- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.461
hadi ya
ben aslen rizeliyim ama izmitte doğdum büyüdüm
eşim aydın sökeli ve burada oturuyorum a.sa.sa.s
sağolun canlarım...majezik kist yapıyormuş adet ağrılarına tavsiye etmiyorlar canım...
kızlar ya çok kötü bişey oldu
bizim şirketimizde köpeğimiz var alman kurdu hani haskilerden
ölmüş biraz önce keneler sarmış bu sabah farkettik hemen götürdük veterinere bi sürü ilaç falan ama öldü çok üzgünüm ya
ölmüş biraz önce keneler sarmış bu sabah farkettik hemen götürdük veterinere bi sürü ilaç falan ama öldü çok üzgünüm ya
aaaa bilmiyordum bak sağol canım sölediğin için.sağolun canlarım...majezik kist yapıyormuş adet ağrılarına tavsiye etmiyorlar canım...
uyy yazık olmuş yaa.kızlar ya çok kötü bişey oldu
kızlar korkmaya başladım ben hsg den çok canım acımaz inşallah.....
evet beni görmeyenler var ise baksınlr profilime ekledimmm resim
ee eben göremiyorum(
sende benim gibi yap özelden genele çevir :roflol:
yaseminciğim geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendinekızlar karnım ağrıyor yaaa..ilaç aldım öğlen ama faydası olmadı....
kızlar balkonumu yıkıyacam masamı koycam goncamla güzel bi yemek yiyecem
kızlar bu akşam annemlerdeyim çok güzel yemekler yapmış hazıra konuyorum yine yaniii
yarında arkadaşımla alışverişe çıkıcaz ama havada yazın en sıcak günü olucakmış ffffff
varya kızlar çok sıkıldım eve gidip herşeyimi poşetlere doldurup vermek istiyorum eski yeni ne varsa
yenilerinide almak istemiyorum 3 parça şey bırakıp kendime, dağıtasım geliyo herşeyi yaaa
ee sabinacım ben arkadaşlığını kabul ettim yine de göremedin mi ????????
canım nasılsın cumartesileri çalışan bir şassızda benimmafoldumbenherkes hafta tatiline çıkmış biz hala çalışıyoruzbenneyaptımkidemek çalışmaya başladınız hımmm:jeyyar:hadi belinize kuvvet arkamdan yetiş birpericim biz bitirmek üzereyiz:roflol:arka arkaya verelim hamiş haberlerini harika ben ve sen arka arkaya ayy ne güzel olur ya ağustos ayın başında bol hamişle başlamış oluruzdelikafadulden:sm_cool:kıslarrrrr güzellerimmmm topiğimin melekleriiiii hiçbiriniz yoksunuzzzzz sizi özledım bennnn..
cumartesı mecburen yıne işyerındeyım ...napalım iş olsunda .
kıslarrrrrr bişi dicemmmm çalısmaya basladıkk bızzzzz. yuppiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyy naniknaniknaniknanikhihoytttt
hayırlısı artık bakem...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım nasılsın cumartesileri çalışan bir şassızda benimmafoldumbenherkes hafta tatiline çıkmış biz hala çalışıyoruzbenneyaptımkidemek çalışmaya başladınız hımmm:jeyyar:hadi belinize kuvvet arkamdan yetiş birpericim biz bitirmek üzereyiz:roflol:arka arkaya verelim hamiş haberlerini harika ben ve sen arka arkaya ayy ne güzel olur ya ağustos ayın başında bol hamişle başlamış oluruzdelikafadulden:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?