Düşük tansiyon

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba hanımlar ,24 haftalık hamileyim yemekten sonra bende halsizlik ,güçsüzlük oluyor genelde aç karna tansiyonum 10/6 cıkıyor ..yemekten sonra ise 9/5 oluyor ,düşüyor ..sizce bu değerler normal mi ?Bu sorunu yaşamamak için ne yapılabilir ?Yemekten sonra çok kötü hissediyorum çünkü Daha önce başına gelen bilgisi olan var mi acaba ?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım tuzlu ayran mı içsen yemeklerde normalde tansiyon düşünce içiyoruz bence illa faydasını görürsün

Canım tuzlu ayran mı içsen yemeklerde normalde tansiyon düşünce içiyoruz bence illa faydasını görürsün
Evet deneyeyim onu da aslında yemekler tuzlu sonuçta ,yemek yiyince neden düşer anlayamıyorum

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Bayağı düşük tansiyon hamilelikte olabiliyor ama doktorunuza sorun bence önemli çünkü hamilelikte

Bayağı düşük tansiyon hamilelikte olabiliyor ama doktorunuza sorun bence önemli çünkü hamilelikte
Dr a sordum ,9/5 normalmiş ,hamilelikte de olabiliyor normal dedi ,tuzlu ayran ,maden suyu içmemi önerdi yüksek tansiyon daha tehlikeliymiş sanırım

Merhabalar ben de 32 haftalık hamileyim. Son 2 aydır tansiyonum düşük çıkıyor. Normalde 11-6 veya 11-7 olan tansiyonum 10-5, 9-4 ve 8-4 gibi çıkıyor. Hatta bir gün ölçtüğümde 8-3 çıktı. Doktoruma sorduğumda yüksek tansiyonun sıkını olduğunu düşük tansiyonda bir problem olmadığını söyledi. Tuzlu ayran veya sade soda içmemi önerdi. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Her gün düzenli takip ediyorum sadece doktor söylemedi ama içim rahat ediyor

Dr a sordum ,9/5 normalmiş ,hamilelikte de olabiliyor normal dedi ,tuzlu ayran ,maden suyu içmemi önerdi yüksek tansiyon daha tehlikeliymiş sanırım
Benimde düşük tü kaç kez gittim doktora yüksek olmasından iyi dir dedi. Hala da düşük 11,,'nadir çıkar

İi bari sağlıcakla alırsınız inş kucağınıza bebeğinizi

Sizin de düşükmüş baya ama Evt buna şükür en azından yüksek değil ben de tansiyon aleti aldım kötü olduğumda kontrol etmek için

Yüksek çıkmasındansa düşük çıksın ya. Çok takılmayın bu konuya bence 9-5 in altına düşmüyorsa

Yüksek çıkmasındansa düşük çıksın ya. Çok takılmayın bu konuya bence 9-5 in altına düşmüyorsa
Evt kesinlikle haklısınız ben her yemek sonrası baş dönmesi yaşadığımdan üzülüyordumama maden suyu içiyorum tuzu biraz arttırdım biraz daha iyiyim Benim bunları geçtim bir de şeker düşmesi sorunum var o yüzden her şeyden korkar oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…