- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.421
Adetime 2 gün var ama bende hiç belirti yok önceden adet olucam zaman bi hafta önceden göğsüm şişerdi kasiklarim hafif ağrırdı ama simdi yok acaba kürtajla alakalı biseymi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin.Adetime 2 gün var ama bende hiç belirti yok önceden adet olucam zaman bi hafta önceden göğsüm şişerdi kasiklarim hafif ağrırdı ama simdi yok acaba kürtajla alakalı biseymi
Canım normal adet gününü mü hesapladın anlamadım normalde kurtajdan 30 ile 40 gün sonra adet olunur diye biliyorumAdetime 2 gün var ama bende hiç belirti yok önceden adet olucam zaman bi hafta önceden göğsüm şişerdi kasiklarim hafif ağrırdı ama simdi yok acaba kürtajla alakalı biseymi
Bunu öğrenmem iyi oldu ben şimdi yumurtlama gününü bekliyorum en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallahHayır canim normal adet günü oluyorsun o en fazla yani o gün olmazsan 3o 40 gün içinde kesin olursun anlaminda
Doğru canım, bana bu sıralar arada böyle duygusal iniş çıkışlar oluyor. İnşallah geçicek hepsi yakında.Canim benim... Elde degil ama boyle uzmeyelim kendimizi. eminim hepimizin ici hala yaniyo, umutla bekliyo... Ama sadece biraz sabir. Sonra gor bak hersey nasil da guzel olcak.
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
Geçmiş olsun, elimizden gelen bişey yok. Bende bi kayıp geçirdim bedenenden daha çok ruhen yıpranıyorsun. Dr 3 ay dedi ben 6 ay bekledim. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Naçizane fikrim en az 2 ay kendine Zaman ver.Ben asla ağlamam derdim bir görseniz halimi sulugöz oldum çıktım belkide psikolojim bozuldu yemek yerken bile bebeğin ölmüş sen yemekmi yiyorsun diyorum kendime tek umudum tekrar hamile kalırsam unuturum acım hafifler diye düşünüyorum hanımlar ben ilk adetimi beklemicem sizce yanlış mı yapıyorum birde kürtaj sonrası hemen hamile kalan var hamile kalamayanda var geçen yorumları okudum hanımlar bayağı bir dertli hemen olacak diye birşey yok Rabbım ne verirse hayırlısını versin benim gibi düşünen bayanlar varmı aranızda
Ben asla ağlamam derdim bir görseniz halimi sulugöz oldum çıktım belkide psikolojim bozuldu yemek yerken bile bebeğin ölmüş sen yemekmi yiyorsun diyorum kendime tek umudum tekrar hamile kalırsam unuturum acım hafifler diye düşünüyorum hanımlar ben ilk adetimi beklemicem sizce yanlış mı yapıyorum birde kürtaj sonrası hemen hamile kalan var hamile kalamayanda var geçen yorumları okudum hanımlar bayağı bir dertli hemen olacak diye birşey yok Rabbım ne verirse hayırlısını versin benim gibi düşünen bayanlar varmı aranızda
Kiyamam.. Allah sabir versin... Unutulacak birsey degil, unutamiyorum da unutmakta istemiyorum hep ilkim olarak kalacak. Ama bir sekilde hayat devam ediyor. Hem kendimize, hem hayata, esimize, dogacak cocuklarimiza haksizlik edemeyiz kendimizi perisan ederek. Cok zor bi surec, burda herkes birbirini cok iyi anliyor biliyorsun. o yuzden uzulme diyemicem cunku mumkun degil ancak kendimizi toparlamamiz gerekiyor hem fiziken hem psikolojik olarak. Cunku hala yasiyoruz, hala bebek istiyoruz, hala esimizi seviyoruz... bu gibi seylerden oturu kendimizi en kisa zamanda toparlamamiz lazim canim benim.Allah dayanma gucu versin...Ben asla ağlamam derdim bir görseniz halimi sulugöz oldum çıktım belkide psikolojim bozuldu yemek yerken bile bebeğin ölmüş sen yemekmi yiyorsun diyorum kendime tek umudum tekrar hamile kalırsam unuturum acım hafifler diye düşünüyorum hanımlar ben ilk adetimi beklemicem sizce yanlış mı yapıyorum birde kürtaj sonrası hemen hamile kalan var hamile kalamayanda var geçen yorumları okudum hanımlar bayağı bir dertli hemen olacak diye birşey yok Rabbım ne verirse hayırlısını versin benim gibi düşünen bayanlar varmı aranızda
Canım benim Rabbım ne verirse başla göz üstüne durumun her ne kadar kötü olursa olsun azda olsa ümit var en azından bunun için şükür et ya o şansında olmasaydı Rabbım hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatsın aminBazen diyorum çok uzaklara gideyim zaten bir işe yaramıyorum,o kadar üzüntü keder varken kaç defa kürtaj kaç defa düşük en son şubatta hamile kaldım tamam dedim şimdi oldu dedim iki ay benimle zor durdu ve hiç sonuç yine hüsran,bu yazıyı yazarken ağlamıyorum artık göz yaşı damarlarım kurudu yoruldum bıktım usandım,eşim beni aldatsa haktır diyorum o kadarmı geniş düşünüyorum söylerken bile bir tuhafım ama ne bilim psikolojim çok bozuk altı yıldır doktora git gel git gel sonuç ne negatif en son öğrendiğim bilgi klomen 12 kutudan fazla kullanılmazmış bende üç yıldır klomen kullanıyorum ve en son menegon iğnesi çatlatma iğnesi falan onları kullandım olmadı şimdi tüp bebek dediler amh 0.29 bu tahlille senin çocuğun olmaz dediler tüp bebek şansında %5 dediler çok Can'ım Sıkkın bana bunu dedikleri gün herşey bitti gerek yok demiştim şimdi ise tedaviye başlamadım umutsuzum yorgunum saçmaladım galiba kusura bakmayın
Aslında hep aynı şeyleri yazıp duruyoruz farkındayım ama her gelen mesaj beni rahatlatıyor sanki acım hafifliyor moralim düzeliyor yarınların daha güzel olacağını hayal ediyorum yalnız olmadığımı benimle aynı kaderi paylaşan tüm bayanlar rabbim in yanında herşey çok fazla en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallahKiyamam.. Allah sabir versin... Unutulacak birsey degil, unutamiyorum da unutmakta istemiyorum hep ilkim olarak kalacak. Ama bir sekilde hayat devam ediyor. Hem kendimize, hem hayata, esimize, dogacak cocuklarimiza haksizlik edemeyiz kendimizi perisan ederek. Cok zor bi surec, burda herkes birbirini cok iyi anliyor biliyorsun. o yuzden uzulme diyemicem cunku mumkun degil ancak kendimizi toparlamamiz gerekiyor hem fiziken hem psikolojik olarak. Cunku hala yasiyoruz, hala bebek istiyoruz, hala esimizi seviyoruz... bu gibi seylerden oturu kendimizi en kisa zamanda toparlamamiz lazim canim benim.Allah dayanma gucu versin...
Bana doktorum korunmaniza gerek yok rahim temiz dedi. eger rahim hazir olmazsa zaten gebe olamazsin, su anda bi yapisik,kist,kalinti yok o yuzden korunmayin sorun olmaz dedi.
Doktorlar genelde psikolojik olarak toparlanmak ve son adet tarihinin tespiti icin en azindan 1 ay bekleyin diyorlarmis. En iyisi doktorunu dinlenmen bence. Eger bir kac ay bekleyin diyorsa vardir bi bildigi ama ben 3-5-6 aylari pek mantikli bulmuyorum,doktorumda oyle...