlatamam benim evde güneş alıyo her yerden piştik valla sizler nler yaptınız

slm kızlar hoş kimsecikler yok şuan ama :(
ben evdeyim bugün dinleniyorum hava acayip sıcak durulmuyo klimayı açıyorum ara ara zaten havanın bu kadar sıcak olmasına birazda o klimalar sebep değilmi aman valla napçamızı şaşırdık

selam kızlar nasılsınız gerçi bugun kımse olmuyooo bende dün bugün annemdeydık yenı geldık piknige falan gittik hepberaber deniz kenarına gezdik baya heryer insan dolu sıcagı gören atmış kendını pikniklere deniz kenarlarına benden böyle arkadaşlarr...........

kızlarrr iyi aksamlarrr nasılsınızzz offfff çok sıcak valla istanbul esıyo ama ıııh yınede sıcak nem cokfazla .biara dısarı cıkmıstım yagmur atıstırdı devamı gelmedııı yagmuru özledık yahuuu dün aksam görumcemın kınasını yaptık haftayada düğünümüz allah kısmet ederse...bugünde evde iş güç temızlık ütü derken bıttım salı aksamıda aydından mısafırlerımız gelıyo duğun için bakalım curcuna pazar aksamına kadar.....ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar...

kolay gelsin pericim ne güzel hazırlıklar bunlar dimi
bu arada izmirde acayip sıcak nereye oturcamı şaşırdım evde kendimi ordan oraya atıyorum :)

günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrr nasılsınızz bugun hava çook güzel esiyo yaa dünya varmış dün yanıyoduk bugun efil efil esiyoo..............

günaydın arkadaslar

esteryacım korkma buda gecicek. harıkanın da dedıgı gibi o günden sonra bebegıne kavusmak ıcın yol almaya baslayacaksın canım..dualarım senınle. stres yapma sakın kendıne. rahat olmaya calıs canım.

Back