- 18 Eylül 2024
- 474
- 195
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
İlaç vermediler mi?Arkadaşlar 2 gündür leke tarzı kanamam vardı az önce test verdim, idrarda rbc değeri yüksek çıkmış 9 normali 0-3…
Beta hcgde
19 Eylül 78
21 Eylül 190
23 Eylül(11) 600
26 Eylül (21.30) 2070…
beta değeri düşük mü
190dan 600 e çıkmıştı 3 kat şimdi yine 3 kat olması gerekmez mideğer düşük değil güzel artmış rbc kanda pıhtılaşma olabileceğine işaretti yanlış hatırlamıyorsam. hekime gösterip kan sulandırıcı yazdırın her ihtimale karşı corasprin olabilir
hayır iki günde bir iki katına çıkıyor olması önemli normali iki katı, üç değil. minimum %60 artmış olması gerekiyor senin değerin güzel artmış maşallah190dan 600 e çıkmıştı 3 kat şimdi yine 3 kat olması gerekmez mi
Gayet iyi yükselmiş değeriniz bence kendinize stres yaratmayın, tadını çıkarmaya bakın190dan 600 e çıkmıştı 3 kat şimdi yine 3 kat olması gerekmez mi
Hayırİlaç vermediler mi?
Yemin ederim o kadar korkuttular ki elim titriyor strestenGayet iyi yükselmiş değeriniz bence kendinize stres yaratmayın, tadını çıkarmaya bakın
Stres iyi değil sakin ol. Vücut senin yaşadıklarına göre de hormon salgılıyor.Yemin ederim o kadar korkuttular ki elim titriyor stresten
Hayır kuzum sakin ol stres daha da kötü etkiler hem gebelik dönemini hem bebişi iki üç gün sonra gitsen muhtemelen kese görünür sağlıkla gelsinYemin ederim o kadar korkuttular ki elim titriyor stresten
82 saatte 3.4 kat iyi mi yanihayır iki günde bir iki katına çıkıyor olması önemli normali iki katı, üç değil. minimum %60 artmış olması gerekiyor senin değerin güzel artmış maşallah
ya çok korkuttular. 82 saatte 3.4 kat artmışStres iyi değil sakin ol. Vücut senin yaşadıklarına göre de hormon salgılıyor.
Ya aşkım benim kan değerlerine hiç bakılmadı bile. Ben direk idrar testi, ona da inanmadım heralde kimyasal diye, sallana sallana gittim ultrasonda keseyi gördüler. Hiç kan man bakılmadı.ya çok korkuttular. 82 saatte 3.4 kat artmış
Kuzum benim 20 sinde 220 idi 23 ünde 1039 çıktı ben de çok mu yükselmiş diye evham yaptım ama gayet normal diyorlar arkadaşımın da misal 93 den üç gün sonra 500 çıkmış ve şu an 16. Haftalarda sağlıklı bebişi şükür. İçini ferah tut yükselmen gayet güzelya çok korkuttular. 82 saatte 3.4 kat artmış
600 Çarşamba 1200 Cuma 2400 olması gerekir ya ondaniyi bir değer tabii ki neye göre kötü olduğunu düşündünüz ki gayet sağlıklı görünüyor
Pazartesi kese var mı diye baktırmaya gidicem, cumartesi vermeme gerek var mıki doktora göre 1039 çıkan gün 600 civarlarında olması gerekti yani inan stres yapmak isteyen çok artınca da yapıyor normal artınca da siz şu an gebeliğinizin tadına varın ve bir kaç günde randevu alın bence artık kan vermenize gerek yok
tamam düşük değil yüksek oluyor bu mantıkla. ama şuan için gayet güzel bir tablo bu değerler. belki ikiz gebelik olabilir. keseyi gördünüz mü değeriniz uygun keseyi görmek içinArkadaşlar 2 gündür leke tarzı kanamam vardı az önce test verdim, idrarda rbc değeri yüksek çıkmış 9 normali 0-3…
Beta hcgde
19 Eylül 78
21 Eylül 190
23 Eylül(11) 600
26 Eylül (21.30) 2070…
beta değeri düşük mü
Hayır pazartesi randevu aldım, yarına alsam mıtamam düşük değil yüksek oluyor bu mantıkla. ama şuan için gayet güzel bir tablo bu değerler. belki ikiz gebelik olabilir. keseyi gördünüz mü değeriniz uygun keseyi görmek için