Dusuk tehlikesi var ve cok korkuyorum

hazal123d

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
145
37
13
Dun aksam ustu leke geldi benden apar topar acile gittik sukurler olsun canli gebelik var dendi ama dusuk tehlikesi var 1 hafta boyunca yatacam ama bebegumi kaybetmekten cok korkuyorum basina boyle bisey gelen hanimlar siz nasil hissetmistiniz benim ilk oldugu icin ben bebegimi kaybetmektende aci cekmektende cok korkuyorum

merhaba canım hayırlı olsun inşllah sağsalim ben gebeliğimi kanamayla öğrendim 3 haftalıkken iğne ve progestan kullandığım halde 2 hafta öncesine kadar hep az az bzen yoğun kanamam oluyordu 1 hafta yat proğeastan falan vermediler mi kendi kadın doğum dr na git derim acille olacak bir durum değil korkma allah büyük bak benim 18. haftam çok şükür

Verdiler de az once kv almaya gitti eczaneye onun etkisi faydasi varmi sizce bide bebege zarari olurmu ki ? Kendi doktorumla randevum araligin 22sinde ozamana kadar bekleyim hemde progestani kullaniyim diyorum

%80 düşük tehlikem vardı.. İki hafta yattım su bile almaya kalkmam yasaktı. Çok sukur bitti gitti.
Herkes düşük bekliyordu ilk bebeğin Allah bir daha verir yasayacağı varsa tasın basında da yasar dediler bende dua ettim gerçekten hayırlısı ile olsun dedim üzülüp strese girmekten kaçındım. Kafamı dağıtcak şeyler düşündüm dizi,film izledim araştırma yaptım ve doktorun dediklerine uydum.
Kendini çok üzme sen uzulursen daha kotu olur Allah korusun.

Benimde 13 haftallıkken kanamam oldu tam tehlikeli zamanı atlattım derken bi gece altıma isedim sandım tuvalete gittim bi baktım ic camasırım sırılsıklam düsün o kadar cok kanamam vardı hatta 1 ay devam etti lekeler ve allahın izniyle dogurdum kızım simdi 14 aylık korkma cogu insanın basına geliyo sadece dikkat et insallah sende alırsın kucagına bebegini sağsalim.

kuzenım yasadı hatta yatıs verdıler o derece tehlıkesı vardı...1 hafta hastanede yattı.....şu an mı..şu an tosunu 1 yasında saglıklı bir süreç dilerim...

Verdiler de az once kv almaya gitti eczaneye onun etkisi faydasi varmi sizce bide bebege zarari olurmu ki ? Kendi doktorumla randevum araligin 22sinde ozamana kadar bekleyim hemde progestani kullaniyim diyorum

kendi doktorunuzun durumdan haberi var mı, en azından telefonla bilgilendirseydiniz. bir de bence en kısa sürede kendi doktorunuza da görünün.

yengemin sürekli oldu hep solugu acilde alıyoduk düsük tehlikesi vardı hep yattı hic kalkmadı bebeişlerimiz dogdu sükür ikizlerdi :) rabbim sizin bebeginizide korusun insallah

Cok gecmis olsun Allah cc saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin ,siz elinizden geleni yapin tedbirinizi yapin takdir Allahin cc o korur bebeginizi ...benimde yegenim cok sıkintili bir hamilelik gecirdi kizcagiz sinir sahibi.oldu hep gergindi.dusunun ,dusme tehlikesi sivi azalmasi vs simdi bizimle oynuyor bebegi

Arkadaşlar çok güzel örnekler vermiş canım yüreğini ferah tut..
Progestan da etkili bir ilaç bebeğe zararı olmaz merak etme..
Baş dönmesi çok yapıyor ona dikkat et korkma..
Rabbim kucağında da göstersin inşallah..

Lekeler canlı kırmızı felan da gelmeye devam ederse yine doktoruna görün muhakkak...
Ben de kahverengi lekelenme olmuştu 6-7 haftalarda şükür geçti gitti..
Benim oğlum da şimdi 13 aylık...

Sadece dikkat et...
Ayağa kalkma olabildiğince..
Bugünleri atlat Allah'ın izniyle gerisi gelir..

Bende uzmemeye gayret gosterecem tsk ederim tavsiyeniz icin

Allah razi olsun insallah Rabbim nasip eder kucagima almayi

yengemin sürekli oldu hep solugu acilde alıyoduk düsük tehlikesi vardı hep yattı hic kalkmadı bebeişlerimiz dogdu sükür ikizlerdi :) rabbim sizin bebeginizide korusun insallah
Anliyamadim bende bi turlu dusuk tehlikesi olan kisilermi cogaldi yoksa biz anne adaylarimi dikkatsizlik yapiyoruzda ondan mi oluyor bu tehlikeler

Anliyamadim bende bi turlu dusuk tehlikesi olan kisilermi cogaldi yoksa biz anne adaylarimi dikkatsizlik yapiyoruzda ondan mi oluyor bu tehlikeler

kendi doktorunuzun durumdan haberi var mı, en azından telefonla bilgilendirseydiniz. bir de bence en kısa sürede kendi doktorunuza da görünün.
Dun acildeki doktor 1 hafta sonra tekrar kontrole gelin dedi ama bir hafta sonra kendi doktoruma gitsem mi diyorum yoksa randevu zamanimi beklesem mi onu bilemedim

İçinizi ferah tutun hamileliğimi ögrendiğimden beri bir dünya sorun yaşadım halen iğne oluyorum ama sağlıkla kucagımıza almak için elimden geleni yapıorum gerisi Rabbime kalmış.
Üzüntüde başlı başına sorun demek, biraz rahatlamata çalışın inşalla saglıkla doğar miniğiniz.

Benim de 5. Haftadan (ogrendigim andan) 15. Haftaya kadar hep kanamalarim oldu. Surekli istirihat halindeydim. Isi dahi biraktim. Progestan kullandim. Simdi cok sukur 31. Haftamiz bitiyor...

Allah razi olsun insallah cumlemize nasip etsin saglikli hayirli evlatlar rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…