Kanamalı hamilelik

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
11 hafta 6 günlük hamileyim ama ara ara kanamalarım oluo kısa süreli ilki 6. Haftada daha sonra 9. Haftada ve en son 11. Haftada kanama geçirdim. Kırmızı şekilde gelio kısa süreli ve 1 saat içinde kahverengiye dönüyor ve 4 gün kahverengi kanamam oluo her seferinde bu şekilde. Hastaneye gittiğimde kalp atışı var ve kanama alani olmadığını söylüyor doktorum. Haftada bir pruluton iğne ve günde 3 tane progestan kullaniyrm artık iyice yıprandım. Düşük tehdidi olduğunu söylüyor doktorum başına böyle bişey gelen var mı 😕

Benimde 7+4 gunum 2gun once basladi kanamam doktor banada ayni ilaci verdi sabah aksam al dedi bide ignesi var bir gun arayla vurulacagim dun vuruldum ilacida iciyorum ama hala leke geliyor anlamadim kesilmiyor.

Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende ilk gebeligimde düşük yapmıştım 🙁 üzülme Allah tez zamanda tekrardan nasip etsin inşallah

Maalesef kızlar ben de 3 ay önce 7 haftalıkken düşük yasadım su an catlatma ıgnesı ile yıne denıycem bu kürtajdan sonra 2. Adetimdi ya bu sayfaya girdiğim 2 gun oldu ve ıkı gunde sayfada en az 15 kısı bu ıkı gun içinde kürtaj oldular bu düşük bu zamanda nefen bu kadar fazla gercekten anlamıyorum 😔

Maalesef kızlar ben de 3 ay önce 7 haftalıkken düşük yasadım su an catlatma ıgnesı ile yıne denıycem bu kürtajdan sonra 2. Adetimdi ya bu sayfaya girdiğim 2 gun oldu ve ıkı gunde sayfada en az 15 kısı bu ıkı gun içinde kürtaj oldular bu düşük bu zamanda nefen bu kadar fazla gercekten anlamıyorum 😔
Çok fazla arttı yada düşük yaptıktan sonra daha çok dikkat eder olduk bu duruma bende düşük yaptığım zaman çevremde ne kadar hamile varsa hepsi düşük yaptı Allah korusun herkesin yavrusunu inşallah herkes sağlıkla kucağına alır sende tez zamnda hamile olur sağlıklı bı hamilelik geçirirsin inşallah

Çok fazla arttı yada düşük yaptıktan sonra daha çok dikkat eder olduk bu duruma bende düşük yaptığım zaman çevremde ne kadar hamile varsa hepsi düşük yaptı Allah korusun herkesin yavrusunu inşallah herkes sağlıkla kucağına alır sende tez zamnda hamile olur sağlıklı bı hamilelik geçirirsin inşallah
Aynen bakalım bu ay denıycem catlatma ıgnesı inşallah bende senın gıbı tekrardan hamıle olurum ve ınsallah sen de bende bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız Allahım yasatmaz inşallah bır daha böyle bir acı 🙏

Back
X