• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük tehlikesi

esra09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
40
0
86
Aydın
Arkadaşlar biraz önce hamile olduğumu öğrendim ,kandaki gebelik testi 2999 çıktı ama sabaha karşı kanamam geldi,doktora gittim ama tatmin edici bir cevap vermedi,düşmüştür belki dedi,eve geldim gebelik testi pozitif çıktı.sizce düşmüşmüdür,ikinci bebeğim olacak inşallah ama korkuyorum,ne yapmalıyım :(

Arkadaşlar biraz önce hamile olduğumu öğrendim ,kandaki gebelik testi 2999 çıktı ama sabaha karşı kanamam geldi,doktora gittim ama tatmin edici bir cevap vermedi,düşmüştür belki dedi,eve geldim gebelik testi pozitif çıktı.sizce düşmüşmüdür,ikinci bebeğim olacak inşallah ama korkuyorum,ne yapmalıyım :(

canım allah gönlüne göre versin. hiç stres panik yapma. yarın sabah başka bir doktora git emin ol allah yardımcın olsun:nazar:

canim bi ultrasona girseydin iyi olurdu kese görülürdü......düsüp düsmedigi belli olurdu..ama her kanamada düsmez.....belki yeni yerlesiyodur....

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar ,bugün kayınvalidem safra kesesi ameliyatı olacak,herşey üst üste geldi,eve dönüp kendi doktoruma gitmek istiyorum,doktorum yola dikkat et dedi,umarım herşey güzel olur,içim sıkılıyorrr hemde çok :((

çok teşekkür ederim arkadaşlar ,bugün kayınvalidem safra kesesi ameliyatı olacak,herşey üst üste geldi,eve dönüp kendi doktoruma gitmek istiyorum,doktorum yola dikkat et dedi,umarım herşey güzel olur,içim sıkılıyorrr hemde çok :((

sen bi doktora daha git canım bi kontrol ettir olurmu öle hiç düşmüş olabilirrr belki cıkcıkcık:41: içini ferah tutu herşeyin hayırlsı inşallahh :16::16::16:

ben ilk gebeliğimi önce düşük tehdidi ardından da erken doğum riski korkularıyla geçirdim canım.. Allaha şükür doğdu... her kanama ile düşmez ama sana tavsiyem çikolatayı bol ye, ciddi bir şekilde su içmelisin bu çok önemli ve sırtüstü yat ayaklarını yükselt çok iyi geliyor... bir süre devam edebilir bu durum çikolata enerjik tutuyor su ise Allahın mucizesi işte bebekten ve senden eksilenleri tamamlıyor... benim gittiğim 3 dr. da çikolata ve su önerdiler.. ultrasonda kese görünecek korkma sen...

ben ilk gebeliğimi önce düşük tehdidi ardından da erken doğum riski korkularıyla geçirdim canım.. Allaha şükür doğdu... her kanama ile düşmez ama sana tavsiyem çikolatayı bol ye, ciddi bir şekilde su içmelisin bu çok önemli ve sırtüstü yat ayaklarını yükselt çok iyi geliyor... bir süre devam edebilir bu durum çikolata enerjik tutuyor su ise Allahın mucizesi işte bebekten ve senden eksilenleri tamamlıyor... benim gittiğim 3 dr. da çikolata ve su önerdiler.. ultrasonda kese görünecek korkma sen...
gercekten cikolata düsüge iyimi geliyo :53::53::53::53:

yaw bende bebek kaybettim kimse cikolata demedi:4::4::4::4::4:bundan sonraki hamileligimde bol bol yiyim bari sevmem ama zorla yiyim:27::27:

canim inslalah yavrun seninledir dr gelince bizede bi haber ver...:31:yaw keske kaynanan olsaydi ameliyati sen bu durumda gitmek zorundamisin:53:keske istirahat etseydin evde:29:

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim,inanın yorumları okuyunca biraz daha umutlanıyorum,allah hepinizden razı olsun...sonuçları bildireceğim inşallah

Hamileliğimin ilk aylarında benimde şiddetli kanamam olmuştu ve 3 hafta kadar devam etti. Allaha şükür geçti o zor günler.Şimdide erken doğum korkusu sardı beni.

esra09 merak ettim noldu bebisini gördünmü canimm:26::26::26:

Arkadaşlar sonunda evime geldim ve doktoruma gittim doktor iyi dedi çok şükür iki hafta sonra daha net gözükür dedi.hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum :40:

Arkadaşlar sonunda evime geldim ve doktoruma gittim doktor iyi dedi çok şükür iki hafta sonra daha net gözükür dedi.hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum :40:

ayy cok sevindimm esraaa canimmmm:46::46:seni merak ediyodummmm:8::8::8:buraya yaz gelismeleriiii.keseyi görünce kalp atisini duyuncaaa:16::16::16::16::16::16:insalalhh kuzucugun seni birakmayacakkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben 3 haftalık gebeyim ve progestan hormonum düşük çıktı. 2 hafta sonra belli olucak düşük tehditi olup olmadığı :(

ben 3 haftalık gebeyim ve progestan hormonum düşük çıktı. 2 hafta sonra belli olucak düşük tehditi olup olmadığı :(

incinur canim progesteron hapi kullanarak düsük engelenebilir bence.:26:.kullaniyomusunn:44::44:

Back