- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.721
Ay inşallah nareeeemmmm bu arada kac yasındasınız nerdensiniz kızlarInshallah hastalanmasin hamileyiiiiimmm haberini hafta sonu aliriz:)
Ah cnmmm bnm cok gecmiş olsn melek onlar melekkk ne dicemi blemiırmm kii rabbm en yakn zmnda bu acını dındırır ınss kucana yavrunu verir ck üzüldmHerkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim
Amin insallah bidaha bu aciyi yasatmaz rabbimAh cnmmm bnm cok gecmiş olsn melek onlar melekkk ne dicemi blemiırmm kii rabbm en yakn zmnda bu acını dındırır ınss kucana yavrunu verir ck üzüldm
Offf canım benim neden böyle oldu yaaa çok kötü oldum canım benim Rabbim sana sabır versin evlatlarinin boşluğunu tez zamanda doldurur inşallahHerkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim
Ayyyy inshallah gülüm ya iki yildir bekleyip kaybetigim melegin inshallah en kisa zamanda Beni iki sene daha bekletmeden gelir canım inshallah hepimiz icin dua ediyorum Allah hepimiz nasip etsin inshallah:)Ay inşallah nareeeemmmm bu arada kac yasındasınız nerdensiniz kızlar
Rabbim isteyen herkze nasip etsin .. Kucağımızı bos birakmasin .Offf canım benim neden böyle oldu yaaa çok kötü oldum canım benim Rabbim sana sabır versin evlatlarinin boşluğunu tez zamanda doldurur inşallah
Ayyy insallah insallah gülüm ya normalde bu ayin 18 de günümdü ama Hani birkac gün gec hastalanirim diye dusundum ama Gelen giden yokHayda :))) kız yoksa sende demi bebiş var hadi hayırlısı diyelim adetinden kaç gün geçti tatlım
Amin aminRabbim isteyen herkze nasip etsin .. Kucağımızı bos birakmasin .
Ay korunmadınız yaniiiAyyy insallah insallah gülüm ya normalde bu ayin 18 de günümdü ama Hani birkac gün gec hastalanirim diye dusundum ama Gelen giden yok
Offff cok gecmis olsun canım Allah sabir versin senin kisi daha da zor dogum yapip topraga vermesi Allahim sana sabir versin gülümHerkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim
Yok korunmadim gülüm Doktor gerek olmadigini soylemisti cunku kanama sekilde kendiliginden gitigi icin hatta cok cubuk hamile kalirsin demisti bilemiyom kiAy korunmadınız yaniii
Gülüm Ben 36 yasindayim ve 33 senedir Almanyada yasiyorum ve ankaraliyim:)Ay inşallah nareeeemmmm bu arada kac yasındasınız nerdensiniz kızlar
Ben sağ tüpte gecirdm dıs gebeliği sen ?Yok korunmadim gülüm Doktor gerek olmadigini soylemisti cunku kanama sekilde kendiliginden gitigi icin hatta cok cubuk hamile kalirsin demisti bilemiyom ki
Aaa ne gzl :)Gülüm Ben 36 yasindayim ve 33 senedir Almanyada yasiyorum ve ankaraliyim:)
Canım dis gebelik geciren Anne adayi bir kac ay korunmasi daha uygun ama daha yerlesme sirasinda kendiliginde gebeligi sonlandirilan kimyalsal gebelik yasayan Anne adayinin korunmasi gerek yokmus öyle demisti doktorum:)Ben sağ tüpte gecirdm dıs gebeliği sen ?
Cok zor canm Rabbim yardimcimiz olsunOffff cok gecmis olsun canım Allah sabir versin senin kisi daha da zor dogum yapip topraga vermesi Allahim sana sabir versin gülüm
Ayyy insallah gülüm Allah hamile kalabilmek icin gün sayan tüm Anne olmak icin can atanlara nasip etsin inshallah gülümBakalım N Narreeeemm mi yoksa R rose61 hamile :))) Evet kızlar ben ikisinden de güzel haber bekliyorum hadi bizi yaniltmayin çabuk kan testine gidin :)))
Canım senin kanaman bitince önce doktoruna Danis cünkü senin durumun korunmayi gerektirecek bence.saglikli bir hamilelik olmasi icin lutfen doktoruna DanisKanamam gecince bende korunmayi dusunmuyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?