- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.841
Durumlarimiz benzer,benimde 4 yaşında bir oğlum var ona gebeligimde hersey sorunsuzdu.Sonra niye böyle oldu bilemiyorumdrum banada tekrarlama riski var dedi her dusukte risk artıyormus. benim 7 yasında oğlum var onda sorunsuz bir hamilelik yasadım sadece aylık kontrollerıme gidiyordum. pıhtılasma sorunu veya plasenta previa dan kalbı durmus olabilir dedi dr ama dusuk yaptırırken plasenta ayrılmamıs buyuk ıhtımal pıhtılasma ded pıhtılasma testi yaptırcaz aspirin verdi önlem olarak. ikili testim ense kalınlıgı falan cok iyiydi canım olabilecek en iyi sonuc dedi dr. oğlumada travmaoldu kardes cok istiodu. hergun dıo daha ne kadar beklicem diye . ben zor hamile kalıyorum hiç sorunum olmamasına ragmen1 yılda ancank hamile kalabildim oğlumdada aynı sekıldeydı
benim oğlum hamile olduugumu öğrendiğim gunu anne kardesım erkek dedi hayır dedş-im kız hissediyorum dr bile kıza benzior dedi ama oğlumun hissi dogru cıktı erkekmiş kardesiDurumlarimiz benzer,benimde 4 yaşında bir oğlum var ona gebeligimde hersey sorunsuzdu.Sonra niye böyle oldu bilemiyorumKader..Benim oğlum da karnimda kardeşine minik kelebek diyordu şimdi soruyor arada anne minik kelebek nasıl diye o zaman icim tekrar açıyor ışte Allah hayattaki evlatlatimiza uzun ömürler versin.Yasayacagimz varmış inşallah Bidaha böyle şeyler gelmez başımıza
..
Allah sabir versin bu aciyi yaşayan herkese.Birdaha gebelik olduğunda beş ay doluncaya kadar oğlum dahil kimseye soylemeyecegiz esimle kararımız böyle,dilimiz iki kere yandı maalesefbenim oğlum hamile olduugumu öğrendiğim gunu anne kardesım erkek dedi hayır dedş-im kız hissediyorum dr bile kıza benzior dedi ama oğlumun hissi dogru cıktı erkekmiş kardesiaminn canım insallah
Merhaba,Ben ilk kurtajimdan sonra 9 ay korundum ve korunmayı bıraktığım ikinci ay hamile kaldim ama maalesef boş gebelik tanısıyla 10 gün önce tekrar kürtaj oldumKızlar merhabalar ben kürtajdan sonra yaklaşık 6 ay korundum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı sizler ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ?
Çok üzüldüm canım Rabbim insaAllah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik naşıp eder sonunda da hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun insaAllah bebeğineMerhaba,Ben ilk kurtajimdan sonra 9 ay korundum ve korunmayı bıraktığım ikinci ay hamile kaldim ama maalesef boş gebelik tanısıyla 10 gün önce tekrar kürtaj oldumÇok zordu rabbim kimseye aynı aciyi iki kez yasatmasin.Şimdi doktorumun ilettiği bilgiyle araya zaman koymayacagim ve sadece bir adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırakacağım.Olacağı varsa olur,herşey kısmet..Inşallah rabbim size de tez zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik verir.
aynen bizde kımseye söylemeyeceğiz ailem dahilAllah sabir versin bu aciyi yaşayan herkese.Birdaha gebelik olduğunda beş ay doluncaya kadar oğlum dahil kimseye soylemeyecegiz esimle kararımız böyle,dilimiz iki kere yandı maalesef
daha korunma sürem dolmadı benım dr 3 ay yeterli dediKızlar merhabalar ben kürtajdan sonra yaklaşık 6 ay korundum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı sizler ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ?
Amin inşallah hepimize nasip etsin..Çok üzüldüm canım Rabbim insaAllah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik naşıp eder sonunda da hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun insaAllah bebeğine
En doğrusu bu,insan çevreye laf anlatmaktan acısını yaşayamıyoraynen bizde kımseye söylemeyeceğiz ailem dahil
aynen bide geçmiş olsuna gelenler varEn doğrusu bu,insan çevreye laf anlatmaktan acısını yaşayamıyor
Benim şimdiki aklım olsaydı korunmazdim yada 1 2 ay en fazla zaten rahim hazır olmadan hamile kalinmiyormusdaha korunma sürem dolmadı benım dr 3 ay yeterli dedi
Amin canım insaAllah en hayırlı sağlıklı şekilde en hayırlı tez zamandaAmin inşallah hepimize nasip etsin..
Aynen benim doktorumun dediği o şekilde,bende boşuna 9 ay korundum herşey nasip yinede öyle düşünüyorum.Beklemeyi denedim birde beklemeyecegim bakalım nolacak,hepimiz icin herşey çok güzel olur insallah...Benim şimdiki aklım olsaydı korunmazdim yada 1 2 ay en fazla zaten rahim hazır olmadan hamile kalinmiyormus
Ben kurtajdan sonra ilk adetimi 40.günde olmuştum.Doktorum 4-6 hafta içine demişti normal demişti herşey sonrası 30 gunde bir olmuştu ama bence herşey normal hormin dengemiz alt ust oluyor sorin olacagini dusunmuyorum.Yinede de aklına takilirsa doktoruna whatsaptan yaz ben en ufak bisey takilsa oyle yapıyorum.kızlar yine adet oldum dusukten sonraki adetim 02 eylüldeydi 24. gunde tekrar adet oldum oysa hep 30. gunde olurdum
Amin canım insaAllah Rabbim hepimizin yuzunu güldürsünAynen benim doktorumun dediği o şekilde,bende boşuna 9 ay korundum herşey nasip yinede öyle düşünüyorum.Beklemeyi denedim birde beklemeyecegim bakalım nolacak,hepimiz icin herşey çok güzel olur insallah...
sordum canım normal dedi drBen kurtajdan sonra ilk adetimi 40.günde olmuştum.Doktorum 4-6 hafta içine demişti normal demişti herşey sonrası 30 gunde bir olmuştu ama bence herşey normal hormin dengemiz alt ust oluyor sorin olacagini dusunmuyorum.Yinede de aklına takilirsa doktoruna whatsaptan yaz ben en ufak bisey takilsa oyle yapıyorum.
Bence de normal, hormanlarimiz şu anda cok farkli çalışıyor bu ay erken yumurtladin demekki..Dusuklerden veya kurtajlardan sonra daha kolay hamile kalınır diyor bazıları,,bu durumdan dolayı herhalde,hormonlar daha hizli çalışıyor demekki...sordum canım normal dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?