- 10 Şubat 2016
- 171
- 436
- 18
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.761
Rahim filmi ihtimalin varsa çektir derim canım hem bi sorun varsa görülür hemde tüpler açılıyormus diye duydumRahim filmi yok aslında zorunlu değil ama çoğu kadın hamile kaliyormus. Rahim filminde tuplere bakılıyor rahim bozukluğu var mı ona bakılıyor ben rahim filmi cektirsem mi bilemedim
Ben de söylemek istemiyorum olmadı özelde yaptırcam mecburYalan söylemeyin arkadaşlar ben hayatımda tehlikeli 2 yalan söyledim başıma geldi o yüzden yalandan uzak durun. Ayağım incindi dedim gerçekten incindi. Bir defa da dayım öldü ondan okula gelmedim dedim adam 2 gün sonra öldü
Amiiiinnn inşaAllah Rabbim aratmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah hepimizeAllah im isteyen iyi anne olacak her kadına versin inşallah
Yok canım kalamazdin sanırım sen bilirsin ben histeroskopi olacağımPeki ben hamile kaldım ya bir defa tüpler kapalı olsaydı yine kalabilir miydim
Amin canim Rabbim aratmasın. . Peki neden zor hamile kaldın canım sebebi var miBen zor hamile kaldım biraz oyüzden bu sefer ne yapacağım bilmiyorum aynı sıkıntıları bir daha yasatmasin Rabbim
Kapalı ameliyat rahim ağzında kamerayla giriliyor ve müdahale edilebiliyor. Ben çift rahimliyim rahmim kalp şeklinde ortasında perde varmış bebeğim o yüzde buyuyememis..Histeroskopi nedir biraz açar misin balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?