Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

2. tüp bebek denememde gebe kaldım ama gelişmedi 8. haftama girdiğimde kalp duyamadık iki yolklu kese. Geçtiğimiz pazartesi ilaçları bıraktırdı doktor, kan sulandırıcının etkisiyle çok kanamam olmasın die cumayı bekle dedi, yrn kullanmam için ilaç verdi, hastaneye mi gitsem yoksa gerek olmaz mı çok ağrım olur mu sıcak su ağrı kesici yeterli gelir mi, neden kürtaj yapmak istemedi anlamadım ağlamaktan soramadım, çok korkuyorum ne tavsiye edersiniz

slm herkese, düşük yaparken ağrımı hafifletmenin bir yolu var mı ağrı kesici işe yarıyor mu, çok ağrı olur mu ilk kez düşük yapıcam çok korkuyorum
Ağrın çok olursa kullan bende dusuk yaptım ama fazla ağrım olmadı ilaç kullanmadim parça düşen kadar ağrı oluyo zaten inşallah Hayırlısı yla atlatirsin

arkadaşlar düşükten hemen sonra hamile kalan var mı acaba aramızda
Merhaba canım bence 1 adet dönemini geçir kendini biraz topla derim bende senin gıbı 5 haftalik dusuk yaptım kendiliğinden düştü doktorum 3 ay bekle dedi. 1 ay onceden folik asit kullanmami söyled. Acele etme derim

Ağrın çok olursa kullan bende dusuk yaptım ama fazla ağrım olmadı ilaç kullanmadim parça düşen kadar ağrı oluyo zaten inşallah Hayırlısı yla atlatirsin
amin inşalah çok ağrım olmaz, ilk olacağı için korkuyorum size de çok geçmiş olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin canım hiç korkma doktorun ilaç verdi mi içini temizlemesi icin Allah yardimci olsun aynı şeyleri yaşadım
sizin kaç haftalıktı acaba, kürtaj olmadınız mı, ilaçla düşükmüydü, bi ilaç verdi işte bana doktor vajinadan kullancak mışım, başka bişi vermedi, bakıyorum başkaları antibiyotik falan kullanmış, yrn ben hastaneye gitcem yaw evde falan düşürcek cesaretim yok yatırın beni dicem gözünüzün önünde olayım dicem , yrn nasıl olacak bakalım

5 haftalik ti canım kanamam oldu hastaneye gittim bebek düşmüştü içinde ince bir parça kalmıştı kürtaj olmaktan korktum kalan parçayı metiler diye ilaç verdiler öyle düştü kanamam 3 gün sürdü adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Bencede başka bi doktora görün derim olmadı kürtaj yapar

Merhaba canım bence 1 adet dönemini geçir kendini biraz topla derim bende senin gıbı 5 haftalik dusuk yaptım kendiliğinden düştü doktorum 3 ay bekle dedi. 1 ay onceden folik asit kullanmami söyled. Acele etme derim
Evet Can'ım Rahmi'n dinlenmesi için beklemem gerek

Bende iki gün metiler kullandım hayatımda yaşamadığım kadar ağrı yaşattı ve kanamamı artırdı

Bende iki gün metiler kullandım hayatımda yaşamadığım kadar ağrı yaşattı ve kanamamı artırdı
Benimde ağrım oldu ama öyle yerimde duramayacak kadar ağrı olmadı parça düşen kadar ağrı ve kanama oldu . Faydasını görmedin mi canım geçmiş olsun

Benimde ağrım oldu ama öyle yerimde duramayacak kadar ağrı olmadı parça düşen kadar ağrı ve kanama oldu . Faydasını görmedin mi canım geçmiş olsun
yok canım ya beni daha kötü yaptı ilaç benim doktorum vermemişti başka bi doktor vermişti kendi doktoruma gittim niye kullandın daha 5 haftalık bir düşük dedi

Ben 2. Adetim bekliyorum bakalım doktorum 3 ay bekle dedi önümüzdeki ay folik asit kullan dedi ama ben bu ay başladım folik asit kullanmaya hayırlısı diyorum artık ☺
bana da korunmana gerek yok dedi hemen olsun dedi. senin kaçıncı düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…