mrb ben de iki defa dusuk yaptım bırı 10 gunlukken dıgerı 6 haftalıktı ılkı cok kotu oldu ama dıgerını hıc anlamadım dusururken kanamayla attım sımdı tekrar ıstıyorum ama yıne aynı olur dıe cok korkuyorum sızın aranızda ıkı defa dusuk yapıpta anne olan varmı aranızda
canım herkese farklı tedavi oluyor sanırım...bende çarşamba düşük yaptım....drum sadece antibiyotik verdi....benimde tek parçada düştü malesef(((( haftaya çarşambada kontrole gitcem okadar.....bakalım ne olaacak...
Sanada çok geçmiş olsun canım.Ben çokrahat atlattım allahtan.Kaç haftalıkken düştü bebeğin.Bana hiç ilaç filan vermediler
Düşükten sonra gittiğim doktorum korunmayla ilgili hiçbirşey demedi.Alttan muayene etti normal hayatına devam edebilirsin dedi.Ama canım gerçekten
1-2 ay korunmayı tavsiye ediyolarmış şimdiki doktorum keşke 2 ay korunsaydın dedi.Tek korkum bu zaten inşallah bebişim sağlıklı olur.Çarşamba kontrolum var tekrar
inş.sağlıklı olur canım....bol bol dua et,,gönlünü de ferah tut.....bazen biliosun bizimde yapabilecek bişeyimiz olmuyor.güzel haberlerle dönersin inş...
canım herkese farklı tedavi oluyor sanırım...bende çarşamba düşük yaptım....drum sadece antibiyotik verdi....benimde tek parçada düştü malesef(((( haftaya çarşambada kontrole gitcem okadar.....bakalım ne olaacak...
evet canım o kadar çok ağrı oluyor ki anlatamam 8 haftalıktı benimki allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize...bende kürtaj olmadım kendi kendine düşsün dedi doktor.hepimize geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?