Düşük sorunu yaşayan hanimlar

Nazlim25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
19
9
34
Arkadaslar 7 haftalik hamileyim kanamam oldu 5 gundur durmuyor doktora gittim dusuk oluyor dedi bana olac verdi parcalarini temizler duser diye bana Bebegin sagliksiz kesesi oncekinden kuculmus dusecek diyor cok dusunceliyim napmam gerekiyor bilgi veren yokmu:'(

Arkadaslar Baska doktora da muayene olmam dahami iyi sizce aynisi durumu yasayan yokmu aranizda

Üzgünüm canım ama devamlı bir kanaman varsa düşüktür benimde kanama var ama 1 kerelik oldu doktorum 3 4 kase kadar gelirse düşük olur dedi sen kendine dikkat et yinede hareket etme kabul etmek çok zor ama doktorun nedenini açıklamış

Üzme kendni basta. Düşük oluyorsa sevnmelisin. Bende geçtiğimiz yaz az bi kanama gecrdm düşük yapmisin parça kalmış kürtaj dediler. Başka doktorda aynısını deyince kürtaj oldum. Doktorum sevnmelisin bile çünkü kromozom bozukluğundan vücudun yanlış bir gebeliği kabul etmeyip reddetti sukret demişti. Ve sana moral olsun 3.ayda tekrar hamileydim şükür. Moralini yüksek tut yeter. .ama başka doktor a da bi muayene ol. Benm basit bi pihti kanla düştü. Arkadasmn günlerce kanaması oldu progesteron ilaç kullandı dinlendi falan geçti. Dua Et hayırlısı neyse o olsun

Duşuktur muhtemeln cnm. Allh yardımcn olsun. Ama duşuk sonrası muhakkak araştır sebebini. Yoksa diğer gebeliklerinde sonlanabilir

Bilmiyorum arkadaslar hakkimda en hayirlisi neyse o olsun bende iki parca kan pihtisi dusurdum ve doktor olumlu cvp vermedi 3 tane ignede yaptirdim kan durmuyor bende duseceginden eminim ama yerin ins baska doktora da gorunucem oda ayni tepkiyi verirse hayirlisi olsun allah hakkimizda en hayirli evlat olrak nasip etsin bilgileriniz icn teskr ederim canlar rabbimin bi bildigi var elbet hayirlisi ne ise o olsun

böyle durumlarda miktara bakıyorlar.benim sadece lekelenme gibiydi.ve ilaçla durdu.meğer sağlıksız bi gelişmeymiş.hani vücut sağlıksız bebeği atma eğilimindeymiş ya öle bişidir belkide.tabi geneli deil.
hakkında hayırlısı.tutunacağı varsa zaten kanaman durur.Rabbim gönlüne göre versin

Benimde ayni seyi soylicek gibi geliyor baska doktorda ama yinede bi muayene olucam icim rahat olsun en azindan canm

Doktorda ayni seyi diyo tutunacagi varsa kendi tutunur gelismeye baslar dedi 3 tane asi oldum tutunamamis dusecek dedi hayirlisi artik gercekten belki yanlis gebelik olduğu icin izin vermiyodur rabbim ne eylerse guzel eylesin:)

Merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. 1.5 yıl önce kürtaj oldum. Geçtiğimiz ay içerisinde adetimden bir hafta önce lekelenmelerim oldu doktorumu aradım bişeydeğil adetin bitince gel dedi adetim 2-3 gün geciktikten sonra geldi ancak bugün 13. gündeyim dün doktora gittim ve düşük yaptığımı öğrendim Niye düşük olduğunu bilmiyorum dıs gebelikte olabilir dediler yarın kan tahlilini tekrarlayacam. Aranızda ayni sıkıntıyı yaşayan varmı? kürtajda tüpler zarar görmüş olabilirmi?

arkadaslara katiliyorum.bebek sagliksizsa normal bir gebelik deyilse vucut kendi bunu disa atiyor .insan uzuluyor fakat bizim hakkimizda hayirli olan bu.saglikli bir bebek dusmez.bende iki ay once 8 haftalik dusuk yaptim bebek gelismemisti vucut kendi atti.simdi tekrar bebek istiyorum. sende uzulme hayirlisi boyleymis

Benimde sagliksiz bebek canim ve bende dusuk yaptim dun allah yeniden saglikli bir bebek nasip etsin cumlemize hayirlisi olsunTE="omerarife, post: 39498681, member: 648414"]arkadaslara katiliyorum.bebek sagliksizsa normal bir gebelik deyilse vucut kendi bunu disa atiyor .insan uzuluyor fakat bizim hakkimizda hayirli olan bu.saglikli bir bebek dusmez.bende iki ay once 8 haftalik dusuk yaptim bebek gelismemisti vucut kendi atti.simdi tekrar bebek istiyorum. sende uzulme hayirlisi boyleymis[/QUOTE]
Beni

Merhaba, öncelikle düşük yapan veya düşük tehditi olan herkese geçmiş olsun diliyorum. Düşük tehditi yaşayan biride benim malesef 2.5 yaşında kızım var ve 7 haftalık hamileyim önceden hiç böyle bişey yaşamamıştım ilk gebeliğimde herşey olumluydu bu seferkinde dün doktorum kan pıhtılaşması gördü bebek haftasıyla uyumlu kalp atışını duyduk ama neden böyle bi pıhtılaşma oldu anlamadım bu sefer ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum kanamam hiç olmadı daha ama çok tedirginim. İstihrahat etmem gerekiyormuş 2.5 yaşındaki kızımla nasıl dinlenebilirimki yardımcı kimse yok çevremde.. İnşallah sıkıntı yaşamam extra uygulayabileceğim birşey yok sanırım değilmi ilaç ve dinlenmek dışında ?

Malesef canim dinlenmek gerek baskada yapcak biseyin yok. Gecmis olsun..

8 haftalik hamileyim 6 haftalikken kanamam oldu dr. Gittim. Ertesi gun kan sonucu ile yine gittim. Keseyi gördü. Beta hcg degeride cok yuksek dedi. Bu sartlarda keseyi tam olarak gormem lzm ama cok kucuk bir kese dedi. progestan baslayalim dedi. Tabi kanamam azar azar devam ediyordu. Betahcgler falan yukse cikiyor progestanda kullaniyorum bu arada ama ben iki buyuk parca dusurdum. Tekrar bi muayene ve beta hcg 14.000 testi parcalar dustukten 1 gunsonra yaptirdigim icin daha cok yeni dusuk beta ondan yuksektir dedi dr. Ve ben bugun sabah kaltigimda inanilmaz bir kanama yasadim saat sbh 9dan aksam 4e kadar elim kdr parcalar dusurdum. Dr. Aradim atiyosun vucudundan dedi. Kurtaj mi olucam ben acaba icerde parcami kaliyor.

Benimki sadece leelenme şeklinde.umarim sonu kötü olmaz.Allah minik yavrularimizi bize bağislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…