Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Yalan söylemeyin arkadaşlar ben hayatımda tehlikeli 2 yalan söyledim başıma geldi o yüzden yalandan uzak durun. Ayağım incindi dedim gerçekten incindi. Bir defa da dayım öldü ondan okula gelmedim dedim adam 2 gün sonra öldü

Dusukten sonra bize doktor 6 ay korunun dedi psikolojik olarak hazır olun dedi o yüzden biz dusunmedik benim 6 ay doldu 3 aydır dusunuyoz bakalim

Sen bilirsin şekerim istersen hazır hissediyorsanız tekrardan bir bakın ama ben 6 aylık Bebeğimi kaybedince enfeksiyonuna kadar tedavimi olmak istedim şu an temizim şükür sadece bir kist var onun için bu ay doğum kontrol hapı verdi diğer ay da Allah in izniyle bakalm

Rahim filmi yok aslında zorunlu değil ama çoğu kadın hamile kaliyormus. Rahim filminde tuplere bakılıyor rahim bozukluğu var mı ona bakılıyor ben rahim filmi cektirsem mi bilemedim
Rahim filmi ihtimalin varsa çektir derim canım hem bi sorun varsa görülür hemde tüpler açılıyormus diye duydum

Ben de söylemek istemiyorum olmadı özelde yaptırcam mecbur

Bilmiyorum ki 2 yıl olmadı doktorlar her şey normal yaşınız genç deyip gecistiriyorlardi eşim in Sperm ileri hareketi zayifti ama o da engel değildi. Acaba catlamiyor mu anlamıyorum yumurtam. Catlatma iğnesi ile hamile kaldım . bu ay da tekrar gebelik istediğim icin hastaneye gittim. Doktor çatlamamış kist oluşmuş ondan adetin 13 gün gecikmiş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…