Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Herkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim
Ah cnmmm bnm cok gecmiş olsn melek onlar melekkk ne dicemi blemiırmm kii rabbm en yakn zmnda bu acını dındırır ınss kucana yavrunu verir ck üzüldm

Herkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim
Offf canım benim neden böyle oldu yaaa çok kötü oldum canım benim Rabbim sana sabır versin evlatlarinin boşluğunu tez zamanda doldurur inşallah

Offff cok gecmis olsun canım Allah sabir versin senin kisi daha da zor dogum yapip topraga vermesi Allahim sana sabir versin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…