- 21 Şubat 2017
- 39
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.181
hayırlısı olsun tez zamanda insallahYok canim deger dusuk cikti. Dojtor dusukten sonraki devam eden hormonlarin etkisi dedi. Buyuk ihtimal.
Herkese merhaba kizlar. Ben de 3 subatta 14 haftalk bebegimi kaybettim. Dusuk yaptim .dusukten hemen yarim saat sonra kurtaja aldi doktor.
Sonra sinda biz hic korunmadik . Bugun bat.a 7 gun kala test yaptim. Pozitif cikti. Doktorumu aradim. B hcg degerin devam ediyor olabilir dedi. Gunun gecmesini bekle dedi. B hcg ne zaman sifirlanir??? Bi bilgisi olan var mi ??
38 gün oldu hala adet olmadım ben ama yaa. hamile olduğumu pek düşünmüyorum ama bi sorun mu var diye korkuyorum biraz..Merhaba benimde 27 şubatta 10 haftalık gebeliğim kalp durması sebebiyle kürtajla sonlandı, 10 gün sonra kontrole gittiğimde hcg 269du, yanılmıyorsam adetle sıfırlanıyor, ben yaklaşık o değerle gebeliğimi öğrenmiştim, zor bir durum ya gerçekten yaşayan bilir, Allah sabır versin, bundan sonrakinde hayallerimin altında kalmam inşallah...
Bence bekleme ne zaman tutacağı belli olmaz hepimizde aynı korku var ama iyi düşünüp dua etmek lazım6 Şubat'ta düşük yapmıştım. 30 gün sonra adet oldum. Bugün bitti. Genetik testin sonucu da çıkmadı. Doktorum ona göre kan pıhtılaşma testi yaparız demişti. Yeni gebelik için ikinci adeti bekleyip beklememek hususunda kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gene aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
6 Şubat'ta düşük yapmıştım. 30 gün sonra adet oldum. Bugün bitti. Genetik testin sonucu da çıkmadı. Doktorum ona göre kan pıhtılaşma testi yaparız demişti. Yeni gebelik için ikinci adeti bekleyip beklememek hususunda kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gene aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bende 7 haftalik.dusukten bir ay bekledim sadece mucadeleye devamBence bekleme ne zaman tutacağı belli olmaz hepimizde aynı korku var ama iyi düşünüp dua etmek lazım
Aynen sinavimiz belkide rabbim bize oyle bir evlat vericek ki biz dicez cok ugrastik ama degdi kim bilir.... Bende geceleri hep hacet namazlari kildim ama olmayinca olmuyorBazı insanlara istedikleri altın tepsiyle sunuluyor bazıları da benim gibi gece gündüz Allah'a yalvarıyor. Herkesin imtihanı farklı. Rabbim evlatla imtihan etmesin. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.
Geçmiş olsun öncelikle. Karın bölgem benim de çok ağrımıstı iki gün boyunca ağrı kesici aldım ancak öyle dayanabildim. Kişiden kişiye değişiyor galiba.merhaba hanimlar bende 1 hafta once 6 haftalik bebegimi kaybettim ani kanamam basladi yemek yerken ultrasyonsa zari gorduk bebek icin cok cok kucuk deemdi progestan verdi eve yolladi ama sabah bebegim birakti beni gitti kalp atisini dinlicem gun parca kalmismi diye baktilar simdi hamilelik icin bekle bi kac ay diyolar. bide dusukden sonra karninizda agri oldumu benim karnim oturup kalkarken bile aciyor.
Bu konuda ben de çok kararsız kaldım. Doktorum 3 ay bekle dedi. Ama eşimle karar verdik, 2 adet dönemi geçsin tekrar deneyeceğiz. Neticede ne zaman olacağı belli degil. Hemen de olmuyor ki... Bence en azından 1 adet dönemi geçirmek mantıklı rahmin toparlanması açısından. Bu arada çok geçmiş olsun...Oncelikle gecmis olsu kizlar hepnize bende 5 haftalik dusuk yaptim ve kurtaj olmadim kendi dustu dr 3 ay beklemn gerk ddi.ama ben beklesem mi beklemsemi diye karsizim nettten arstirma yaptim kimi hemn hamile kalinmaz zararli diyi kimi kaldim birsey olmadi diyo acikcasi cok istiyorum ama karsizim. Dusyk yapip hamile kalan arkadslar tavsiyeniz nedir
Benim 2 hafta ağrımıştı oturunca hele ağrıdan tansiyonum düşüyordu o derece 2 hafta sürekli yattım 13 haftalıktı benim kuzummerhaba hanimlar bende 1 hafta once 6 haftalik bebegimi kaybettim ani kanamam basladi yemek yerken ultrasyonsa zari gorduk bebek icin cok cok kucuk deemdi progestan verdi eve yolladi ama sabah bebegim birakti beni gitti kalp atisini dinlicem gun parca kalmismi diye baktilar simdi hamilelik icin bekle bi kac ay diyolar. bide dusukden sonra karninizda agri oldumu benim karnim oturup kalkarken bile aciyor.
Nette doğru araştırma yaparsanız hiç beklememek gerektiğini görürsünüz üniversite bazında araştırmalar okudum şehir efsanesi olduğunu söylüyor 3 ay bana göre savsata düşeceği varsa 3-6 ay bekledikten sonra gene düşer o Allah'ın takdiri psikolojik olarak toplanamamak derseniz o çok başka benim 40 gün oldu sayılır reglimde bugün bitiyor ben başlıcam Allah ne zaman verirse tabiBu konuda ben de çok kararsız kaldım. Doktorum 3 ay bekle dedi. Ama eşimle karar verdik, 2 adet dönemi geçsin tekrar deneyeceğiz. Neticede ne zaman olacağı belli degil. Hemen de olmuyor ki... Bence en azından 1 adet dönemi geçirmek mantıklı rahmin toparlanması açısından. Bu arada çok geçmiş olsun...
Ben de ilk aydan hemen düşünsem mi yine diye çok düşündüm ama neticede doktor söylüyor bekle diye de. Tabii Rabbim can verirse yaşar... Genetik test ve pıhtılaşma testi için bekliyorum. Pıhtılaşma vs varsa göz göre göre de yine düşmesini istemem. Rabbim hepimize sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin.Nette doğru araştırma yaparsanız hiç beklememek gerektiğini görürsünüz üniversite bazında araştırmalar okudum şehir efsanesi olduğunu söylüyor 3 ay bana göre savsata düşeceği varsa 3-6 ay bekledikten sonra gene düşer o Allah'ın takdiri psikolojik olarak toplanamamak derseniz o çok başka benim 40 gün oldu sayılır reglimde bugün bitiyor ben başlıcam Allah ne zaman verirse tabi
Bence öncelikle bu durumla ilgilenen uzman doktorlar var riskli gebeliklerle ilgilenenler perinatoloji uzmanı olarak geçiyorlar önce öyle bir doktor bulun benim inşallah o testler bu hafta çıkacak ondan sonra uzman doktora göstereceğim o doktor zaten bana gebelik öncesi gereken ilacı verecek gebelik sırası da iğne sonrası zaten Allah'ın izniyle çünkü Şuda var Doğum sonrası 3 doktora gittim herşeyin çok iyi temiz ama 3 ay bekle onlar bana ne olur ne olmaz diye söylüyor ben artık onu biliyorum ve forumlarda da okuduğum genellikle düşük sonrası hemen yapanlar ve önlemini alanlar tabi sağlıkla doğurmuş ama 3 yada daha fazla bekleyenler yine düşürmüşBen de ilk aydan hemen düşünsem mi yine diye çok düşündüm ama neticede doktor söylüyor bekle diye de. Tabii Rabbim can verirse yaşar... Genetik test ve pıhtılaşma testi için bekliyorum. Pıhtılaşma vs varsa göz göre göre de yine düşmesini istemem. Rabbim hepimize sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin.
Gecen sene bende 5 haftalik dusuk yaptim doktorum bana sadece bir ay korun dedi bende oyle yaptimOncelikle gecmis olsu kizlar hepnize bende 5 haftalik dusuk yaptim ve kurtaj olmadim kendi dustu dr 3 ay beklemn gerk ddi.ama ben beklesem mi beklemsemi diye karsizim nettten arstirma yaptim kimi hemn hamile kalinmaz zararli diyi kimi kaldim birsey olmadi diyo acikcasi cok istiyorum ama karsizim. Dusyk yapip hamile kalan arkadslar tavsiyeniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?