• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar...Nisan ayının 16 kanamam başladı ve 29 unda 8 haftalık bebeğimi kaybettim...kürtaj olmama gerek kalmadı...ama sol tarafımdaki hafif sancı tarzı ağrılarım hiç geçmedi.14 Mayısta 4 gün süren bir adet kanaması gördüm.ve 25 inde cumartesi gününden beri hafif şekilde lekelenmelerim var. neden olduğunu anlamadım adet olamam çünkü olalı bir hafta oldu.düşükten sonra bu tarz şeyler yaşayanlar oldumu... çok merak ediyorum. doktorum normal olabilir diyor ama ben anlam veremiyorum...

canım benimm ben de şuan da benzer bir durumu yaşıyorum....daha öncee de yazmıştım 4 mayısta kanam başladı 5 mayısta hamileliğimin 9 haftası bitiminde 6 haftalık bebeğimi kürtaja gerek kalmadan düşürdüm :(( kanam 10 gün sürdü...doktorumm bebeğin tamamen düştüğünü söyledi...35- 40 gün sonra ADET OLACAĞIMI bu durumun normal olduğunu söyledi...ama ben dün akşam ....kanamam bittikten 14 gün sonra tekrar adet oldum kanamam normal adet kanaması şeklinde...şuan da annemin yanındayım yarın bursaya dönüyorummm hemen doktoruma gidicem ama merak da ettim çokkkk veee korktumm....böyle bir durumm yaşayan var mı kızcelerr...

Son düzenleme:
canlarim nasilsiniz? biz yeni donduk, cok saolun iyi dilekleriniz icin. yoldayken okudum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim. kisacik da olsa tatil cok iyi geldi, yorucu ama kafa olarak dinlendirici. cuma da doktorumuz var heyecanliyiz. kelebekkkim :) cok sevindim randevun iyi gecmis, insallah her randevun guzel gececek :)

canım benimm ben de şuan da benzer bir durumu yaşıyorum....daha öncee de yazmıştım 4 mayısta kanam başladı 5 mayısta hamileliğimin 9 haftası bitiminde 6 haftalık bebeğimi kürtaja gerek kalmadan düşürdüm :(( kanam 10 gün sürdü...doktorumm bebeğin tamamen düştüğünü söyledi...35- 40 gün sonra ADET OLACAĞIMI bu durumun normal olduğunu söyledi...ama ben dün akşam yani 14 gün sonra tekrar adet oldum kanamam normal adet kanaması şeklinde...şuan da annemin yanındayım yarın bursaya dönüyorummm hemen doktoruma gidicem ama merak da ettim çokkkk veee korktumm....böyle bir durumm yaşayan var mı kızcelerr...

canim ben kurtajdan sonra ilk iki gun kanama yasadim...sonra 4. gun ucak yolculugum vardi mecburen, ucakta kanama gecirebilirsin demisti doktor. ve gecirdim 2 buyuk ped dolduracak kadar. sonra 2 hafta sonra ara kanama yasadim, regl mi bu acaba diye de buraya yazmistim. o ara kanamadan 2,5 hafta sonra falan da asil reglim geldi ki baya kanamali oldu normalde 7 gun surerdir reglim 10 gun hep buyuk ped kullanacak kadar olmustu.

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, ben geçen hafta yani 18 inde kürtaj oldum bebeğim canlanmadığı için, aradan 1 hafta geçti bhcg değerim 2800 lerde çıktı, bana çok yüksek geldi bu değer acaba benim gibi bu sorunu yaşayanlar oldumu aranızda diye merak ettim???

canim gecmis olsun. benim bebek farketmemizden 3 hafta once kalbi durdugu icin zaten hcg dusmeye baslamisti, kurtajdan sonra da hemen 0landi o yuzden, test yapmistim hemen negatif cikmisti. sen gene baktir hcg ne yavas dusuyorsa doktorla gorus.

alıntı yaparak cevap veremediğim için rumuzlarınızı yazarak cevap vermek istedim :)öncelikle çok teşekkür ederim arkdaşlar cevaplarınız için, cumartesi günü 2800 lerde olan bhcg bugün 1100 lere kadar düşmüştü, doktorumla görüştüğümde bu değerin 20.000 lerden düştüğünü ve herşeyin normal seyrettiğini söyledi. korkulacak birşey yokmuş arkadaşlar fazla evham yapmışım sanırım :)

canım, Dr un normal diyorsa bence içini ferah tut. yinede içini ferahlatmak için başka bir Dr a daha görünebilirsin. bende artık bir Dr ile sınırlı kalmayacağım. şuan bir problemim yok ama tekrar gebe kalırsamda 2 DR a görüneceğim.

2 Dr olsa iyi toplam 4 dr um var:) her birinde içimde parça kalmadığı ve sol yanımdaki ağrıların kadın doğumla ilgili olmadığını söylüyorlar :)

canim ben kurtajdan sonra ilk iki gun kanama yasadim...sonra 4. gun ucak yolculugum vardi mecburen, ucakta kanama gecirebilirsin demisti doktor. ve gecirdim 2 buyuk ped dolduracak kadar. sonra 2 hafta sonra ara kanama yasadim, regl mi bu acaba diye de buraya yazmistim. o ara kanamadan 2,5 hafta sonra falan da asil reglim geldi ki baya kanamali oldu normalde 7 gun surerdir reglim 10 gun hep buyuk ped kullanacak kadar olmustu.

canım yazdığında anlamadığım tek şey ara kanama yaşadım diye yazmışsın oda bir rengli dönemi gibi mi sürmüştü...çünkü söylediğin şeyler bana çok yakın bende düşükten sonra düşük nedeniyle olan kanamam kesildikten 15 gün sonra 4 gün bir dönem geçirdim rengli oldum dedim de...temizlendikten bir hafta sonrada kesik kesik lekenmelerim var şu an işte :) umarım anlatabildim

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, ben geçen hafta yani 18 inde kürtaj oldum bebeğim canlanmadığı için, aradan 1 hafta geçti bhcg değerim 2800 lerde çıktı, bana çok yüksek geldi bu değer acaba benim gibi bu sorunu yaşayanlar oldumu aranızda diye merak ettim???
cnm normal cunku yavs yavs duser beta endiselenme
merhaba kızlar...Nisan ayının 16 kanamam başladı ve 29 unda 8 haftalık bebeğimi kaybettim...kürtaj olmama gerek kalmadı...ama sol tarafımdaki hafif sancı tarzı ağrılarım hiç geçmedi.14 Mayısta 4 gün süren bir adet kanaması gördüm.ve 25 inde cumartesi gününden beri hafif şekilde lekelenmelerim var. neden olduğunu anlamadım adet olamam çünkü olalı bir hafta oldu.düşükten sonra bu tarz şeyler yaşayanlar oldumu... çok merak ediyorum. doktorum normal olabilir diyor ama ben anlam veremiyorum...

cnm sen kendin dusurmusun bebegi o ndenele aralikli araliksiz kanamalr olur sancilar olur meraklanma

ilk dusukte ben ole seyler yasadim surekli adete kadar lekelenmeler oldu
fakat kurtaj olunca 8 gun kanam oldu sonrasinda 41. gun adet oldum ama ne adet gunde abartisiz 7-8 pet degistirdim ve 10 gun surdu

canım yazdığında anlamadığım tek şey ara kanama yaşadım diye yazmışsın oda bir rengli dönemi gibi mi sürmüştü...çünkü söylediğin şeyler bana çok yakın bende düşükten sonra düşük nedeniyle olan kanamam kesildikten 15 gün sonra 4 gün bir dönem geçirdim rengli oldum dedim de...temizlendikten bir hafta sonrada kesik kesik lekenmelerim var şu an işte :) umarım anlatabildim

Normalde 7 gun gibi olurum bu ara kanama dedigim 3 gun surmustu canim

alıntı yaparak cevap veremediğim için rumuzlarınızı yazarak cevap vermek istedim :)öncelikle çok teşekkür ederim arkdaşlar cevaplarınız için, cumartesi günü 2800 lerde olan bhcg bugün 1100 lere kadar düşmüştü, doktorumla görüştüğümde bu değerin 20.000 lerden düştüğünü ve herşeyin normal seyrettiğini söyledi. korkulacak birşey yokmuş arkadaşlar fazla evham yapmışım sanırım :)

Rica ederim... Hepimiz ne evhamlar yapiyoruz canim oluyor oyle normal, duzeldigine sevindim

miniğim benim de devamlı normal renkte akıntım oluyor bu çok normal
dr.um da sormuştu evet oluyo demiştim hiç bi sıkıntı olmadığını söylemişti yani canını sıkma
yat dinlen fırsat buldukça ama akıntıyı dert etme
valla bi arkadaşım şakır şakır kanamam olmuştu hamileliğimde diyo neler var, allahım nasibettiyse hiç bişey engel değil bebeğe
yeter ki rabbim istesin...
Canım sağol valla akşamları hemen yatıyorum ama bazen açıık sütlü kahve veya koyu sarı geliyo ve çok geliyo korkuyorum
bi de işyerinde olduğumda oluyo akşam yatarken bişey yok da otururken sıkıştırıyomuyum noluyo anlamıyorum ben
binlerce şükür ki ufaklığın kalp atımında falan sorun yok
herşey nasip inşallah nasip olur bu defa
Minik cnm sevindim hersey yolndaymis:nazar:
sağol tatlım allah razı olsun :54:
canlarim nasilsiniz? biz yeni donduk, cok saolun iyi dilekleriniz icin. yoldayken okudum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim. kisacik da olsa tatil cok iyi geldi, yorucu ama kafa olarak dinlendirici. cuma da doktorumuz var heyecanliyiz. kelebekkkim :) cok sevindim randevun iyi gecmis, insallah her randevun guzel gececek :)

canım teşekkür ederim inşallah öyle olur hepimiz için de
sen de hoşgeldin nasıl geçti ağaçlar kuşlar böcekler mi yoksa deniz kum güneş mi yaptın bakalım :1:
iyi gelmiştir psikolojik olarak lazım arada bi
ben hamileyken istanbuldan hiçbiyere gitmeyi düşünmüyorum doktora yakın yerlerde olayım
allah nasip etsin seneye giderim inşallah biyerlere yaramazla :55:

Canım sağol valla akşamları hemen yatıyorum ama bazen açıık sütlü kahve veya koyu sarı geliyo ve çok geliyo korkuyorum
bi de işyerinde olduğumda oluyo akşam yatarken bişey yok da otururken sıkıştırıyomuyum noluyo anlamıyorum ben

sen de hoşgeldin nasıl geçti ağaçlar kuşlar böcekler mi yoksa deniz kum güneş mi yaptın bakalım :1:
ben hamileyken istanbuldan hiçbiyere gitmeyi düşünmüyorum doktora yakın yerlerde olayım

canim kafana fazla takma dinlenmene bak benim abimin esinde de ilk hamileliginde öyle hep kahverengi akintisi oldu hep dinlendi hatta hamile oldugunu bilmeden otobüsle uzun yol yolculugu yapti sonra öyle kanamasi oldu ama yinede yiyenim sapa saglam dünya ya geldi. yani sans isi birazda biliyosun bende olanlari yani hamileligimin yarisini atlatmistim hic kanamam olmamisti doktor calisabilirsin bile dedi ben calisiyodum ama yinede isten ciktim sonra yinede böyle oldu. bebekde bir sorun cikmadi. yani hamilelikler hep riskli... sitres yapma önemlisi bu

canim kafana fazla takma dinlenmene bak benim abimin esinde de ilk hamileliginde öyle hep kahverengi akintisi oldu hep dinlendi hatta hamile oldugunu bilmeden otobüsle uzun yol yolculugu yapti sonra öyle kanamasi oldu ama yinede yiyenim sapa saglam dünya ya geldi. yani sans isi birazda biliyosun bende olanlari yani hamileligimin yarisini atlatmistim hic kanamam olmamisti doktor calisabilirsin bile dedi ben calisiyodum ama yinede isten ciktim sonra yinede böyle oldu. bebekde bir sorun cikmadi. yani hamilelikler hep riskli... sitres yapma önemlisi bu

Sağol canım böyle örnekler iyi geliyo gerçekten.
Senin bebeğinde bi sorun yokmuş peki sen test falan yaptırmışmıydın pıhtılaşma vs.
ben şimdi iğnelere güveniyorum biraz da
en azından bebeğe kan gidiyodur diyorum.tedbiri aldık takdir i ilahi artık

cnm normal cunku yavs yavs duser beta endiselenme

cnm sen kendin dusurmusun bebegi o ndenele aralikli araliksiz kanamalr olur sancilar olur meraklanma

ilk dusukte ben ole seyler yasadim surekli adete kadar lekelenmeler oldu
fakat kurtaj olunca 8 gun kanam oldu sonrasinda 41. gun adet oldum ama ne adet gunde abartisiz 7-8 pet degistirdim ve 10 gun surdu

Normalde 7 gun gibi olurum bu ara kanama dedigim 3 gun surmustu canim

teşekkür ederim kızlar...İçim rahatladı bende bu ağrılar hiç bitmeyecek galiba diye düşünmeye başlamıştım...demekki benim gelen o kanamamda ara kanamaydı zaten normal adete göre gelen az miktardı...bu lekelenmelerde gelecek olan gerçek renglinin belirtileri o zaman...valla artık ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım...bir an önce toparlanıp sağlığıma kavuşup minik bir bebeciğe sahip olmak istiyorum ve acaba olacakmı diye endişeleniyorum...

Sağol canım böyle örnekler iyi geliyo gerçekten.
Senin bebeğinde bi sorun yokmuş peki sen test falan yaptırmışmıydın pıhtılaşma vs.
ben şimdi iğnelere güveniyorum biraz da
en azından bebeğe kan gidiyodur diyorum.tedbiri aldık takdir i ilahi artık

evet canim yaptirdim ve onlari bekliyorum 5 hafta sürer dediler gelmesi lazim aslinda bekliyorum , ve bugünde bebegimi defnetcez birazdan oraya gitcem almanyadayim ve burda herseyi cenazeci yapiyo onlar bizi arayip saati söylediler gidicem sonra ve ayni kaderi paylsan diger annelerle beraber cenaze töreni olacak bebeklere ait bir mezarlikta gömülecek :( bu site banada iyi geldi cünkü disarida anlatamadigim seyleri burda paylasiyorum onlarin beni anliyacagina inanmiyorum, dün kadin doktorumdaydim ve bana acayip moral verdi kan sonuclarim gelsin ona göre hareket edicez dedi ve yeniden hamile kalamam gerektigini söyledi bakalim ona göre sadece sanssizlik

off kızlar daha adetime 4 gün var ama nedir bendeki bu sabırsızlık 7/24 aklımda acaba hamile miyim sorusu devamli kendimi dinliyorum göğüslerim şiştimi diye durup durup bakıyorum:) ilk hamilelikte böyle değildi kafama takmazdım bu kadar :(

bu arada hamilelik bekleyen arkadaşlarım siz de benim gibimisiniz

canim hosbulduk. guzel bir sehre gittik icinden nehir gecen, her taraf park,havuz,insanlar hep disarida. biz de yuruduk bol bol ama ben tabii cok yoruldum. deniz kum gunes keske yapsak ama nerde memleketimi ndenizi nerde bunlarin okyanuslari...yazin belki 2-3 gun gene burdaki buyuk gollerden birine kacariz benim durumuma bakar. sen icin nasil rahat ediyorsa oyle yap. ben bu 2 gun kacmasaydim kafayi yerdim herhalde ondan bir anda esti :p

o akintilar cok kiside oluyor, sorun olmayacak insallah. pozitif dusunmeye calis.

teşekkür ederim kızlar...İçim rahatladı bende bu ağrılar hiç bitmeyecek galiba diye düşünmeye başlamıştım...demekki benim gelen o kanamamda ara kanamaydı zaten normal adete göre gelen az miktardı...bu lekelenmelerde gelecek olan gerçek renglinin belirtileri o zaman...valla artık ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım...bir an önce toparlanıp sağlığıma kavuşup minik bir bebeciğe sahip olmak istiyorum ve acaba olacakmı diye endişeleniyorum...

canim ben de oyle dusunuyordum agrilar konusunda. hatta endiseden gene doktora falan gitmistim doktor da gulmustu, bir sey olmaz normal diye...insallah Allah gonlune gore versin.

siteye ilk üye zamanımda yazmıştım şimdi tekrar bu topiğe yazmak kısmetmiş demek... :50: 2.düşüğümü yaşıyorum,ağrı ve kanama devam ama kese daha düşmedi... kürtaj olmamak için direniyorum ama nereye kadar onuda bilmiyorum :50:

Back
X