Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
68 axaray bende sanirim dusuk yapiyorum bende 1 aylik hamileyim ama doktor yuzde 90 dusmustur diyor ama bende kese gorunmemisti pazartesi belli olacak ama benim umidim kalmadi hayirlisi degilmis ne yapalim
ilk çocukta düşük olursa bunun arkası gelir diyorlar,sürekli doktor kontrolünde olmak gerekiyo,hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
ilk haftalarda kanamam nedeniyle düşük tehlikem vardı ilaçla takviye ederek 5. ayımızı bitirdik çok şükür çok geçmiş olsun çok dikkat edin bundan sonraki hamileliklerinize inş. tekrardan hamile kalırsınız kızlar...
Arkadaşım keşke bu talihsiz açıklamayı yapmasaydın.Senin dediğin bir söylentiden ibaret bunu morali bozuk bir arkadaşa şu an keşke söylemeseydin.Ayrıca ilk çocuk düştü diye diğerleri de düşecek diye bir şey yok.Çevremizdeki pek çok kadının annelerimizi anneannelerimizim teyzelerimizin hep ilk çocuğu düşmüş.Ayrıca doktorlar ilk düşüğün sebebini bile araştırma gereği duymuyorlar bazen.Tekrarlayan düşükler ise çok önemli rahatsızlıklardan ileri geliyor ve herkeste böyle olacak diye bir şey yok.ilk çocukta düşük olursa bunun arkası gelir diyorlar,sürekli doktor kontrolünde olmak gerekiyo,hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
Arkadaşım keşke bu talihsiz açıklamayı yapmasaydın.Senin dediğin bir söylentiden ibaret bunu morali bozuk bir arkadaşa şu an keşke söylemeseydin.Ayrıca ilk çocuk düştü diye diğerleri de düşecek diye bir şey yok.Çevremizdeki pek çok kadının annelerimizi anneannelerimizim teyzelerimizin hep ilk çocuğu düşmüş.Ayrıca doktorlar ilk düşüğün sebebini bile araştırma gereği duymuyorlar bazen.Tekrarlayan düşükler ise çok önemli rahatsızlıklardan ileri geliyor ve herkeste böyle olacak diye bir şey yok.