- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
Yok,kırmızı depil , kemk suyu rengi bazen de gül krusu gibi.Senin de kırmızı mı oldu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok,kırmızı depil , kemk suyu rengi bazen de gül krusu gibi.Senin de kırmızı mı oldu canım?
İlk hamile kaldigimda pihti bile gelmisti. Genelde kahverengiydi. Arada pembeye dönüyordu. İsin garibi bende kanama alanida olmuyodu. İliski 9 ayda 1 kere oldu. Ama o lekelenme hep olduKırmızı kanama mı İnşallah sağlıkla büyür canım ya
Teşekkür ederiz canımÇok şükür, sen bol bol istirahat et annesi ayağının altına yastık koyup
Benim de kırmızı oluyor ama koyu bayağıYok,kırmızı depil , kemk suyu rengi bazen de gül krusu gibi.
Anladım canım. Dualarınıza beni de alınİlk hamile kaldigimda pihti bile gelmisti. Genelde kahverengiydi. Arada pembeye dönüyordu. İsin garibi bende kanama alanida olmuyodu. İliski 9 ayda 1 kere oldu. Ama o lekelenme hep oldu
Allah bağışlasın canım Darısı başımızaben 4+4 te bir basladim kanama yuzunden. progestan hap igne. yaninda prolutan igne vs... 16 hafta bitene kadar. simdi kucagimda 22 gunluk
Tekrar doktora gidip takip ettir canımBenim de kırmızı oluyor ama koyu bayağı
Böyle mutlu sonları görünce insan umudunu kaybetmiyor, bebek sağlıklı doğsun da kanamayada razıyım ağrıya da..Tüm gebeliğim boyunca kanama yaşadım. Bazen kahve bazen parlak kırmızı, bazen çok bazen az ama hep oldu. Neredeyse son günlere kadar progestan kullandım günde 600mg.. Sonunda çok şükür sağlıkla kavuştuk kızımıza. Korkmayın inşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz
Ayağınızın altına yastık koyup yükseltin, öyle yatın bol bol, yorulmayın, bir yerlere uzanmayın (yukarı rafa doğru, yere doğru vs) uzun süre ayakta kalmayın. Kendinizi dinleyin, ağrınız olursa hemen gidin doktora çekinmeden. En azından bi bebeğinizin kalbini dinler rahatlarsınız
Evet benimde oldu 14. Haftamda korkmayın stres yapmayın parça düşürmüyorsanız endiselencek birsey yok demisti dr. Dinlenin bebek iyiyse zaten hic bir sey olmuyor bende cok korkmuştum sizin gibi.Merhaba. Aynı durumda olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.. 5+2 de kanamam olmuştu çok az, progestan iğneyle durdu ve bir daha olmadı. Ara ara kahverengi geldi ama eski kandır dedi doktor. Şu an 12. haftadayım. Salı günü yine oldu bu kez daha çok keseye uzak yerde küçük kanama alanı var dedi. Bebeğin gelişimi, her şeyi normal. Progestan iğne sabah akşam vuruluyorum, hapını da alıyorum. Enfeksiyon olmasın diye antibiyotik de kullanıyorum. İşi bıraktım, iğne dışında evden çıkmıyorum bile. Ama günde bir kez hala geliyor. Daha doğrusu iki gündür yoktu, bugün yine geldi. Kafayı yemek üzereyim
Desteğin için çok teşekkür ederim canımEvet benimde oldu 14. Haftamda korkmayın stres yapmayın parça düşürmüyorsanız endiselencek birsey yok demisti dr. Dinlenin bebek iyiyse zaten hic bir sey olmuyor bende cok korkmuştum sizin gibi.
Canım geçmiş olsun benimde 9. Haftada çok kanamam oldu ondan sonra hep kanama alanı vardı 18. Haftaya kadar ama sukur bebegım iyi şuan 27. Hafta dayız biraz yurudugumde kahve rengi akintim geliyordu o zamanlar doktor dışa atması daha iyi demişti. İlk kanamam çok fazlaydı progestan ve fıtıl 22 haftaya kadar kullandım. Dinlenmene bak ben hiç yataktan çıkmadım. Eğer yiyecek ekmeği varsa durur bebıs yoksa Allah buyuk ınsllah sag salim tutunur annesiMerhaba. Aynı durumda olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.. 5+2 de kanamam olmuştu çok az, progestan iğneyle durdu ve bir daha olmadı. Ara ara kahverengi geldi ama eski kandır dedi doktor. Şu an 12. haftadayım. Salı günü yine oldu bu kez daha çok keseye uzak yerde küçük kanama alanı var dedi. Bebeğin gelişimi, her şeyi normal. Progestan iğne sabah akşam vuruluyorum, hapını da alıyorum. Enfeksiyon olmasın diye antibiyotik de kullanıyorum. İşi bıraktım, iğne dışında evden çıkmıyorum bile. Ama günde bir kez hala geliyor. Daha doğrusu iki gündür yoktu, bugün yine geldi. Kafayı yemek üzereyim
Çok teşekkür ederim 13. haftadan itibaren kesildi şükür Progestan iğneye devam ettim 17. haftaya kadar. Şimdi sadece hapını kullanıyorum.Canım geçmiş olsun benimde 9. Haftada çok kanamam oldu ondan sonra hep kanama alanı vardı 18. Haftaya kadar ama sukur bebegım iyi şuan 27. Hafta dayız biraz yurudugumde kahve rengi akintim geliyordu o zamanlar doktor dışa atması daha iyi demişti. İlk kanamam çok fazlaydı progestan ve fıtıl 22 haftaya kadar kullandım. Dinlenmene bak ben hiç yataktan çıkmadım. Eğer yiyecek ekmeği varsa durur bebıs yoksa Allah buyuk ınsllah sag salim tutunur annesi❤
Canım 13. haftadan sonra kesildi, ama işi bıraktım ve hep yattım. Şimdi işe devam etmiyorum ama yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Progestan iğneyi kestik hapa devam ediyorum Çok geçmiş olsun bu arada. Kanama alanı kese dışındaysa geçiyor merak etme. Doktorun ne dediyse uy onaBende ayni durumdayım gezerken sizi buldum nasıl oldunuz şimdi tedavi devam ediyor mu
Teşekkür ederim canım benim allah razı olsunCanım 13. haftadan sonra kesildi, ama işi bıraktım ve hep yattım. Şimdi işe devam etmiyorum ama yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Progestan iğneyi kestik hapa devam ediyorum Çok geçmiş olsun bu arada. Kanama alanı kese dışındaysa geçiyor merak etme. Doktorun ne dediyse uy ona