• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

İnşallah hayırlı sağlıklı haberini alırsın bebişinin. Ben aynıyım beklemedeyim yani. Yarın tekrar gideceğiz doktora, netleşir inşallah. Belirsizlik beni mahvetti, günlerdir ölüp ölüp diriliyorum. Ve hala bulantılarım devam ediyor. Bu da beni kahrediyor. Sonlanacak bir hamileliğin berbat bulantılarını yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın.
Kiyamam gülüm ya inşallah senin icin ne hayirlisiysa onu yasarsin inşallah ama bir an önce tahlil yapip sonuc almalari lazim senin icin bir tehlike yaratilabilir bu doktorlar bunun bilicinde degilermi ya Allah korusun bir an önce hayirli sonuclar almayi dilerim canım ama benide haberdar et gülüm yarin iyi haberler alman icin dua edecen gülüm:(

Kiyamam gülüm ya inşallah senin icin ne hayirlisiysa onu yasarsin inşallah ama bir an önce tahlil yapip sonuc almalari lazim senin icin bir tehlike yaratilabilir bu doktorlar bunun bilicinde degilermi ya Allah korusun bir an önce hayirli sonuclar almayi dilerim canım ama benide haberdar et gülüm yarin iyi haberler alman icin dua edecen gülüm:KK43:
Allah razı olsun. Akşam haber veririm inşallah. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

Kiyamam gülüm ya inşallah senin icin ne hayirlisiysa onu yasarsin inşallah ama bir an önce tahlil yapip sonuc almalari lazim senin icin bir tehlike yaratilabilir bu doktorlar bunun bilicinde degilermi ya Allah korusun bir an önce hayirli sonuclar almayi dilerim canım ama benide haberdar et gülüm yarin iyi haberler alman icin dua edecen gülüm:KK43:
Birbirini tanımayan insanların dertlerine ortak olması, merak etmesi, dualar etmesi, destek olması çok güzel.

N Narreeeemm canım kardesim yine neler olmus ben yokken ya daha sevınemeden kotu haber geliyor tatlım hep pozitif dusun lutfen ve surekli yat ne olur mutlu son olsun cunku biliyorum ki ıkıncısıne psikolojin dayanamabılır dualarım seninle guzel arkadasim benim aramıza yeni arkadaslar gelmis onlar icinde uzuntum var ne olur kızlar guclu olun unutmayın derdi veren Rabbim dermaninida verir A aybeniz27

Madem canım yazamadım kusura bakma umarım herşey gönlünce olur ama bence yat sürekli yani ayakta kalcak şeyler yapma sana yardım edebilecek biri var mı.

Bayanlar doktor kaç gün sonra cinsel ilişkiye serbest dedi benim doktor kırk diyo yeni evliyim eşim sabırsız napicam bilmiyorum azami suresi yok mu bunun

Allah yardimcin olsun canım nasipte ne varsa onu yasariz gülüm Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin inşallah kendini üzme gülüm inşallah iyi haberler verirsin canim
Kalbi atmıyor artık bebeğimin. Yarın öğleyin alacaklar. Çok kötüyüm. İkinci bebeğimi de kaybettim. Ben onları çok istiyordum ama onlar beni istemedi.

Bayanlar doktor kaç gün sonra cinsel ilişkiye serbest dedi benim doktor kırk diyo yeni evliyim eşim sabırsız napicam bilmiyorum azami suresi yok mu bunun
Canım kürtaj olduysan doktor 15 gün demişti bize rahimde enfeksiyon olmasın diye. Ondan sonrası da korunun demişti. İkinci dusugumde kürtaj olmadım ilişki yasağı da konmadi sadece korunuyoruz :KK66:

Kalbi atmıyor artık bebeğimin. Yarın öğleyin alacaklar. Çok kötüyüm. İkinci bebeğimi de kaybettim. Ben onları çok istiyordum ama onlar beni istemedi.
Benimde iki kaybım var rabbim en hayirlisini bilir inşallah bebisler birgün bize kavusacaklar canım. Bu sınavları da atlatacaz öyle diye dua ediyorum. Lütfen olabildiğince güçlü kal ;)

rabbim yardımcın olsun sana sabırlar versin seni çok iyi anlıyorum malesef hepimiz yaşadık bunları yalnız değilsin üzülme demiycem çok zor biliyorum ama kendini suçlama hiçbirimiz bebeğimizi kaybetmek istemeyiz yalnız değilsin kendini iyi hissedince buraya gel konuşalım tekrar içine atma demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş öyle düşün

Ayy kiyamam gülüm ya Allah sana sabir versin canım Allah dayanma gücü versin gülüm senden giden meleklerin sana geri geleceklerdir hemde saglikli olarak gelecekler gülüm.sabret Buda senin sinavin ve bu sinavini sabrederek atlacaksin inşallah cok üzüldüm gülüm:(

Ayy kiyamam gülüm ya Allah sana sabir versin canım Allah dayanma gücü versin gülüm senden giden meleklerin sana geri geleceklerdir hemde saglikli olarak gelecekler gülüm.sabret Buda senin sinavin ve bu sinavini sabrederek atlacaksin inşallah cok üzüldüm gülüm:KK43:
Narreeeemm Cim nasılsın bebis nasıl umarım kotu bi durum yok

Narreeeemm Cim nasılsın bebis nasıl umarım kotu bi durum yok
Tskr ederim gülüm Allah a sükür kötü bir durum olmadi kanamasi akintim kesildi sükür simdilik iyi ye gidiyor carsambaya randevum var canım sayfaya kac kez baktim baya dir yoktun gülüm senin durumun nasil umarim iyisindir gülüm :KK60:

Tskr ederim gülüm Allah a sükür kötü bir durum olmadi kanamasi akintim kesildi sükür simdilik iyi ye gidiyor carsambaya randevum var canım sayfaya kac kez baktim baya dir yoktun gülüm senin durumun nasil umarim iyisindir gülüm :KK60:
Iyim Iyim cok sukur sizin guzel haberlerimizle dahada iyi oluyorum aman gulum dikkatli ol yıyenıme bu sefer iyi bak cunku teyze olmak icin sabırsizlanıyorum seni kocaman opuyorum gulum Rabbim e emanet ol

[QUOTE="ROSE-MOON, post: 48668330, member: 7557bilmiyor kürtaj olduysan doktor 15 gün demişti bize rahimde enfeksiyon olmasın diye. Ondan sonrası da korunun demişti. İkinci dusugumde kürtaj olmadım ilişki yasağı da konmadi sadece korunuyoruz :KK66:[/QUOTE]
Düşük yaptım cnm kendiliğinden hamile olduğumu bilmiyordum yeni evliyiz adet oldum sandım sonra git gide koyulaştı parça da gelince doktora gidip öyle anladim

Canım kürtaj olduysan doktor 15 gün demişti bize rahimde enfeksiyon olmasın diye. Ondan sonrası da korunun demişti. İkinci dusugumde kürtaj olmadım ilişki yasağı da konmadi sadece korunuyoruz :KK66:
Şimdi ben kendimi kötü hissetmiyorum ama yani benim kanamam ön gün sürdü malesef şimdi bi ön gün daha bekleyip öyle olsam diyorum kırk gün çok fazla sonuçta bi aylik bebek düştü 5 aylık değil ki

Şimdi ben kendimi kötü hissetmiyorum ama yani benim kanamam ön gün sürdü malesef şimdi bi ön gün daha bekleyip öyle olsam diyorum kırk gün çok fazla sonuçta bi aylik bebek düştü 5 aylık değil ki
Canım kendiliginden gebelik solandigi icin kürdaja gerek olmadigi icin doktorlar bile düsükten saymadiklari icin korunmayada gerek bulmuyorlar bende kimyalsal gebelik yasadim sükür iki ay sonra tekrar hamileyim

Back
X