Arkadaşlar biraz önce hamile olduğumu öğrendim ,kandaki gebelik testi 2999 çıktı ama sabaha karşı kanamam geldi,doktora gittim ama tatmin edici bir cevap vermedi,düşmüştür belki dedi,eve geldim gebelik testi pozitif çıktı.sizce düşmüşmüdür,ikinci bebeğim olacak inşallah ama korkuyorum,ne yapmalıyım
Arkadaşlar biraz önce hamile olduğumu öğrendim ,kandaki gebelik testi 2999 çıktı ama sabaha karşı kanamam geldi,doktora gittim ama tatmin edici bir cevap vermedi,düşmüştür belki dedi,eve geldim gebelik testi pozitif çıktı.sizce düşmüşmüdür,ikinci bebeğim olacak inşallah ama korkuyorum,ne yapmalıyım
çok teşekkür ederim arkadaşlar ,bugün kayınvalidem safra kesesi ameliyatı olacak,herşey üst üste geldi,eve dönüp kendi doktoruma gitmek istiyorum,doktorum yola dikkat et dedi,umarım herşey güzel olur,içim sıkılıyorrr hemde çok(
gercekten cikolata düsüge iyimi geliyoben ilk gebeliğimi önce düşük tehdidi ardından da erken doğum riski korkularıyla geçirdim canım.. Allaha şükür doğdu... her kanama ile düşmez ama sana tavsiyem çikolatayı bol ye, ciddi bir şekilde su içmelisin bu çok önemli ve sırtüstü yat ayaklarını yükselt çok iyi geliyor... bir süre devam edebilir bu durum çikolata enerjik tutuyor su ise Allahın mucizesi işte bebekten ve senden eksilenleri tamamlıyor... benim gittiğim 3 dr. da çikolata ve su önerdiler.. ultrasonda kese görünecek korkma sen...
çok teşekkür ederim arkadaşlar ,bugün kayınvalidem safra kesesi ameliyatı olacak,herşey üst üste geldi,eve dönüp kendi doktoruma gitmek istiyorum,doktorum yola dikkat et dedi,umarım herşey güzel olur,içim sıkılıyorrr hemde çok(
arkadaşlar çok teşekkür ederim,inanın yorumları okuyunca biraz daha umutlanıyorum,allah hepinizden razı olsun...sonuçları bildireceğim inşallah
Arkadaşlar sonunda evime geldim ve doktoruma gittim doktor iyi dedi çok şükür iki hafta sonra daha net gözükür dedi.hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum
ben 3 haftalık gebeyim ve progestan hormonum düşük çıktı. 2 hafta sonra belli olucak düşük tehditi olup olmadığı
ben 3 haftalık gebeyim ve progestan hormonum düşük çıktı. 2 hafta sonra belli olucak düşük tehditi olup olmadığı
umarım hayırlısıyla olumlu gelişmeler olur canım,moralini bozma sakın
evet canım kullanıyorum ilkinde düşük oldu bunda olmaz inş
insalaahh olmaz canim benim bebisine kavusursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?