Düşük tehlikem var mı yardım edin

sharkliertyu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
474
195
26
Arkadaşlar 2 gündür leke tarzı kanamam vardı az önce test verdim, idrarda rbc değeri yüksek çıkmış 9 normali 0-3…
Beta hcgde
19 Eylül 78
21 Eylül 190
23 Eylül(11) 600
26 Eylül (21.30) 2070…
beta değeri düşük mü

değer düşük değil güzel artmış rbc kanda pıhtılaşma olabileceğine işaretti yanlış hatırlamıyorsam. hekime gösterip kan sulandırıcı yazdırın her ihtimale karşı corasprin olabilir

İlaç vermediler mi?

ya çok korkuttular. 82 saatte 3.4 kat artmış
Ya aşkım benim kan değerlerine hiç bakılmadı bile. Ben direk idrar testi, ona da inanmadım heralde kimyasal diye, sallana sallana gittim ultrasonda keseyi gördüler. Hiç kan man bakılmadı.
Dur bakalım gün ola hayır ola.

ya çok korkuttular. 82 saatte 3.4 kat artmış
Kuzum benim 20 sinde 220 idi 23 ünde 1039 çıktı ben de çok mu yükselmiş diye evham yaptım ama gayet normal diyorlar arkadaşımın da misal 93 den üç gün sonra 500 çıkmış ve şu an 16. Haftalarda sağlıklı bebişi şükür. İçini ferah tut yükselmen gayet güzel

ki doktora göre 1039 çıkan gün 600 civarlarında olması gerekti yani inan stres yapmak isteyen çok artınca da yapıyor normal artınca da siz şu an gebeliğinizin tadına varın ve bir kaç günde randevu alın bence artık kan vermenize gerek yok

Pazartesi kese var mı diye baktırmaya gidicem, cumartesi vermeme gerek var mı

tamam düşük değil yüksek oluyor bu mantıkla. ama şuan için gayet güzel bir tablo bu değerler. belki ikiz gebelik olabilir. keseyi gördünüz mü değeriniz uygun keseyi görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…