- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
cnm benim griyorum ne var ne yok okuyup çıkıyorum yazcak bişeyim yok çünkü( tedavimize devam ediyorum cnm eşim hala yaza kadar bekleyelim diyoo
bende artık bişey demiyrumm.. benden böle işte cnm sende ne var ne yok sizin spermleriniz bianda bayaa yükselmişti yanlış hatırlmaıyorum dimi...
ne kullandınız acaba biada öle oldu cnm??
canım düşük tehliken geçene kadar şimdiki doktoruna gitsen , tehlike gecincede bedava olan yere gıtsen olmazmı netıcede 2 ay kalmış.
canım bır kayganlastırıcı ne kadar ıse yararkı zaten katın ılıskı sırasında vucudu uretıyor. bana cok ınandırıcı gelmedı esının spermı ne kadardı
eşim hiçbir kürü, bitkisel herhangi bir şeyi istemiyor. havuç kürü verdim, artık bunu beğenir diye. şifa niyetine olduğunu söyleyince onu da içmedi. ağzına bitkisel tedavi, kür namına bir şey koymuyor.... napıcam bu adamla? sadece doktorun verdiği hapları içiyor. ama söz verdi, haplar bittiğinde gelişme çok olumlu değilse dediğim herşeyi yapacakmış:) ya sorun bende olsaydı, herşeyi yer içerdim, gözünün yaşına bakmazdım. hatta sorunun eşimde olduğunu öğrenmeden önce soğan kürünü, o iğrenç şeyi günde 2 kere içmiştim..........
zor bir durum maleseff bende bir dönem yaşamıştımm ama çok şükür atlattıkk
canım konuşşş anlat eşine gercekden bu işş takviyede gerektiriryor:))
hangi ilaçları verdi doktorunuz?
konuşuyorum, ama o benim kadar bu durumu takmadığı için (hatta bence hiç takmıyor) doktorun verdiği ilaçların sonucunu göstermesini bekleyelim diyor. çok etki etmezlerse ne dersem yapacakmış (!) aman yapmasa da olur, sonuçlar çok iyi olmazsa hemen tüp bebek deneyeceğiz, son kararımız bu:)
Doktor Vemax ve Ligone verdi. Mayısın sonunda bitiyor ilaçlar. Ama günler geçmiyooooooooooooooooooooooooooor maalesef
SLM kızlar nasılsınız sesiniz hiç çıkmıyor. nerelerdesiniz
kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri oğlanmış. inş sağlıkla kucağıma alırım darısı isteyenlerin.....
kızlar bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız diğeri oğlanmış. inş sağlıkla kucağıma alırım darısı isteyenlerin.....
Maaşallah suphanallah canımmmmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla
Rabbim anneciğini üzmeyen hayırlı evlat olmalarını nasip etsinnnnn
oyyyyy kuzummm benimmm maşallah bebeklerine canımmm rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsinn
kızzz yakaladımmm seniiiiiii
inşşş faydası olur canımmm ama sen meyvesini sebzesini eksik etme çerez felanda yedir fındık cevizz:)))
inşş iyi olur ne zaman tüp yaptıracaksınız
kızlarr nerdesinizz hepiniz mi kayboldunuz yahuuuu özledimmmm ben sizleriiii ynz immo sinem meryyy
Slm cnm naptın sayıda falan bi gelişme var mı en son değer nasıl çıktı öpt
Maaşallah suphanallah canımmmmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla
Rabbim anneciğini üzmeyen hayırlı evlat olmalarını nasip etsinnnnn
oyyyyy kuzummm benimmm maşallah bebeklerine canımmm rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsinn
kızzz yakaladımmm seniiiiiii
Tebrik ederim senii ne güzel iki güzel meyvenin tadını alacaksın inşallah. Nasılsın eşin çıktı mı taşındın mı kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?