Düşük tehlikesi ve panik atak

keremmmyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
29
35
3
34
Merhaba kızlar ben 5+5günlük hamileyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım daha önceden bir dış gebelik bir 9haftalık kalbi durdu bir tane 26+5 te erken suyun gelmesiyle bebeklerimi kaybettim.yani simdiki hamileliğim dördüncü tüp bebek ve ikizdi kese 4 haftalıkken iki taneydi.4+3 te şiddetli kanama ve 3gün hastanede sabit yatışla bir kese kaldı.simdide tedbir amaçlı hep yatıyorum.sorum şu çok psikolojim bozuldu afedersiniz gaz kaçırmaktan wc ye gitmekten cok korkuyorum kanama gelcek diye lütfen yardım edin böyle seyler yaşayan varmı.her anım büyük korkularla geciyor.

Canım çok geçmiş olsun inan yalnz değilsin benim önce 8 haftalıkken kalbi durdu sonra bi dış gebelik geçirdim geçen haftasnuda 23 haftalık bebeğimi suyu gelmesi sonucu kaybettim. Şimdi nasılsın benim için her şey çok zor şuan. Şimdi çok bakıyorum da suyun erken gelmesinin nedeni rahim ağzı yetmezliği olabliyomuş 14 15. HaftalardA dikiş atılıomuş iyi bir doktor bul ve eğer öyleyse önlemini al ben beklicem 6 ay ama bu süreçte çok doktor gezicem fikir alıcam ve önlemimi alıcam

Canım çok geçmiş olsun inan yalnz değilsin benim önce 8 haftalıkken kalbi durdu sonra bi dış gebelik geçirdim geçen haftasnuda 23 haftalık bebeğimi suyu gelmesi sonucu kaybettim. Şimdi nasılsın benim için her şey çok zor şuan. Şimdi çok bakıyorum da suyun erken gelmesinin nedeni rahim ağzı yetmezliği olabliyomuş 14 15. HaftalardA dikiş atılıomuş iyi bir doktor bul ve eğer öyleyse önlemini al ben beklicem 6 ay ama bu süreçte çok doktor gezicem fikir alıcam ve önlemimi alıcam
Canım onda açılman oluyor ama rahim ağzı kisaliyor.sende öyle bir şey olmadı ki sende su sızıntısı oldu.sen HGS çekil birde kan pıhtılaşma testi yap en önemlileri bunlar .açılman var mıydı senin ?

Merhaba kızlar ben 5+5günlük hamileyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım daha önceden bir dış gebelik bir 9haftalık kalbi durdu bir tane 26+5 te erken suyun gelmesiyle bebeklerimi kaybettim.yani simdiki hamileliğim dördüncü tüp bebek ve ikizdi kese 4 haftalıkken iki taneydi.4+3 te şiddetli kanama ve 3gün hastanede sabit yatışla bir kese kaldı.simdide tedbir amaçlı hep yatıyorum.sorum şu çok psikolojim bozuldu afedersiniz gaz kaçırmaktan wc ye gitmekten cok korkuyorum kanama gelcek diye lütfen yardım edin böyle seyler yaşayan varmı.her anım büyük korkularla geciyor.
Geçmiş olsun çok zor şeyler yasamissiniz sizde .dikkat edin kendinizi ama moralinizi bozmayin .motive edin emin olun öyle daha iyi oluyor .benim ilk bebegimde acaba bir şey olacak mı korkusu vardı hep çok evham yaptım belkide o stresten mi bilmiyorum 22 haftamda kesem delindi ve bebeğimi Atlasımı kaybettim 😔 bu dördüncü en azından daha tecrubelisiniz ve gereken araştırmayı yapmissiniz o yüzden bence artık daha rahat geçirin hamileliginizi .belki bende hamile kalsam ilerleyen zamanlarda sizin gibi olurum ama elimden geldiğince mutlu dusunmeye calisicam birşey olmayacak diye .benim ablamla benim hamileliğim aynı ana denk geldi ablamın düşük tehlikesi vardı baya parçalar geliyordu düşün artık büyük büyük .yattı belli bir süre belinin altına yastık koydu geçti çok şükür .ben kaybettim ama onun şuan çok iyi maşallah .eğer kabız gibi bir durumunuz var ise ya ilaç yada zeytinyağı icin.ayağinizin altına yastık koyun .inşallah iyi olursunuz .bu arada 26 haftalık bebeğinizle size bir şey dediler mi bu sebepten kaynaklanıyor diye ?

Canım onda açılman oluyor ama rahim ağzı kisaliyor.sende öyle bir şey olmadı ki sende su sızıntısı oldu.sen HGS çekil birde kan pıhtılaşma testi yap en önemlileri bunlar .açılman var mıydı senin ?
Ben zaten pıhtılaşma testi ni yaptım biraz yüksek çıkmıştı sabah asprin akşam iğne vurduruyodum her gün vajinal yoldan progestron alıodum nerdeyse her hafta doktora gidiyodum olacağın önüne geçemiyorsun ama 23. Haftda her şey normal giderken bebekte hiçbir şey yokken kese patlıyorsa bunun bi nedeni olmalı. Psikolojim bozuldu işe gitmiyorum giden bebeğime ayrı üzülüyorum bide sürekli kendimi başarısız görüyorum bi sonraki gebelikte bin katı kaygılı olucam her an bu bebekde gidecek dicem biliyorum. Plan yaptık eşimle bi sonrakinde heyet raporu alıp evde sadece yatıcam. Allahım inşallah bize de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. İnan kimse anlamıyor çevrende seni. Bizi en iyi biz anlarız. Arkadaşlarm 2 gün aradı şimdi onlarda yok. Kimsenin kafasını şişirmicem kendi içimde halledicem

Son düzenleme:
Back
X