- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.101
özgecim hoşgeldin diyemedim kusura bakma hoşgeldin canım bak uğurlu geldin bir bebişimiz daha geliyor
belenaycım halayımıza yetişemedi daha peri pek görünmedi zaten o bugün
geldimi uçucak havalara
esterya tuğba nurhayat nerdesiniz ya
sabinam öyle sevindimki
yok ya benim içime çok güzel şeyler doğuyor ya hiiiç bişey olmamıştır zaten allah korusun ben bi dr dan dinlemiştim adet gecikmeden yani hamile olduğunu öğrenmeden önce yaptıkların pek tehlike oluşturmazmış
biliyomusun tam yumurtlama gününde o pozisyonla denediysen erkek olma olasılığı artıyomuşş yani tabi hayırlısı olsun da
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sabinacım esteryaya söyledim çok sevindi canım öğrenince
oda yarın gidiyo dr a kızlar bol bol dua edelim ya müjdelerle dönsün buraya duysun bebeklerinin sesini pıtır pıtır
SABİNAM CANIM BENİM
tebriklerrr güzel arkadaşım,ALLAH ım sağlıkla sıhatle hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,bu gerçektende çok güzel bir haber,bu topicten teker teker hamile çıkaracaz inşallah,hamile kalan her arkadaşımız bizim içinde büyük bir ümit kaynağıdır,hadi kızlar hayırlısıyla sırayla hamile kalalım artık.
belenaycım halayımıza yetişemedi daha peri pek görünmedi zaten o bugün
geldimi uçucak havalara
esterya tuğba nurhayat nerdesiniz ya
canım benım yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam benide aglattın rabbım tamamına erdirsin canım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:şoktayım canlarımmmmmmm
allahıma binlerce şükürler olsun inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo
olija çok geçmiş olsun arkadaşım...hoş geldin aramıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?