Düşük tehlikem var 13 haftaligim kanama oldu sizce normal doğum yapa bilirmiyim yoksa sezeryan

dilda_

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
31
2
21
13 haftalık hamileyim düşük tehlikem var kanama oldu herkes bana normal doğum olamazsın diyor doğrumu sezeryan olmak istemiyorum

Canim 13. Haftalık hamilesin bunları düşünmen için cok erken, sen normal istersin sezaryan olmak zorunda kalirsin yani hamilelikte buna karar vermek icin cok erken, düşük tehliken neden var bir sebebi vardir sezeryan olabikirsn demesinin. Benimde kanamam oldu başlarda 6 haftalikken ama herkeste olacak şeylerdi bunu konuşmak ve düşünmek icin cok erken

Kanama olması demek illa sezeryan olmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Kanama yasamamaniz da keza kesin normal doğum olacağı anlamına gelmez. Ben de ilk gebeligimde kanama yaşadığım halde normal doğum yapmıştım. Kaldı ki bence de şu an bunu düşünmek için çok erken. Siz sağlığınıza odaklanın normal doğum yapmak da sezeryan yapmak da o anın şartlarına göre değişebilir. Önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı gerisi teferruat.

Canim 13. Haftalık hamilesin bunları düşünmen için cok erken, sen normal istersin sezaryan olmak zorunda kalirsin yani hamilelikte buna karar vermek icin cok erken, düşük tehliken neden var bir sebebi vardir sezeryan olabikirsn demesinin. Benimde kanamam oldu başlarda 6 haftalikken ama herkeste olacak şeylerdi bunu konuşmak ve düşünmek icin cok erken
Bilmiyorum her biri bir şey diyor kafam alak bulak sağolun yinede

Kanama olması demek illa sezeryan olmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Kanama yasamamaniz da keza kesin normal doğum olacağı anlamına gelmez. Ben de ilk gebeligimde kanama yaşadığım halde normal doğum yapmıştım. Kaldı ki bence de şu an bunu düşünmek için çok erken. Siz sağlığınıza odaklanın normal doğum yapmak da sezeryan yapmak da o anın şartlarına göre değişebilir. Önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı gerisi teferruat.
Degilmi bu yaşlı kadınlar hepsi bı yerden konuşuyor o durumda bende piskoljik sorun oluyor

Hamilelik o kadar uzun ve inişli çıkışlı bir süreç ki. Kendi fiziksel ve ruhsal semptomlarımız bile hormonların etkisiyle dalgalanırken dışarıdan bir etkiye gerek bile yokken oturup ‘herkesi’ dinlemeyin. Ya fırsat vermeyin herşeyinizi anlatarak ya da sadece güvendiğiniz sizi tetiklemeyecek insanlara anlatın. Doğum şeklini 30. Haftadan sonra düşünürsünüz. Siz şimdiden en sonu düşünmeyin. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkta kavuşunda gerisi çokta önemli değil. Stresi ve üzüntüyü yönetmek en kıymetli şey hamilelikte. Çevrenizdeki insanların bunu bozmasına izin vermeyin

13 haftalık hamileyim düşük tehlikem var kanama oldu herkes bana normal doğum olamazsın diyor doğrumu sezeryan olmak istemiyorum
Canım sen önce sağlıklı bir sekilde gebeliğinin son evresine gel doğum seçeneği doktorun karar verir zaten senin ve bebeğinin sağlığı doğrultusunda doğuma biz değil doktorlar karar vermeli bence kanaman varmış bol bol dinlen

X