Düşük Tehlikesi

Düşük tehlikem var

• Bebek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Tutu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
5
1
28
Selamunaleyküm anneler. 7 haftalık hamileyim. Dün kahverengi akıntım oldu. Doktora gittim alttan ultrasonla baktı kesemin 7 haftalıktan küçük olduğunu ve bebeğimin kalp atışlarının yavaş olduğunu söyledi. Düşük tehliken var ve hayata tutunmaya çalışan bi bebeğin var dedi ve doktordan geldikten sonra akıntının rengi kahverengiden kırmızıya döndü. Ama adet kanaması gibi değil, yani sildikce akıntıyla beraber geliyo. Progestan verdi fitil olarak günde 1kere yatarken kullaniyorum. Başına böyle bi durum gelen varmı ne yapmam gerekiyo ilk gebeliğim ve bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Doktir çok umutsuz konuştu dünden beri ağlıyıp duruyorum psikolojim bozuldu bi günde

Selamunaleyküm anneler. 7 haftalık hamileyim. Dün kahverengi akıntım oldu. Doktora gittim alttan ultrasonla baktı kesemin 7 haftalıktan küçük olduğunu ve bebeğimin kalp atışlarının yavaş olduğunu söyledi. Düşük tehliken var ve hayata tutunmaya çalışan bi bebeğin var dedi ve doktordan geldikten sonra akıntının rengi kahverengiden kırmızıya döndü. Ama adet kanaması gibi değil, yani sildikce akıntıyla beraber geliyo. Progestan verdi fitil olarak günde 1kere yatarken kullaniyorum. Başına böyle bi durum gelen varmı ne yapmam gerekiyo ilk gebeliğim ve bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Doktir çok umutsuz konuştu dünden beri ağlıyıp duruyorum psikolojim bozuldu bi günde
iğne verdimi?

Bende de kahve rengi akıntı vardı 6 haftalıkken progestan verdi ama günde 3 tane filil verdi. Gece yatmadan 2v,sabah da 1.
Çok iyi geldi.
Yatarak geçirin bu süreci yormayın kendinizi.
Kırmızıya dönmesi iyi değil diye biliyorum tekrar görünün acilde isterseniz

Ağlama canını sıkma nasibinde yoksa doğmaz zaten canım kan geliyorsa sürekli yat hatta hiç yerinden kalkma risk geçene kadar ama inanki düşeceii varsa elinden geleni yapsanda sana tutunmaz üzülme moralini bozma bende 1 buçuk hafta önce düşük yaptım.. Bebeğim 7 haftalıktı ilk gitmemde sadece kese göründü benek görünmedi banada progestan hap olarak vermişti doktor.. kullandım ama işe yaramadı. 1 hafta sonra kanamam bitmeyince şüphelendim doktora gittim ve kese görünmedi doktor düşük yapıyorsun dedi kan tahlilim 1654 ten 250ye düşmüştü inanki bende çok ağladım hastanede herkes teselli etmeye çalıştı çok şükür ki bi oğlum var onun için üzülmemeye çalıştım yataklara düşseydim ona kim bakacaktı.. Veren de alan da allah sakın isyan etme inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.. ama düşerse de üzülme. Düştüğüne göre demekki sağlıksız dı doğsaydı daha çok üzğlürdün emin ol ki inşallah rabbim evladını bağışlar sana.. dua et birdaha olur olmicak diye birşey yok şükür ki sağlıklısın eşindede sendede sorun yok buna dua et.. Benim hala kanamam devam ediyor adetim düzene girince 3 ay sonra inşallah tekrar denicez allah hepimizin kucağını doldursun herkesin gönlüne göre versin inşallah. Canını sıktıysam özür dilerim kanaman devam ederse mutlaka git doktora sağlıcakla kal canım...

Haftaya carsamba icin gel tekrar dedi ama ben yarın yine baska bi doktora gidicem daha detaylı bilgi vermesi için. Çok sıkıntılı bi süreç ben bu ihtimalden bu kadar yıpranďım sizi düşünemiyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın InşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bi evladınız olur sizinde dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Bende de kahve rengi akıntı vardı 6 haftalıkken progestan verdi ama günde 3 tane filil verdi. Gece yatmadan 2v,sabah da 1.
Çok iyi geldi.
Yatarak geçirin bu süreci yormayın kendinizi.
Kırmızıya dönmesi iyi değil diye biliyorum tekrar görünün acilde isterseniz
Kırmızıya dönmesinin iyi olmadığını okudum bende ama doktor alttan ultrasonla baktı ondan kırmızıya dönmüş olabilir diye düşündüm bakalım yarın tekrar gidicem doktora dua edin bana lütfen çok zor bi durummuş bu gercekten:KK43:

Haftaya carsamba icin gel tekrar dedi ama ben yarın yine baska bi doktora gidicem daha detaylı bilgi vermesi için. Çok sıkıntılı bi süreç ben bu ihtimalden bu kadar yıpranďım sizi düşünemiyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın InşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bi evladınız olur sizinde dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Amin allah razı olsun gerçekten çok zor heleki kimse yanınızda değilse daha da zor

Kırmızıya dönmesinin iyi olmadığını okudum bende ama doktor alttan ultrasonla baktı ondan kırmızıya dönmüş olabilir diye düşündüm bakalım yarın tekrar gidicem doktora dua edin bana lütfen çok zor bi durummuş bu gercekten:KK43:

İnşallah herşey iyi ilerler çok zor bir süreç gerçekten.
Doktorun da rahatlatması lazım bu konuda doktor çok önemli..

Amin allah razı olsun gerçekten çok zor heleki kimse yanınızda değilse daha da zor
Kesinlikle öyle.. başka şehire gelin geldim ben annemler kardeşlerim uzaktalar kayınvalidem bakıyo sağolsun ama insanın kendi ailesi gibi olmuyo eksikliğinı çok hissediyorum

Kesinlikle öyle.. başka şehire gelin geldim ben annemler kardeşlerim uzaktalar kayınvalidem bakıyo sağolsun ama insanın kendi ailesi gibi olmuyo eksikliğinı çok hissediyorum

Tabikide hissedilmezmi canım ben kaynanamla aynı evde oturuyorum bebeğimi düşürdüm bi geçmiş olsun demediler çok zoruma gitti bi eşimle maynım yanımda oldu elimi bişeye sürdürmediler sağolsunlar psikolojim alt üst olmuştu valla..

X