- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamalariniz surekli mi geldi yoksa kesik kesik mi
ilk çocuğumda nerdeyse bir ay kanamam oldu. doktorum bile tutunması pamuk ipliğine bağlı dedi. ben yatağımı bile düzeltemiyordum hemen kanama oluyordu bir ay kadar raporluydum, dikkat ettim çok şükür bebeğim doğdu.Dun aksam ustu leke geldi benden apar topar acile gittik sukurler olsun canli gebelik var dendi ama dusuk tehlikesi var 1 hafta boyunca yatacam ama bebegumi kaybetmekten cok korkuyorum basina boyle bisey gelen hanimlar siz nasil hissetmistiniz benim ilk oldugu icin ben bebegimi kaybetmektende aci cekmektende cok korkuyorum
canım aynen benimde öyle kanamalı bi dönemim oldu düştüm çünkü ben ondan sonra risk oluştu 1 hafta istirahat verdi doktor progestan kullandım fitil olarak şimdi çok şükür 36.haftamıza ulaştık içini ferah tut stres yapma stres en kötüsü çünkü hem seni hem bebişini etkiliyo dua et ve dikkatli ol ağır kaldırma kendini çok yorma eşinle birazcık ilişki durumuna ara ver stres yapma üzüntüyüde uzak tut hayatındanDun aksam ustu leke geldi benden apar topar acile gittik sukurler olsun canli gebelik var dendi ama dusuk tehlikesi var 1 hafta boyunca yatacam ama bebegumi kaybetmekten cok korkuyorum basina boyle bisey gelen hanimlar siz nasil hissetmistiniz benim ilk oldugu icin ben bebegimi kaybetmektende aci cekmektende cok korkuyorum