Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Durumlarimiz benzer,benimde 4 yaşında bir oğlum var ona gebeligimde hersey sorunsuzdu.Sonra niye böyle oldu bilemiyorum Kader..Benim oğlum da karnimda kardeşine minik kelebek diyordu şimdi soruyor arada anne minik kelebek nasıl diye o zaman icim tekrar açıyor ışte Allah hayattaki evlatlatimiza uzun ömürler versin.Yasayacagimz varmış inşallah Bidaha böyle şeyler gelmez başımıza
..

benim oğlum hamile olduugumu öğrendiğim gunu anne kardesım erkek dedi hayır dedş-im kız hissediyorum dr bile kıza benzior dedi ama oğlumun hissi dogru cıktı erkekmiş kardesi aminn canım insallah

benim oğlum hamile olduugumu öğrendiğim gunu anne kardesım erkek dedi hayır dedş-im kız hissediyorum dr bile kıza benzior dedi ama oğlumun hissi dogru cıktı erkekmiş kardesi aminn canım insallah
Allah sabir versin bu aciyi yaşayan herkese.Birdaha gebelik olduğunda beş ay doluncaya kadar oğlum dahil kimseye soylemeyecegiz esimle kararımız böyle,dilimiz iki kere yandı maalesef

Kızlar merhabalar ben kürtajdan sonra yaklaşık 6 ay korundum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı sizler ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ?
Merhaba,Ben ilk kurtajimdan sonra 9 ay korundum ve korunmayı bıraktığım ikinci ay hamile kaldim ama maalesef boş gebelik tanısıyla 10 gün önce tekrar kürtaj oldum Çok zordu rabbim kimseye aynı aciyi iki kez yasatmasin.Şimdi doktorumun ilettiği bilgiyle araya zaman koymayacagim ve sadece bir adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırakacağım.Olacağı varsa olur,herşey kısmet..Inşallah rabbim size de tez zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik verir.

Çok üzüldüm canım Rabbim insaAllah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik naşıp eder sonunda da hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun insaAllah bebeğine

Benim şimdiki aklım olsaydı korunmazdim yada 1 2 ay en fazla zaten rahim hazır olmadan hamile kalinmiyormus
Aynen benim doktorumun dediği o şekilde,bende boşuna 9 ay korundum herşey nasip yinede öyle düşünüyorum.Beklemeyi denedim birde beklemeyecegim bakalım nolacak,hepimiz icin herşey çok güzel olur insallah...

kızlar yine adet oldum dusukten sonraki adetim 02 eylüldeydi 24. gunde tekrar adet oldum oysa hep 30. gunde olurdum

kızlar yine adet oldum dusukten sonraki adetim 02 eylüldeydi 24. gunde tekrar adet oldum oysa hep 30. gunde olurdum
Ben kurtajdan sonra ilk adetimi 40.günde olmuştum.Doktorum 4-6 hafta içine demişti normal demişti herşey sonrası 30 gunde bir olmuştu ama bence herşey normal hormin dengemiz alt ust oluyor sorin olacagini dusunmuyorum.Yinede de aklına takilirsa doktoruna whatsaptan yaz ben en ufak bisey takilsa oyle yapıyorum.

Aynen benim doktorumun dediği o şekilde,bende boşuna 9 ay korundum herşey nasip yinede öyle düşünüyorum.Beklemeyi denedim birde beklemeyecegim bakalım nolacak,hepimiz icin herşey çok güzel olur insallah...
Amin canım insaAllah Rabbim hepimizin yuzunu güldürsün

sordum canım normal dedi dr

sordum canım normal dedi dr
Bence de normal, hormanlarimiz şu anda cok farkli çalışıyor bu ay erken yumurtladin demekki..Dusuklerden veya kurtajlardan sonra daha kolay hamile kalınır diyor bazıları,,bu durumdan dolayı herhalde,hormonlar daha hizli çalışıyor demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…