Senin değerlerin güzel artmış canım. 2 ekim de %107 artış var, 4 ekim de %65 artışın var ve 6 ekim de %113 artış. gayet güzel içini ferah tut. %60 ve üzeri kabul ediliyormuş zaten. başkalarının değerleriyle kıyaslama, küçüktür daha o yüzdencanım ben gecikmenin 5. gününden itibaren betaya baktırmaya başladım
30eylül:30
2ekim:62
4ekim:102
6ekim:217
yükseliyor ama net bi şey diyen yok bi de hep sınırda yani büyümüyor sanki. arkadaşlarım hep gebeliğinde 200 300lerle öğrenip 2 4 güne 1000lere gelmişler hep ister istemez kafama takılıyor. bi de gecikmemin 12. günü artık biraz da hızlı artmasını bekliyordum yani ne biliim...
ama sanki senin doktorunda mı bi sıkıntı var anlamadım bu kadar da olumsuz ve net olması biraz garipsedim. yani sonuçta değer yükseliyor belki düşük riskin var ama iğneyle ilaçla vs atlatadabilirsin, imkanın varsa başka doktora da görün bi kuzum istersen...
belki de öyledir bilmiyorum doktoruma pazartesi gideceğim o da dış gebelikten şüpheleniyor. umarım bebeğin seninledir canım ya.. <3Senin değerlerin güzel artmış canım. 2 ekim de %107 artış var, 4 ekim de %65 artışın var ve 6 ekim de %113 artış. gayet güzel içini ferah tut. %60 ve üzeri kabul ediliyormuş zaten. başkalarının değerleriyle kıyaslama, küçüktür daha o yüzden
Değerlerinin artışı normalken dış gebelik şüphesi tuhaf değil mi yahu? Haber ver canım. seninledir inanıyorumbelki de öyledir bilmiyorum doktoruma pazartesi gideceğim o da dış gebelikten şüpheleniyor. umarım bebeğin seninledir canım ya.. <3
doktor çok yavaş buldu değerleri. son değerden sonra belki kurtarmıştır kendini bi bakalım pazartesi dedi..Değerlerinin artışı normalken dış gebelik şüphesi tuhaf değil mi yahu? Haber ver canım. seninledir inanıyorum
Kimyasal da olabilir kanama başlarsa siz beta değerinize baktırın allah gönlünüze versin bende martta dış gebelik yaşadım üzücü süreçler malesefYarına randevu aldım 11'e. Şimdi işteyim ve peçete pembe oldu. Düşürüyor muyum acaba :'(
Takvime göre 6 haftalık görünüyorum.
Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildiNe zamana kadar beta takibi yapmalıyım? Düşüşe geçince mi? Ya da kanama ağrı filan mı beklemeliyim. yarın akşam yine test yapıcam. Bir de sağlıksız bi gebelikse değerim neden düşmüyor, artış bana umut oluyor katlanma olmamasına rağmen.
..ve diyelim yarın katlandı değerim, sağlıklıya mı döndü demek olacak?
Hali hazırda artış var, min %60 deniliyor ve son artış oranım %42
27 Eylül - 92.40
29 Eylül - 170.5
01 Ekim - 205.6
04 Ekim - 313.0
06 Ekim - 443.0
Iki gunde bir beta takibi onemliymis cidden. Yarin ayni saatte yine ver en azindan sen gor. Ben testleri doktora gitmeden yapmaya basladim iki gunde bir.Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende bugün 9. Günn kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi
Benim ki sence nedir
Aynen pazartesi günü tekrar verecem inşallah artarIki gunde bir beta takibi onemliymis cidden. Yarin ayni saatte yine ver en azindan sen gor. Ben testleri doktora gitmeden yapmaya basladim iki gunde bir.
Bana kalirsa pazartesiyi bekleme..dun yaptiysan eger 48 saat sonrasina yani yarina yapman lazim. 2 katina ulasiyormu gormek icinAynen pazartesi günü tekrar verecem inşallah artar
Lekelenme dun basladi. Bir.kez pembe, aksamima da kahverengi. Bi daha leke olmadi..dis gebelik midir kimyasal mi acabaKimyasal da olabilir kanama başlarsa siz beta değerinize baktırın allah gönlünüze versin bende martta dış gebelik yaşadım üzücü süreçler malesef
Nereden acilden miBana kalirsa pazartesiyi bekleme..dun yaptiysan eger 48 saat sonrasina yani yarina yapman lazim. 2 katina ulasiyormu gormek icin
Canım o yerleşme kanaması bebeğin tutmuş demek benim hiç kanama lekelenme olmadı herkeste farklı olurLekelenme dun basladi. Bir.kez pembe, aksamima da kahverengi. Bi daha leke olmadi..dis gebelik midir kimyasal mi acaba
Ben hep gece gittim ozel hastaneye. Muauene istemiyorum ve sadece test vericem diyodum. Deger takibini kendim yaptim. Yukselis dzuensiz.olunca doktoruma gittim.Nereden acilden mi
Ama 2 gun oncesi degerim 443 u gordu.Canım o yerleşme kanaması bebeğin tutmuş demek benim hiç kanama lekelenme olmadı herkeste farklı olur
Canım polikliniği ücret kesiyor mu ? Bilmiyorum ancan Pazar günü yine aynı saatte gitmem gerekir apzar gibi acilden gitsem olur muBen hep gece gittim ozel hastaneye. Muauene istemiyorum ve sadece test vericem diyodum. Deger takibini kendim yaptim. Yukselis dzuensiz.olunca doktoruma gittim.
Gidebiliyorsan ki bence gitmelisin
Ozel hastane yada uakininda varsa bi polikinike git canim. 2 gunde bir katlansin mantigini yakala.hayirlisiyla
Tabi. Ucret aliyorlar. Gidemicek gibiysen o zaman pazartesi git yapacak bisi yok. Suan degern 10 ise, pazartesi gunu ortalama 40 falan olmali 4 gun gecmis olacagi icinCanım polikliniği ücret kesiyor mu ? Bilmiyorum ancan Pazar günü yine aynı saatte gitmem gerekir apzar gibi acilden gitsem olur mu
Inşallah kimyasaldır dış gebelikde süreç zor ve yıpratıcı malesef kimyasalda değer çabuk sıfırlanıyorLekelenme dun basladi. Bir.kez pembe, aksamima da kahverengi. Bi daha leke olmadi..dis gebelik midir kimyasal mi acaba
Kimyasal gebelik geçiriyorum, salı günü sıfırlanıp sıfırlanmadığını görmek üzere Beta yaptırıcam. Bi hayal daha suya düşerek son bulduInşallah kimyasaldır dış gebelikde süreç zor ve yıpratıcı malesef kimyasalda değer çabuk sıfırlanıyor