- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 23
-
- Konu Sahibi dilanguness
Allah yardımcımız olsun gülüm çok kötü bir durum...Geçmiş olsun bacım ben de günde 100 mg 4 tane fitil, 50 mg günde 2 doz progestan iğne kullanıyorum. 5+6dayim 3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu doktor normal dedi. Rahimde kanama odağı da görüldü ayrıca keselerin dışında. Şimdilik lekelenme yok ama ilaçlara 8.haftaya kadar devam edicez sonrasına bakıcaz dedi.
Amin canım. Ilişki bana 12.haftaya kadar yasak canım onu da söylemeyi unuttum.Allah yardımcımız olsun gülüm çok kötü bir durum...
Hayır kanamam filan hiç yok olmadı da sadece kahverengi leke oluyordu iç çamaşırda damla şeklinde kan değildiAmin canım. Ilişki bana 12.haftaya kadar yasak canım onu da söylemeyi unuttum.
Senin kanaman var mı şu an?
Ona normal diyorlar garanti olsun diye progestan veriyorlar inşallah bir sey olmayacakHayır kanamam filan hiç yok olmadı da sadece kahverengi leke oluyordu iç çamaşırda damla şeklinde kan değildi
Ay inşallah kuzum ya 2 gündür progestan içiyorum 2 gündür leke de gelmiyor çok şükür ama yatıyorum hiç kalkmıyorum sadece lavaboya ne olur ne olmaz diyeOna normal diyorlar garanti olsun diye progestan veriyorlar inşallah bir sey olmayacak
Canım arada kramp giriyor adet sancısı gibi bacaklarıma atıyor hatta Allahım korusun ya ne zamandır hiç sancım yoktu yeni yeni başladı çok korluyorumOna normal diyorlar garanti olsun diye progestan veriyorlar inşallah bir sey olmayacak
Kuzum sancı da normal dedi benim doktorum progesteron bağırsak hareketlerini yavaslatiyormus kasık ağrısı progesteron kullanırken sık görülüyormuşCanım arada kramp giriyor adet sancısı gibi bacaklarıma atıyor hatta Allahım korusun ya ne zamandır hiç sancım yoktu yeni yeni başladı çok korluyorum
Bir de bizim sağlık ocağındaki ebe arkadaşım. Belirtilerin varsa korkma dedi. Bulantı koku hassasiyeti kasık batması falanCanım arada kramp giriyor adet sancısı gibi bacaklarıma atıyor hatta Allahım korusun ya ne zamandır hiç sancım yoktu yeni yeni başladı çok korluyorum
Bulantı arada hafif hafif oluyor nedenini bilmiyorum burnum tıkalı 1 haftadan fazladır kasıklarımda batma değilde adet sancısı gibi komple ağrıyor kaynıyor sankiBir de bizim sağlık ocağındaki ebe arkadaşım. Belirtilerin varsa korkma dedi. Bulantı koku hassasiyeti kasık batması falan
Bulantı bebekten işte hcg yükseldikçe gebelik belirtileri ortaya çıkıyor.Bulantı arada hafif hafif oluyor nedenini bilmiyorum burnum tıkalı 1 haftadan fazladır kasıklarımda batma değilde adet sancısı gibi komple ağrıyor kaynıyor sanki
Hayır ulaşamıyorum çarşamba randevum var gidicem. Kasık ağırım oluyor ama sık sık değil hani 1 saatte bir bazen bazende yarım saatte birBulantı bebekten işte hcg yükseldikçe gebelik belirtileri ortaya çıkıyor.
Çok ağrın varsa kalkma dinlen. Doktoruna her an ulaşabiliyor musun bi mesaj at istersen
Olur canım o kadar sürekli olmaması önemliHayır ulaşamıyorum çarşamba randevum var gidicem. Kasık ağırım oluyor ama sık sık değil hani 1 saatte bir bazen bazende yarım saatte bir
Benimde öyle hamileleğin başında azıcık göğüste ve kasıkda ağrı vardı oda gitti 0 belirti bende çok korkuyorumArkadaşlar ben de 6 haftalık hamileyim kalp atışı duymuştuk , progestan kullanıyorum doktor risk var yat vs demedi , bu günlerde yoğun belirtileri yaşamamıyoruz artık halsizlik ve kasık ağrılarım bitti ama kanama falan da yok düşük mü diye içim içimi yiyor
Merhaba, konu denk geldi yazmak istedim. Sizin haftalarinizdayken bende de birden bire belirtilerin kaybolduğu olmuştu. Ve ben 17.haftama kadar da kanama yaşamıştım maalesef. İnsan çok geriliyo biliyorum ama içiniz rahat olsun. Doktor kontrolüne kadar sakin olun. Stres ve kuruntu sizin için iyi değil biliyosunuz. Vücudumuz ara ara kendini dinlendirmek zorunda. Hamilelik uzun ve zaman zaman yorucu bi süreç. Umarım çok güzel bi gebelik geçirip, sağlıcakla bebisinize kavuşursunuzArkadaşlar ben de 6 haftalık hamileyim kalp atışı duymuştuk , progestan kullanıyorum doktor risk var yat vs demedi , bu günlerde yoğun belirtileri yaşamamıyoruz artık halsizlik ve kasık ağrılarım bitti ama kanama falan da yok düşük mü diye içim içimi yiyor
Merhaba, konu denk geldi yazmak istedim. Sizin haftalarinizdayken bende de birden bire belirtilerin kaybolduğu olmuştu. Ve ben 17.haftama kadar da kanama yaşamıştım maalesef. İnsan çok geriliyo biliyorum ama içiniz rahat olsun. Doktor kontrolüne kadar sakin olun. Stres ve kuruntu sizin için iyi değil biliyosunuz. Vücudumuz ara ara kendini dinlendirmek zorunda. Hamilelik uzun ve zaman zaman yorucu bi süreç. Umarım çok güzel bi gebelik geçirip, sağlıcakla bebisinize kavuşursunuz
Ben bugün doktora gittim sabredemeyip kalp atışını duyduk sorun yok dedi rahatladım daha bir haftam vardı rutin kontrole beklemek istemedim , doktor da olabilir belirtiler gidebilir bazen dedi, ev işleri yapmıştım geçen hafta doktor yapmanda sakınca yok sağlıklı bi bebekse her şekilde yaşar zaten düşüyorsa sağlıklı olmadığı içindir dedi biraz rahatladım kızlar sağolun Mesajlar için deBenimde öyle hamileleğin başında azıcık göğüste ve kasıkda ağrı vardı oda gitti 0 belirti bende çok korkuyorum