- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.121
canım benım yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam benide aglattın rabbım tamamına erdirsin canım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tugbacım sen naptın canım dr a gittin mi kan testi yaptınmı guzelim...
kızlar Allah rızası icin aranızda bilen varsa bugun bebeklerime bir ayetel kursi okuyun,
insallah rabbimin izniyle bugun kalp atıslarını gorelim
canım benim meleklerin için 7 tane asker yolladım arkanızdan meleklerini korusun diye :Saruboceq:ayetel kürsi insanın askerleri gibidir korur derler inşallah buraya güzel haberlerle dönersin canım benim dualarım seninle ve meleklerinleŞeniztugbacım sen naptın canım dr a gittin mi kan testi yaptınmı guzelim...
kızlar Allah rızası icin aranızda bilen varsa bugun bebeklerime bir ayetel kursi okuyun,
tugbacım sen naptın canım dr a gittin mi kan testi yaptınmı guzelim...
tugbacım hakkında hayırlısı inşallah vardır bir hikmeti yeni umutlara yelken açmış oldun en azından önünü görüyorsun artık ne yapman gerektiğini bilirsin arada kalmak zor varmı yokmu diye çalışmalara devam durmak yok yola devamKIZLAR benım adetım 8 gün geçikmelide olsa gelmeye başladı adet oluyorum dıye hiiçç üzülmedım demekkı bu ay hamıle olmam hayırlı degilmiş rabbım hakımda hayırlısını nasip etsin inş.yarın doktor randevumu iptal edim.. bide aklıma ne geldı gecen sene ilk korunmayı bıraktıgımız ayda 1 hafta geç gelmişti adetım demekkı korunmayı bırakınca ilk ay geçikme yapıyoo bu korunmayı bıraktıgımzdada aynısı oldu işte allahım sen büyüksün yarabbım burda bulunan bütün arkadaşlarımın hakkında hayırlısını nasip et kucaklarını boş bırakma benıde içlerinden ayırma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KIZLAR benım adetım 8 gün geçikmelide olsa gelmeye başladı adet oluyorum dıye hiiçç üzülmedım demekkı bu ay hamıle olmam hayırlı degilmiş rabbım hakımda hayırlısını nasip etsin inş.yarın doktor randevumu iptal edim.. bide aklıma ne geldı gecen sene ilk korunmayı bıraktıgımız ayda 1 hafta geç gelmişti adetım demekkı korunmayı bırakınca ilk ay geçikme yapıyoo bu korunmayı bıraktıgımzdada aynısı oldu işte allahım sen büyüksün yarabbım burda bulunan bütün arkadaşlarımın hakkında hayırlısını nasip et kucaklarını boş bırakma benıde içlerinden ayırma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada günaydın demeyi unuttum günaydıııııııııııııııııın güzeller dünkü mutluluktan sonra kendime geldim hadi bakalım sıra kimde:))
Selam kızlar bende 2 tane düşük yaşadım ve birgün meleğime kavuşmayı bekliyorum ...sağolsun belenay tavsiye etti topiğinizi...
günaydın kıslarrrra.s.
esteryam çok sağol canım:1hug:
inşallah sende bu gün allahın izniyle meleklerinin kalp etışını duyacaksın tatlım:Saruboceq:
bende 7 tane okuyuveririm esteryam:Saruboceq:
tuğbacığım sende üzülme canım vaktı saati gelmemiş demek ki daha:teselli:
hayırlısı ne ise o olsun:1hug:
kıslar bende hala inanamıyorum:1shok:
bu gece sürekli uyandım her uyanışımda allahıma şükrettim, dua ettim.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah kızlar bende keseyi ve kalp atışlarını duyabilirim (aminnn):Saruboceq::Saruboceq:
sağlıklı bir gebelik geçiririm (amin):Saruboceq:
çok duygusalım kızlar biri dokunsa ağlıyorum
kıslarrrrrrr günaydınnnn birgün boş bırakmaya gelmıyosunuzzz vallaaa
aaaaaaaaaa
sabınaaaaaaaa tebrık ederım gülüm benımmm bi okudum tüylerım dıken dıken oldu vallaa cok ama coksevındımm allahım insallah hayırlısıyla saglıklı bı hamılelık gecırmek nasip etsın canım benım.....allahım kucagına almak nasıp etsın ınsallah..sorunsuz sıkıntısız olsun hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?