Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hadi ya
ben aslen rizeliyim ama izmitte doğdum büyüdüm

eşim aydın sökeli ve burada oturuyorum a.sa.sa.s

aaaa benim çok akrabam var sökede çocukken çok sık giderdik ama bayadır gitmiyorum oraya bilirim birazcık oraları

sağolun canlarım...majezik kist yapıyormuş adet ağrılarına tavsiye etmiyorlar canım...

yaa iyiki söyledin yasemincim
bana apranax vermişti dr ondan içebilirsin cnm

ayy canım yaaa kıyamam çok üzüldümm üfff yaa nedır bu kene belası :çok üzgünüm:

sağolun canlarım...majezik kist yapıyormuş adet ağrılarına tavsiye etmiyorlar canım...
aaaa bilmiyordum bak sağol canım sölediğin için.
uyy yazık olmuş yaa.
kızlar korkmaya başladım ben hsg den çok canım acımaz inşallah.....

korkma canım ya acımaz bişi olmaz.

kıslar üstümü başımı çıkarıp oturacam şimdi çok sıcak bulunduğum odayada sıcak vurdu felakett ter döküyom offf

kızlar bu akşam annemlerdeyim çok güzel yemekler yapmış hazıra konuyorum yine yaniii
yarında arkadaşımla alışverişe çıkıcaz ama havada yazın en sıcak günü olucakmış ffffff

varya kızlar çok sıkıldım eve gidip herşeyimi poşetlere doldurup vermek istiyorum eski yeni ne varsa

yenilerinide almak istemiyorum 3 parça şey bırakıp kendime, dağıtasım geliyo herşeyi yaaa

evet beni görmeyenler var ise baksınlr profilime ekledimmm resim

canım ben göremedim ya offf kaçırdım
ee eben göremiyorum (
sende benim gibi yap özelden genele çevir :roflol:

özge senide göremedim canım ya
kızlar karnım ağrıyor yaaa..ilaç aldım öğlen ama faydası olmadı....
yaseminciğim geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine

canım ya kıyamam çok üzüldüm
kızlar balkonumu yıkıyacam masamı koycam goncamla güzel bi yemek yiyecem

ooo afiyet olsun canım size

niye harikam ne oldukiii,

canım benım ahh şu keneler yaa üzüldüm bende.......

kıslarrrrr güzellerimmmm topiğimin melekleriiiii hiçbiriniz yoksunuzzzzz sizi özledım bennnn..
cumartesı mecburen yıne işyerındeyım ...napalım iş olsunda .

kıslarrrrrr bişi dicemmmm çalısmaya basladıkk bızzzzz. yuppiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyy naniknaniknaniknanikhihoytttt

hayırlısı artık bakem...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım nasılsın cumartesileri çalışan bir şassızda benimmafoldumbenherkes hafta tatiline çıkmış biz hala çalışıyoruzbenneyaptımkidemek çalışmaya başladınız hımmm:jeyyar:hadi belinize kuvvet arkamdan yetiş birpericim biz bitirmek üzereyiz:roflol:arka arkaya verelim hamiş haberlerini harika ben ve sen arka arkaya ayy ne güzel olur ya ağustos ayın başında bol hamişle başlamış oluruzdelikafadulden:sm_cool:

ya ben dün giremedim resimler havada uçuşmuş kaçırdım yaa tam açıyorum sayfayı bakıcam pat biri geliyor hemen kapatıyorum işler de yoğundu valla göremesemde eminim güzelsiniz kızlar bu arada özge ve sabinayı albümde gördüm diyecek söz bulamıyorum kıskandım yaniiii maşallah nazar değmesin topiğimizin güzellerine

ooyyy bende cumartesi çalışıyorum:umursamaz::umursamaz::umursamaz:x

bu arada çok teşekkür ederim :kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…