- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.241
Bende sadece 677t heterezigot mutasyon var. Canım senin çok iyi bir Dr a gidip iğne dozunu iyi ayarlatman gerekiyor. İnş busefer sağlıkla gelirler.. .Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin bi
Bnm mthfr 1298 ve 677 heterozigot , pai homozigot cnm
BEN :)arkadaşlar düşükten hemen sonra hamile kalan var mı acaba aramızda
nasıl oldu canım bana da anletır msn doktorum korunma dediBEN :)
CANIM BRNİM Kİ GELİMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDU 4.AY DA HAMİLE KALDIM RABBİM TEKRAR NASİPO ETTİnasıl oldu canım bana da anletır msn doktorum korunma dedi
Allahım yüzünü güldürür inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım.. Ben 20gün önce düşük yaptım 5 haftalıktı doktorum korunma dediCANIM BRNİM Kİ GELİMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDU 4.AY DA HAMİLE KALDIM RABBİM TEKRAR NASİPO ETTİ
AMİN CANIM İNŞALLAH..İNŞALLAH SENDE TEKRAR HAMİLE KALIRSIN...BANA DA KORUNMA DEDİ AMA BİZ HER İHTİMALE KARŞI 1 AY KORUNDUK HATTA İLİŞKİYE BİLE GİRMEDİK SONRA Kİ AYLARDA ÇOK UĞRAŞMADIK BU AY ZATEN OLMAZ DEDİĞİMİZ ANDA SÜPRİZ OLDU RABBİM MUCİZE GÖNDERDİAllahım yüzünü güldürür inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım.. Ben 20gün önce düşük yaptım 5 haftalıktı doktorum korunma dedi
çok sevindim canım allah herkesin yüzünü güldürür inşallah.. 1 düşük mü yaşadınAMİN CANIM İNŞALLAH..İNŞALLAH SENDE TEKRAR HAMİLE KALIRSIN...BANA DA KORUNMA DEDİ AMA BİZ HER İHTİMALE KARŞI 1 AY KORUNDUK HATTA İLİŞKİYE BİLE GİRMEDİK SONRA Kİ AYLARDA ÇOK UĞRAŞMADIK BU AY ZATEN OLMAZ DEDİĞİMİZ ANDA SÜPRİZ OLDU RABBİM MUCİZE GÖNDERDİ
EVET CANIMçok sevindim canım allah herkesin yüzünü güldürür inşallah.. 1 düşük mü yaşadın
Anladım canım sağlıklı hamilelikle sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah :)EVET CANIM
CANIM SENDE STRES YAPMA OLUR BÖYLE ŞEYYLER NORMAL :)Anladım canım sağlıklı hamilelikle sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah :)
benim kanda pıhtılaşma çıktı canım iki tane düşüğüm oldu inşallah bundan sonra olmaz hakkaten çok yıpratıcıCANIM SENDE STRES YAPMA OLUR BÖYLE ŞEYYLER NORMAL :)
CANIM BANA DOKTORUM PIHTILAŞMA İHTİMALİNE KARŞILIK CORASPİRİN VERDİ ŞİMDİ ONU KULLANIYORUMbenim kanda pıhtılaşma çıktı canım iki tane düşüğüm oldu inşallah bundan sonra olmaz hakkaten çok yıpratıcı
bana da ikinci gebelikte clexane ve coraspirin vermişti ama beklenmedik bi düşük olduCANIM BANA DOKTORUM PIHTILAŞMA İHTİMALİNE KARŞILIK CORASPİRİN VERDİ ŞİMDİ ONU KULLANIYORUM
rabbim bir daha yaşatmasın inşallahbana da ikinci gebelikte clexane ve coraspirin vermişti ama beklenmedik bi düşük oldu
inşallah canım hiçkimseye yaşatmasın allah..rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Prof perinatologa gidiyorum cnmBende sadece 677t heterezigot mutasyon var. Canım senin çok iyi bir Dr a gidip iğne dozunu iyi ayarlatman gerekiyor. İnş busefer sağlıkla gelirler.. .
iğne dozunu neye göre belirliyorlar canımProf perinatologa gidiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?