Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bisey sorucam hamile kalmadan test yapiliyomu doktor bana hamile kaldiginda kan pihtilasmasi testi yapriz hemen kontrol altina aliriz dedi hamile kalmadan dogru sonuc alabilir miyim fikriniz var mi bu konuda
Cnm hamile kalmadan yapilir ya tam bilgim yok. Kan pihtilasmasi sayfasinda bi sor istersen. Bn bos gebeligim olmustu o sira yaptirmistim cnm . Ama gebelik olunca da gec olabilir ya bilmiom ki ii aradtir ya da baska bi dr a git cnm. Perinatoloji bolumu tercihin olsun

Tamam cok tesekkur ederim ben bunu bu hafta hastaneye giderek arastiriyim ya cok tatlisin cok tesekkur ederim :)

Tamam cok tesekkur ederim ben bunu bu hafta hastaneye giderek arastiriyim ya cok tatlisin cok tesekkur ederim :)
Tskederim cnm :) bu siteyi bu yuzden seviyorum birbirini anlayanlar burda . Bildiklerimizi paylascaz tabi. Hangi sehirdesin cnm eger izmirdeysen dr fln soyleyebilirim .

Tskederim cnm :) bu siteyi bu yuzden seviyorum birbirini anlayanlar burda . Bildiklerimizi paylascaz tabi. Hangi sehirdesin cnm eger izmirdeysen dr fln soyleyebilirim .
Malesef istanbulda yasiyorum aslina bakarsan doktor skintimda var turkiye hastanesi figene gittim tavsiye ustune bana tahmin etmistim dedi dusunebiliyomusun tahmin etti ama bana ne bi test ne bi bilgi dusuk yaptigim gun avcilar hospital nil e gttim o tatli fakat cok yogun simdi kolan hastanesini dusunuyorum nihan hanm insallah iyidir bu bilgilerde istanbulda yasiyanlara bilgi olur :) iyi bi doktor bulmak cok cok zor hangisine guvencez bilmiyorum

Aynen cnm ii dr bulmk zor . Bazen cogu konuda senin caba gostermn gerekio. Bn iki dr a gittim bi ara ikiside perinatolog prof . Ama ikiside birbirinden farkli seyler soyluo. Dedigim gibi kan pihtilasmasi sebebiyle dusuk yapanlar sayfasi var burda orda ist dan ark da cok cnm aklinda olsun . Bn cogu seyi bu sayfa sayesinde ogrendm

Ya kan pihtilasmasimi var onu da bilmiyorum biliyo musun beni delirten o mesela kan pihtilasmasi icin bebe aspirini kullanmaya baslasam kafama gore progestan hormonumla alakaliysa icemem mesela ozaman baska bi ilac veriliyo iki doktorumda bana su sebeple demedi ilk gebelikte olur dedi kesemde 4 mm ydi kucuktu sonraki hafta 3.80 mm dusmustu doktorda bana sebep olarak bebegin yapisiyla ilgili sorun oldugunu benim cok saglikli oldugumi soyledi ama test yapmadi benim oyuzden icim rahat etmiyo bakiyim yazdim o sayfaya ne cevap vericekler bilmiyorum bende her ihtimale karsi bu hafta ici gidiyim bi doktora kan veriyim en saglami :)

Aynen cnm ii yaparsin tabi. Hormon testi de yaptir cnm onun icin gebelik gerekmio bn yaptirmistim. Dedigim gibi protein c ve s de cokk onemli cunku ona gore diyet verio dr lar cikarsa. Ins gonlune gore olur cnm cok stres yapma.

Aynen cnm ii yaparsin tabi. Hormon testi de yaptir cnm onun icin gebelik gerekmio bn yaptirmistim. Dedigim gibi protein c ve s de cokk onemli cunku ona gore diyet verio dr lar cikarsa. Ins gonlune gore olur cnm cok stres yapma.
Cok cok tesekkur ediyorum mutlaka takip edicem cevaplariniz icin cok sagolun :)

Sonunda düşükten sonraki ilk Regl 40. Gün geldi.
Doktor 2 Regl bekle demişti ama beklemek istemiyorum
Zararı yok araştırdığım kadarıyla
Zaten hemen bu ay denedim olacak diye bir şey yok
Hayırlısı :) çok istiyorum

Artık dr um gebe kalmama izin verdi çık şükür...kürtajdan sonra parça kalmıştı ilk adetten sonra yine küçük parçalar gördü dr..2 adetten sonra tamamen temizlenmiş..bazı vitaminler başladı şimdi..
Artık hayırlısı bundan sonra...
Acele etmeyin kızlar, kafanıza göre kararlar vermeyin..mutlaka jinekolojik muayeneden geçin..çünkü düşük kürtaj hem psikolojik hem bedensel çok yıpratıyor..

Slm kızlar...active protein c rezistansı düşük çıktı...ne anlama geliyo sizce

Mutasyonlariniz neler
. Neden sabah akşam 0.6 lik.

Benim dr diyet vermedi canım...sanırım yüksek olunca veriliyor bana vermediğine göre...teşekkürler cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…