Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım halayımıza yetişemedi daha peri pek görünmedi zaten o bugün
geldimi uçucak havalara
esterya tuğba nurhayat nerdesiniz ya

özgecim hoşgeldin diyemedim kusura bakma hoşgeldin canım bak uğurlu geldin bir bebişimiz daha geliyor

sabina kalbini rahat tut bumu olmuştur omu oluştur deme bakim bebişimiz sağlıkla geliyor inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu arada harika neymiş o pozisyon bende istiyom söyle söyle hazır çalışmaya başlamışken deneyelim bari:jeyyar::jeyyar:

belenaycım halayımıza yetişemedi daha peri pek görünmedi zaten o bugün
geldimi uçucak havalara
esterya tuğba nurhayat nerdesiniz ya

yaaa sen öyle zannet geçmiş sayfalara bak halayın ucundan yetişcim kaydirigubbakcemile3canım arkadaşımŞeniz

enrikam sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez canım ya
inşallah sağlıklı bir şekilde hamişlik geçiririm
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
dualarımdasınız
iyi varsınız
hiç birinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum

sabinacım esteryaya söyledim çok sevindi canım öğrenince
oda yarın gidiyo dr a kızlar bol bol dua edelim ya müjdelerle dönsün buraya duysun bebeklerinin sesini pıtır pıtır

SABİNAM CANIM BENİM
tebriklerrr güzel arkadaşım,ALLAH ım sağlıkla sıhatle hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,bu gerçektende çok güzel bir haber,bu topicten teker teker hamile çıkaracaz inşallah,hamile kalan her arkadaşımız bizim içinde büyük bir ümit kaynağıdır,hadi kızlar hayırlısıyla sırayla hamile kalalım artık.

sabinacım esteryaya söyledim çok sevindi canım öğrenince
oda yarın gidiyo dr a kızlar bol bol dua edelim ya müjdelerle dönsün buraya duysun bebeklerinin sesini pıtır pıtır

inşallah canım ya allah büyük duyacak kalp atışlarını ben buna inanıyorum
inşallah güzel haberlerle gelir canım arkadaşım

sibelam çok sağol canım arkadaşım
darısı sizin tüm isteyenlerin başına inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
dualarım sizlerle

şoktayım canlarımmmmmmm
allahıma binlerce şükürler olsun inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo
canım benım yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam benide aglattın rabbım tamamına erdirsin canım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…