• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım merhaba hatırlıyorum seni bir kere yazmıştın buraya o zaman hamile değildin çok üzüldüm çok geçmiş olsun eğer içini rahatlatacaksa kendi yaşadığımdann örnek vereyim ben de kürtaj oldum çok soğuk bir kelime değil mi ama sonrasında bir problem yaşamadım sonrasında hemen hamile kalan arkadaşlar çok var.doktora gitmişsindir tabi kendi mi düşsün dedi?

siteye ilk üye zamanımda yazmıştım şimdi tekrar bu topiğe yazmak kısmetmiş demek... :50: 2.düşüğümü yaşıyorum,ağrı ve kanama devam ama kese daha düşmedi... kürtaj olmamak için direniyorum ama nereye kadar onuda bilmiyorum :50:

canim cok gecmis olsun :(

ben de muniskedi arkadasimiz gibi dusunuyorum, kurtaj oldum ben de aralik ayinda cok sukur hamile kalmamda bir etkisi olmadi, zaten yeni kurtajlar eskileri gibi degil tam tersine rahimde parca kalmiyor ve rahmi temizliyor. doktorun ne dedi?? Allah korusun parca kalirsa iceride zaten zorunlu kurtaj yapilip o parca temizleniyor. Allah bundan sonra gonlune gore versin.

off kızlar daha adetime 4 gün var ama nedir bendeki bu sabırsızlık 7/24 aklımda acaba hamile miyim sorusu devamli kendimi dinliyorum göğüslerim şiştimi diye durup durup bakıyorum:) ilk hamilelikte böyle değildi kafama takmazdım bu kadar :(
bu arada hamilelik bekleyen arkadaşlarım siz de benim gibimisiniz
canım test yaptın mı peki?ay inşallah hamilesindir tabi ama takılma rahat bırak kendini
olacak allahın izniyle :54:
canim hosbulduk. guzel bir sehre gittik icinden nehir gecen, her taraf park,havuz,insanlar hep disarida. biz de yuruduk bol bol ama ben tabii cok yoruldum. deniz kum gunes keske yapsak ama nerde memleketimi ndenizi nerde bunlarin okyanuslari...yazin belki 2-3 gun gene burdaki buyuk gollerden birine kacariz benim durumuma bakar. sen icin nasil rahat ediyorsa oyle yap. ben bu 2 gun kacmasaydim kafayi yerdim herhalde ondan bir anda esti :p
o akintilar cok kiside oluyor, sorun olmayacak insallah. pozitif dusunmeye calis.
iyi yaptın tatlım şimdi de tatilin yorgunluğunu atarsın bedenini dinlendir biraz
nerde ege sahilleri dimi inşallah yolun düşer buralara canım bebeğinle bi tatil yaparsınız kumlarda
dün yine açık kahve geldi ama dikkat ettim de servisçi çok deli kullanıyo sürekli fren yapıyo eve gidiyorum akıntım olmuş
hayır serviste karnı burnunda 4 kişi var adam tınlamıyo
dinlenince akşam hiçbişey yok ama şükürler olsun,o yüzden kafaya takmıyorum artık alıştım
bu hafta değil öbür hafta cumartesi doktora gidicem yine kontrol için,inşallah herşey yolundadır
siteye ilk üye zamanımda yazmıştım şimdi tekrar bu topiğe yazmak kısmetmiş demek... :50: 2.düşüğümü yaşıyorum,ağrı ve kanama devam ama kese daha düşmedi... kürtaj olmamak için direniyorum ama nereye kadar onuda bilmiyorum :50:

pufum yaa inşallah kürtaja gerek kalmaz,çok sancı çektin bunun için
kanaman çok fazla oluyo mu hala?tekrar doktora ne zaman gidiceksin?
ben de aylardır bu topikteyim birbirimize destek oluyoruz.sen de araştırmaları yaptırıp en yakın zamanda yeniden hamile kalıcaksın
önce senin sağlığın önemli,kendine iyi bak canım

pufpuf, nesle ve minikkelebek
pufpuf, geçmiş olsun canım, iyice güzelce dinlen bundan sonra, inş. tekrar anne olursun ve bu kez sağlıklı olur inş.

neslecim, sevindim senin adına, tatil iyi geldi demek, daim olsun keyfin tatillerin inş :)) :8:

minikkelebek, canım ne güzel takmamayıda öğreniyorsun artık, birde biz öğrensek iyi gelecek ruhumuza ama :)
inş cumartesi günü kontrolünde sıkıntı çıkmayacak, bak ne güzel sorunsuz gidiyorsun şimdiye
kadar maşaallah.
akıntılar olağanmış sanırım ki seninki kahve lekelenme falan değildi galiba. bir yakınımda kullandı iğne 38 hafta boyunca ve arada kahverengi-kırmızı lekelenmeleri oldu,
devamlı doktor kontrolündeydi, ve şimdi kızı 1,5 aylık, maşaallah çok sağlıklı. sakın üzme canını, keyfini çıkart bebeğinin, dualarımız seninle minikkelebeğim, sende bizlere dua et canım.

bende dün regl oldum :( genetik testleri gören doktor "herşey yolunda olmasına rağmen
bebek olmuyorsa ileri aşamalara geçeceğiz" dedi. aşılamayla başlarız herhalde :(
ama şimdi hazır değilim daha bunlara, 2-3 ay daha bekleriz herhalde :((((

Son düzenleme:

Cnm bnm gecmis olsun beklemek yipratici olur
En guzeli jurtaj simdiki teknolojide kolay oluyor
En azindan ara kanamalar olmaz
Kacinci haftadadasin pihtili kanamada keseyi goremessin parcs parca
Gelir
Ilk dusukte kese eline gelmusti bozulmadan
Ilacla dusurulmustu
Ikincide ilacla dusuruldu keseyi gormedim
Ucuncude kurtaj oldum kese patolojiye gitti

pufpuf, geçmiş olsun canım, iyice güzelce dinlen bundan sonra, inş. tekrar anne olursun ve bu kez sağlıklı olur inş.

neslecim, sevindim senin adına, tatil iyi geldi demek, daim olsun keyfin tatillerin inş :)) :8:

minikkelebek, canım ne güzel takmamayıda öğreniyorsun artık, birde biz öğrensek iyi gelecek ruhumuza ama :)
inş cumartesi günü kontrolünde sıkıntı çıkmayacak, bak ne güzel sorunsuz gidiyorsun şimdiye
kadar maşaallah.
akıntılar olağanmış sanırım ki seninki kahve lekelenme falan değildi galiba. bir yakınımda kullandı iğne 38 hafta boyunca ve arada kahverengi-kırmızı lekelenmeleri oldu,
devamlı doktor kontrolündeydi, ve şimdi kızı 1,5 aylık, maşaallah çok sağlıklı. sakın üzme canını, keyfini çıkart bebeğinin, dualarımız seninle minikkelebeğim, sende bizlere dua et canım.

bende dün regl oldum :( genetik testleri gören doktor "herşey yolunda olmasına rağmen
bebek olmuyorsa ileri aşamalara geçeceğiz" dedi. aşılamayla başlarız herhalde :(
cnm Allah kolaykik versin
Bakarsin asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin
Guzelim

ben de aylardır bu topikteyim birbirimize destek oluyoruz.sen de araştırmaları yaptırıp en yakın zamanda yeniden hamile kalıcaksın

canim cok gecmis olsun :(

ben de muniskedi arkadasimiz gibi dusunuyorum, kurtaj oldum ben de aralik ayinda cok sukur hamile kalmamda bir etkisi olmadi, zaten yeni kurtajlar eskileri gibi degil tam tersine rahimde parca kalmiyor ve rahmi temizliyor. doktorun ne dedi?? Allah korusun parca kalirsa iceride zaten zorunlu kurtaj yapilip o parca temizleniyor. Allah bundan sonra gonlune gore versin.

canım merhaba hatırlıyorum seni bir kere yazmıştın buraya o zaman hamile değildin çok üzüldüm çok geçmiş olsun eğer içini rahatlatacaksa kendi yaşadığımdann örnek vereyim ben de kürtaj oldum çok soğuk bir kelime değil mi ama sonrasında bir problem yaşamadım sonrasında hemen hamile kalan arkadaşlar çok var.doktora gitmişsindir tabi kendi mi düşsün dedi?

kadar maşaallah.

Cnm bnm gecmis olsun beklemek yipratici olur
En guzeli jurtaj simdiki teknolojide kolay oluyor
En azindan ara kanamalar olmaz
Kacinci haftadadasin pihtili kanamada keseyi goremessin parcs parca
Gelir
Ilk dusukte kese eline gelmusti bozulmadan
Ilacla dusurulmustu
Ikincide ilacla dusuruldu keseyi gormedim
Ucuncude kurtaj oldum kese patolojiye gitti
kızlar tşk ederim hepinize...kese rahim ağzına gelmiş duruyo,bakınca düşmek üzere gibi görünüyo ama kaç gün oldu düşmüyor 2 gündür ağrımda yok,kesildi...bu h.sonu aöf sınavları var,onları bekliyorum...ve karar verdim p.tesi kürtaj olcam :18: korkuyo olsamda kesin ve net çözüm bu sanırım...o zamana kadarda beklememin bana zararı olmayacağı söylendi,inş öyledir...

kadar maşaallah.

canım ben artık kafaya takmaktan da sıkıldım yani hiç bitmiyo sıkıntılar artık elimden geleni yapıyorum deyip geçiyorum
daha ne ilaç alayım ne kadar dinleneyim akşamları tuvalet hariç kalkmıyorum
işyerinde yürümemeye,sık kalkıp oturmamaya çalışıyorum
biz elimizden geleni yapalım da gerisini napalım dimi
inşallah sen de beklediğin o bikaç ayda hamile kalırsın,takmamayı öğrenmek lazım
hepiniz için dua ediyorum tabi kendim için de.sağlıkla olsun hayırlı evlatlar olsun inşallah tez zamanda
en azından herşey yolunda
ocak topiğinde tüp bebek tedavisine başlarken hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar var
yani bunun bi vakti zamanı var o zaman gelince olacak hayırlısıyla

kızlar tşk ederim hepinize...kese rahim ağzına gelmiş duruyo,bakınca düşmek üzere gibi görünüyo ama kaç gün oldu düşmüyor 2 gündür ağrımda yok,kesildi...bu h.sonu aöf sınavları var,onları bekliyorum...ve karar verdim p.tesi kürtaj olcam :18: korkuyo olsamda kesin ve net çözüm bu sanırım...o zamana kadarda beklememin bana zararı olmayacağı söylendi,inş öyledir...

iyi düşünmüşsün pufum ben de 2. de kürtaj olmuştum.gerçekten çok kolay bi operasyon 10 dk sürüyor 15 dk sonra uyanmış oluyorsun.
sonrası da adet sancısı gibi gelip geçiyo.psikolojik olarak da çok düşünmemeye çalış
ben de bebeğimi görmediğim için oldum kürtaj,belki kalp atışı falan önceden görmüş olsaydım zor olurdu ama boş bi kese vardı sadece
ve onun benim için anlamı kalmamıştı.
belki o zamana kadar kese düşer inşallah kolayca geçirirsin şu aşamayı

iyi düşünmüşsün pufum ben de 2. de kürtaj olmuştum.gerçekten çok kolay bi operasyon 10 dk sürüyor 15 dk sonra uyanmış oluyorsun.
sonrası da adet sancısı gibi gelip geçiyo.psikolojik olarak da çok düşünmemeye çalış
ben de bebeğimi görmediğim için oldum kürtaj,belki kalp atışı falan önceden görmüş olsaydım zor olurdu ama boş bi kese vardı sadece
ve onun benim için anlamı kalmamıştı.
belki o zamana kadar kese düşer inşallah kolayca geçirirsin şu aşamayı
sana bişey sorucam canım... ikinci kürtaj olayın benimkiyle aynı,bebek yok kese var... peki 2.düşüğün sonrası gereken testler fln yapıldımı,sebepler bakıldımı?yada ne yaptın tedavi fln ilaç vs bişey kullandınmı?
şu an 3.hamileliğin allah sıkıntı vermesin inş sağlıklı olsun herşey yolunda gidiyomu?yani sonraki süreci merak ettim? ve bide asıl sorum, kürtaj sonrası ped koyuluyo direk vajinaya bişey yapmıyolar bişey koymuyolar ilaç fln dimi?

Son düzenleme:
sana bişey sorucam canım... ikinci kürtaj olayın benimkiyle aynı,bebek yok kese var... peki 2.düşüğün sonrası gereken testler fln yapıldımı,sebepler bakıldımı?yada ne yaptın tedavi fln ilaç vs bişey kullandınmı?
şu an 3.hamileliğin allah sıkıntı vermesin inş sağlıklı olsun herşey yolunda gidiyomu?yani sonraki süreci merak ettim? ve bide asıl sorum, kürtaj sonrası ped koyuluyo direk vajinaya bişey yapmıyolar bişey koymuyolar ilaç fln dimi?

evet tatlım tıpatıp aynı olay oldu seninkiyle,7. hafta olduğunda kese vardı ama bebek yoktu
doktor beklemeye gerek yok dedi.benim ne kanama ne başka bişey vardı.aynı gün kürtaj oldum.
kürtajdan sonra parçayı genetik teste yolladık bebekte kromozomal bişey varmı diye bebekte sorun çıkmadı
doktorum sorun sende olabilir diyerek bi yığın test istedi isimlerini veririm istersen.
o testlerde kanımda pıhtılaşma çıktı.şimdi hergün göbeğimden kan sulandırıcı iğne oluyorum,
yine kanamam oldu ama geçti çok şükür bebeğin şu an durumunda sorun görünmüyo.
kürtaj sonrası şöyle düşün adet olmuş gibi ped koyup 1 saat sonra evine gidiyosun,ilaç falan yoktu veya onlar uyurken naptılar bilmiyorum
adet dönemi gibi geçiriyosun,ben rahat atlatmıştım o süreci ağrım kanamam aşırı olmadı
kanama azaltıcı ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktor ağrı kesiciyi 1 gün kullandım ağrım çok yoktu zaten
ama mutlaka kürtaj sonrası parçayı genetiğe yolla,çünkü bebekte mi sende mi sorun var oradan belli olur.
biz de ilk düşükte bebektendir deyip hiçbişey araştırmadık
ama 2. de doktorum artık araştırmamız lazım dedi ve testlerde de sorunun bende olduğu görüldü

evet tatlım tıpatıp aynı olay oldu seninkiyle,7. hafta olduğunda kese vardı ama bebek yoktu
doktor beklemeye gerek yok dedi.benim ne kanama ne başka bişey vardı.aynı gün kürtaj oldum.
kürtajdan sonra parçayı genetik teste yolladık bebekte kromozomal bişey varmı diye bebekte sorun çıkmadı
doktorum sorun sende olabilir diyerek bi yığın test istedi isimlerini veririm istersen.
o testlerde kanımda pıhtılaşma çıktı.şimdi hergün göbeğimden kan sulandırıcı iğne oluyorum,
yine kanamam oldu ama geçti çok şükür bebeğin şu an durumunda sorun görünmüyo.
kürtaj sonrası şöyle düşün adet olmuş gibi ped koyup 1 saat sonra evine gidiyosun,ilaç falan yoktu veya onlar uyurken naptılar bilmiyorum
adet dönemi gibi geçiriyosun,ben rahat atlatmıştım o süreci ağrım kanamam aşırı olmadı
kanama azaltıcı ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktor ağrı kesiciyi 1 gün kullandım ağrım çok yoktu zaten
ama mutlaka kürtaj sonrası parçayı genetiğe yolla,çünkü bebekte mi sende mi sorun var oradan belli olur.
biz de ilk düşükte bebektendir deyip hiçbişey araştırmadık
ama 2. de doktorum artık araştırmamız lazım dedi ve testlerde de sorunun bende olduğu görüldü
evet seninde benimde 2.yaşadığımız aynıymış birebir,ne acı...
ama sanırım yolk kesesi görünüyordu sende,öyle bişey okumuştum sanki..ben senin yerinde olsam 1 hafta daha beklerdim heralde,ama neyse sağlık olsun..şimdi umudun taze artık ne güzel..ben kan pıhtılaşmasını yaptırdım geçen hafta sonucunu bekliyorum..kürtaj tamamlanıncada diğer testlerin hepsi yapılcak sanada sorarım benden istedikleri zaman..sağol

Cnm bn kurtaj olunca uyandim basimda surekli bni kontrol eden bayan
Vardi surekli pedimi kontrol ediyordu
Odaya geldim ayaga kaldirdilar basim donmeyince
Ok eve gudebilirsiniz dediler adet gibi kanamam oldu
8 gun agrim olmadi sukur
Allah sana kolay lik versin
Biz atlattik insAllah yeniden nasip olur bebek

Cnm bn kurtaj olunca uyandim basimda surekli bni kontrol eden bayan
Vardi surekli pedimi kontrol ediyordu
Odaya geldim ayaga kaldirdilar basim donmeyince
Ok eve gudebilirsiniz dediler adet gibi kanamam oldu
8 gun agrim olmadi sukur
Allah sana kolay lik versin
Biz atlattik insAllah yeniden nasip olur bebek
anladım canım iyi bari..bu açıdan rahatladım en azından,korkumun bi sebebide buydu çünkü..teşekkürler,inş hemen hallolur ve tamamen biter bu işkence ve son olur :43:

ama sanırım yolk kesesi görünüyordu sende,öyle bişey okumuştum sanki..ben senin yerinde olsam 1 hafta daha beklerdim heralde,ama neyse sağlık olsun..şimdi umudun taze artık ne güzel..ben kan pıhtılaşmasını yaptırdım geçen hafta sonucunu bekliyorum..kürtaj tamamlanıncada diğer testlerin hepsi yapılcak sanada sorarım benden istedikleri zaman..sağol
rica ederim,evet canım yolk sac vardı bende,ama kese boyutuna bakınca bebeğin olmaması mümkün değil dedi doktor
şimdiki aklım olsa belki beklerdim ama o da yıpratıcı olurdu.
bebek erken ölmüş sanırım ki hiç görünmedi
Bugun drum var insAllah sorunlar cozulur biran once hamis kalirim

hadi güzel haberlerle gel canım haber ver bizede

canım seni takip ediyorum ve iyi olmana çok seviniyorum ben sanırım bu ay hamile kalamadım adete 5 gün kala test yaptırdım 0,300 çıktı negatif yani hamile olsam çıkardı doktor erken yaptır dediği için yaptırdım.neyse hayırlısı...sen ne zaman öğrenmiştin canım günün geçincemiydi???böyle düşükler yapınca korku oluyor iğneye erken başlama için aceleci davrandım ama ne yapacağımı bilmiyorum:(

canım bu arada sen ovulasyon testi kullanmışmıydın öyle hatırlıyorum sanki kullandıysan hangi marka bende internetten alayın diyorumda:))

rica ederim,evet canım yolk sac vardı bende,ama kese boyutuna bakınca bebeğin olmaması mümkün değil dedi doktor
şimdiki aklım olsa belki beklerdim ama o da yıpratıcı olurdu.
bebek erken ölmüş sanırım ki hiç görünmedi

hadi güzel haberlerle gel canım haber ver bizede

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilcek onun icin hastaneden gun alinacak
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis

canim kurtaj cok kolay bir operasyon fiziksel olarak. beni ameliyathaneye goturduler, simdi narkozu veriyoruz saymaya basla dediler 10'dan geriye, 7'de gitmistim. zaten 10-15 dakika suruyormus. uyandigimda odaya gidiyorduk. tampon gibi bir sey vardi cinsel organimda. sonra hemsire cikartti onu gelip. kulodumla pedimi giydim,yarim saat dinlenip ciktim.

canım test yaptın mı peki?ay inşallah hamilesindir tabi ama takılma rahat bırak kendini
olacak allahın izniyle :54:

iyi yaptın tatlım şimdi de tatilin yorgunluğunu atarsın bedenini dinlendir biraz
nerde ege sahilleri dimi inşallah yolun düşer buralara canım bebeğinle bi tatil yaparsınız kumlarda
dün yine açık kahve geldi ama dikkat ettim de servisçi çok deli kullanıyo sürekli fren yapıyo eve gidiyorum akıntım olmuş
hayır serviste karnı burnunda 4 kişi var adam tınlamıyo
dinlenince akşam hiçbişey yok ama şükürler olsun,o yüzden kafaya takmıyorum artık alıştım
bu hafta değil öbür hafta cumartesi doktora gidicem yine kontrol için,inşallah herşey yolundadır

canim insallah her sey yolunda giderse seneye bahar sonu yaz basi gelmek istiyorum Turkiye'ye, o zaman nasip olur belki .. :)

cok kizdim o servis soforune, ne bencil adammis, sarsinti etki eder tabii :( ben hep Istanbul'da dolmustayken falan dusunurdum hamile olsam nolurdu bu deli soforlerle diye...eve gidince hemen uzan ayaklari dik hep bari

Back
X