Evet deneyeyim onu daCanım tuzlu ayran mı içsen yemeklerde normalde tansiyon düşünce içiyoruz bence illa faydasını görürsün
Hamilelikte neyi anlayabiliyoruz kiEvet deneyeyim onu daaslında yemekler tuzlu sonuçta ,yemek yiyince neden düşer anlayamıyorum
Kesinlikle yaHamilelikte neyi anlayabiliyoruz kivücud değişik şeyler yapiyor
Aminn çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bayağı düşük tansiyon hamilelikte olabiliyor ama doktorunuza sorun bence önemli çünkü hamilelikteMerhaba hanımlar ,24 haftalık hamileyim yemekten sonra bende halsizlik ,güçsüzlük oluyor genelde aç karna tansiyonum 10/6 cıkıyor ..yemekten sonra ise 9/5 oluyor ,düşüyor ..sizce bu değerler normal mi ?Bu sorunu yaşamamak için ne yapılabilir ?Yemekten sonra çok kötü hissediyorum çünküDaha önce başına gelen bilgisi olan var mi acaba ?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Dr a sordum ,9/5 normalmiş ,hamilelikte de olabiliyor normal dedi ,tuzlu ayran ,maden suyu içmemi önerdiBayağı düşük tansiyon hamilelikte olabiliyor ama doktorunuza sorun bence önemli çünkü hamilelikte
Benimde düşük tü kaç kez gittim doktora yüksek olmasından iyi dir dedi.Dr a sordum ,9/5 normalmiş ,hamilelikte de olabiliyor normal dedi ,tuzlu ayran ,maden suyu içmemi önerdiyüksek tansiyon daha tehlikeliymiş sanırım
İi bariDr a sordum ,9/5 normalmiş ,hamilelikte de olabiliyor normal dedi ,tuzlu ayran ,maden suyu içmemi önerdiyüksek tansiyon daha tehlikeliymiş sanırım
Sizin de düşükmüş bayaMerhabalar ben de 32 haftalık hamileyim. Son 2 aydır tansiyonum düşük çıkıyor. Normalde 11-6 veya 11-7 olan tansiyonum 10-5, 9-4 ve 8-4 gibi çıkıyor. Hatta bir gün ölçtüğümde 8-3 çıktı. Doktoruma sorduğumda yüksek tansiyonun sıkını olduğunu düşük tansiyonda bir problem olmadığını söyledi. Tuzlu ayran veya sade soda içmemi önerdi. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Her gün düzenli takip ediyorum sadece doktor söylemedi ama içim rahat ediyor
Amin inşallah çok teşekkür ederimİi barisağlıcakla alırsınız inş kucağınıza bebeğinizi
Evt kesinlikle haklısınızYüksek çıkmasındansa düşük çıksın ya. Çok takılmayın bu konuya bence 9-5 in altına düşmüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?