- 17 Eylül 2015
- 240
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.881
tesekkürler canım umarım ciddi bir sorun çıkmazCanim bak bi arkadaş yazmış ne testi oldugunu romatizmal hastaliklarla alakalı önlem olsun diye istemiştir muhtemelen
Çok geçmiş olsun canım ben yaşımdan dolayı olmadığını düşünüyorumcanim bende bugun ayni seyi yasadim bebegin kalbi bir kac gun once durmus ve bugun aldilar..stresmi yapiyorsun kendini rahat birak kotu seyler dusunme bende cok uzuldum ama hayirlisi buymus bir kac ay sonra yine planlamaya baslayacagim..Rabbim kucagimizi bos birakmasin..saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin..
sagol cnm kac yasindasinÇok geçmiş olsun canım ben yaşımdan dolayı olmadığını düşünüyorum
43sagol cnm kac yasindasin
merhaba arkadaslae bende normalde 9+4 hamileligim vardi..dun aksam ogrendimki 9+2de bebegimin kalbi durmus..ilk gebeligimdi moralim alt ust ama elimden hic birsey gelmiyor..yarin buyuk ihtimal bebegi alacaklar..hic bir sorun yoktu ama Rabbim nasip etmedikce etmiyor..Boyle bi durum yasayip daha sonra saglikli hamileleik geciren varmi be. 2 ay sonra tekrar denicem..insallah ayni seyleri yasamayiz..
merhaba arkadaslae bende normalde 9+4 hamileligim vardi..dun aksam ogrendimki 9+2de bebegimin kalbi durmus..ilk gebeligimdi moralim alt ust ama elimden hic birsey gelmiyor..yarin buyuk ihtimal bebegi alacaklar..hic bir sorun yoktu ama Rabbim nasip etmedikce etmiyor..Boyle bi durum yasayip daha sonra saglikli hamileleik geciren varmi be. 2 ay sonra tekrar denicem..insallah ayni seyleri yasamayiz..
Herhangi bi problem var mı yaş dışında gebe kalmanız için jinekologa gittinizmi bu konuyla alakalı.40lı yaşlarda tüp bebek yöntemiyle ikizleri olan bi tanıdıgım var başka sorun yoksa bu yolu deniyebilirsiniz.
Amin canın Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.bizede nasip eder insallah.ilk bebegindi sanırım kaybettigin nedeni bellimiydi?Gebeliğini tamamlayamayan tüm annelere geçmiş olsun.rabbim bir dahakine sağlıklı bebekler nasip etsin.bende 6 ay önce normal doğumla bebeğimi ölü dünyaya getirdim.6 ay ara verdik.simdi tekrardan kan testinde hamile olduğumu öğrendim.inşallah hayırlısı olur herkes için.
3 ay içinde olmazsa TüP bebek tedavisi görsem mecburen bu ay tutacak mı bakalımHerhangi bi problem var mı yaş dışında gebe kalmanız için jinekologa gittinizmi bu konuyla alakalı.40lı yaşlarda tüp bebek yöntemiyle ikizleri olan bi tanıdıgım var başka sorun yoksa bu yolu deniyebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan gebe kalırsınız sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim sizede:)3 ay içinde olmazsa TüP bebek tedavisi görsem mecburen bu ay tutacak mı bakalım
Canım sıkma canını romataloji hastalığı olanlar gebelikte kortizon kullanarak anne olabiliyor. Değerlerin hangisi pozitifti senin?Kızlar ben bugün çok kötüyümmm. doktorun benden daha önce istediği test sonuçlarını göstermeye gittim. bana romatolojiye görünmem gerektiğini söyledi. çok moralizim. aklımdan sürekli kötü senaryolar geçiyor. Hiç anne olamamaktan çok korkuyorumiçinizde romatoloji ile ilgili bir rahatsızlığı olan var mı?
ana 3 profili diye bir testin içindeki JO-1 ve RO-52 değerleri yüksek çıktı. yakın zamana randevu alamadım romatolojiden çok tedirginimCanım sıkma canını romataloji hastalığı olanlar gebelikte kortizon kullanarak anne olabiliyor. Değerlerin hangisi pozitifti senin?
Romatalojik rahatsızlığın olmayadabilir var mı yok mu araştırılması için göndermiştir doktorun belki.
Aminn inşallah hepimize.evet ilk bebegimdi 13 haftalıkken böbreklerinde büyüme görüldü.doktor takibe aldı.ilerleyen zamanlarda amniyosentez yapıldı temiz çıktı. Sevindik ama kısa sürdü sıvı azalması oldu ve doktor sıvı kalmamış bu gebelik 9 ayı tamamlamaz dedi ve kalbi durduruldu iğne ile bir gün sonra da suni sancı ile normal doğum yaptım.Amin canın Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.bizede nasip eder insallah.ilk bebegindi sanırım kaybettigin nedeni bellimiydi?
Çok geçmiş olsun canim üzüldüm senin adına bende buna benzer şeyler yasadim rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimize melek oldular onlar rabbim kucagımızada alıcagımız günleri göstersin inşllah hepimize.Aminn inşallah hepimize.evet ilk bebegimdi 13 haftalıkken böbreklerinde büyüme görüldü.doktor takibe aldı.ilerleyen zamanlarda amniyosentez yapıldı temiz çıktı. Sevindik ama kısa sürdü sıvı azalması oldu ve doktor sıvı kalmamış bu gebelik 9 ayı tamamlamaz dedi ve kalbi durduruldu iğne ile bir gün sonra da suni sancı ile normal doğum yaptım.
Romatoloji randevun çok ilerdeyse fizik tedavide anlar canim o zamana ftr ye bi göster istersen sonuçlarını.ana 3 profili diye bir testin içindeki JO-1 ve RO-52 değerleri yüksek çıktı. yakın zamana randevu alamadım romatolojiden çok tedirginim
Aminn inşallah simdi tekrar hamileyim rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.Çok geçmiş olsun canim üzüldüm senin adına bende buna benzer şeyler yasadim rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimize melek oldular onlar rabbim kucagımızada alıcagımız günleri göstersin inşllah hepimize.
Aminn inşallah simdi tekrar hamileyim rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?