Düşük tehdidi yaşayanlar

nadiide

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
5
0
Merhaba arkadaşlar. Ben 14+4 hamileyim. 6. Haftada bir kanama geçirdim. Düşük tehlikesi var. O günden beri sürekli evde yatarak dinleniyorum. Progestan kullanıyorum. Ve igne vurundum 6-7 kere. Her hafta baska bir sorunla karşılaşıyorum. Ara ara kanamalarım oluyor. Kasık ağrılarım ilk günden beri var. Kanda da enfeksiyon yüksek çıktı. antibiyotik kullanmaya başladım. Doktor gebelik kesesinin şeklinin bozuk olduğunu söyledi.
Kese sonradan duzelir mi acaba? duzelmese bile bu şekilde de bebek büyüyebilir mi ?bu sıkıntıları yaşayıp da bebeğini saglikli dünyaya getiren var mi? Destege cok ihtiyacim var. Moralim çok bozuk. Lütfen yardimci olun.

canım çok geçmiş olsun sana. daha yeni benim de lekelenmelerim oldu 6. haftanın içindeyim acile gittim progestan verdi bir kaç gün de istirahat verdi şuan durmuş durumda.
ama ne kadar üzücü, can sıkıcı, moral bozucu olduğunu çok iyi biliyorum. senin yaşadığın sorun daha karışık ve kompleks benimki yorgunluktan yaşandı biliyorum ama bu bebekleri bize emanet eden Allahım esirger ve bağışlarsa yanımızda olacaklar. o yüzden ilaçlarını kullan dinlen ve tevekkül et, inancını ne kadar sağlan tutarsan o kadar dayanıklı ve dirençli olursun... sana tavsiyem güzel kitaplar aldır kocana, güzel diziler var yabancı bir kaç tanesine başla, yattığın yerden yapabildiğin ibadetleri yerine getirmeye çalış ve Rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa dile...

Allah yardımcımız olsun canım.:KK16:inşallah geçecek bu günler

Cok sagol canım. İnşallah hayirlisi ile alırız bebeklerimizi kucagimiza. Allah yardımcımiz olsun.

X