Teşekkür ederim stres yapıyorum ondan olmuş olabilirim daha dikkat etcem herseyi çok düşünen biriyim ama bebegim icin herseyi bosvericem hayırlı dogumlar diliyorumCanım benimde düşük tehlikem oldu.aileyle alakası yok.cok yattım.sitres iyi değil. Bol bol yat dinlen.merak etme geçer.cok şükür 16 haftalik olduk.dusuk riskim 6 haftalikken başlamıştı.korkma geçer canım. Allah yardımcın olsun...
Haklısın öyle yapayim çok saolRahatla tabialdığın yere git bence o şekilde değişim olabilir ücretsiz sonuçta onların hatası ama başka yerden alırsan para ödemek zorunda kalırsın tekrar boş yere
Olmayacak Allah'ın izniyle ....Saol canım is yapmıyorum saolsun annem yardimci oluyor suan annemdeyim memleketimdeyim kendime iyi bakcam inş bişey olmayacak
Çok sevindim canım inş bende atlatirimKorkma canim hic, dusuk riski ne ki 5 haftalikken kanamayla acillik oldum, kesen kan dolu umutlanma dediler igneler haplar istirahar. Cok sukur iyiyim
İdrar yolu iltihabi bende fena halde bulanti yapiyordu ben hamilelikten sandim ama ilaci kullaninca sip diye gitti bulantim:)Doktoru aradım asistanina sordum vajina dan al dedi baş dönmesi yapıyormuş ağızdan alınınca değişmeme gerek kalmadı ama idrar yolumda iltihap varmış ilaç adı verdi onu alcam gidip.bide bol su iç dedi
Hayırlı olsunBugün Dr a gittim keseyi gördü 5 haftalik 5 günlük düşük tehlikesi var dedi fitil yazdı çok üzgünüm suan çok korkuyorum Bebeğimi kaybetmek istemiyorum ailem de düşük olmadı hic bende neden var çok üzülüyorum
Evet bende hamilelikten sandim iltihap tan demek bende bikaç kez oldu :) tek kullanımlık toz ilaç verdi neden tek kullanım anlamadimİdrar yolu iltihabi bende fena halde bulanti yapiyordu ben hamilelikten sandim ama ilaci kullaninca sip diye gitti bulantim:)
Teşekkür ederim canim haklısın aileyle ilgisi yok inş bişey olmaz sen de saglikla tekrar hamile kalırsın inşallah sordum vajinadanmisHayırlı olsuninşallah birşey olmaz. Ama maalesef Düşüğün aileyle pek alakası yok benimde ailemde hatta akrabalarımda dahil ne düşük ne kan pıtılaşması sorunu yaşayan yoktu ben bu yıl 2 kez düşük yaptım ve sonucunda kan pıhtılaşması çıktı. Bir de sağlıkla doğan çocuğum var. Herşey Allah tan. Verdikleri ilaç progestan sa eğer o vajinadan da fitil gibi alınıyormuş dr bana öyle demişti sizde bir sorun.
Yeterli gelecektir:) bana antibiyotik yazmisti ama cok fazlaydi enfeksiyon muhtemelen tek kullanimlik sase beni kesmeyecekti:)Evet bende hamilelikten sandim iltihap tan demek bende bikaç kez oldu :) tek kullanımlık toz ilaç verdi neden tek kullanım anlamadim
Anladım tesekkur ederim yardiminiz için :) inşallah saglikli dogumlar yaparizYeterli gelecektir:) bana antibiyotik yazmisti ama cok fazlaydi enfeksiyon muhtemelen tek kullanimlik sase beni kesmeyecekti:)
Ayni sey arkadasa da oldu cok bulantisi vardi idrar enfeksiyonu cikti tek kullanimlik sase aldi kesildi bulantilari:)
Ben bir de artik kanli akinti gormeye baslamistim sari sari. Cok ilerlemis demekki hapla birlikte hepsi dindi:)
Amin hayatım cümlemize inşallah...gelsin bebekler....Teşekkür ederim stres yapıyorum ondan olmuş olabilirim daha dikkat etcem herseyi çok düşünen biriyim ama bebegim icin herseyi bosvericem hayırlı dogumlar diliyorum
Evet gelsin bebisler ay çok mutlu oluyorum doğduğunu düşününce :)Amin hayatım cümlemize inşallah...gelsin bebekler....
Bugün Dr a gittim keseyi gördü 5 haftalik 5 günlük düşük tehlikesi var dedi fitil yazdı çok üzgünüm suan çok korkuyorum Bebeğimi kaybetmek istemiyorum ailem de düşük olmadı hic bende neden var çok üzülüyorum
Yani yüksek bir yere uzanma, raflara falanBugün Dr a gittim keseyi gördü 5 haftalik 5 günlük düşük tehlikesi var dedi fitil yazdı çok üzgünüm suan çok korkuyorum Bebeğimi kaybetmek istemiyorum ailem de düşük olmadı hic bende neden var çok üzülüyorum
Yok saolsun annem yaptirmiyor bana bence de ikimizinkide dusmeyecek bende inaniyorum saglikla gelirler inşallah hayatta hersey sınav isteYani yüksek bir yere uzanma, raflara falan
Evet canım onu verdi bana vajina dan al dedi öyle yaptım biraz rahatladim ya saolun burdaki yorumlardan sonraCanm 12. Haftaya kadar herkesin riski oluyor korkma dikkat etmene bak. Fitil olarak progestan vermistir herhalde. Bende kullandim onu ama hap olarak aldim.
Evet canım onu verdi bana vajina dan al dedi öyle yaptım biraz rahatladim ya saolun burdaki yorumlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?