Düşük sonrası....

kanama sonrası beta takibe alındı ama az az artmaya devam ediyor doktor belli bir seviyeye geldikten sonra düşüşe geçecek dedi ama bemde polikistik over var zaten düzensiz adetlerim sanki adet olunca betada sıfırlanacak gibi geliyor banada

Bn kürtaj oldum arkadasında 15 gün sonra histereskopi oldum ona rağmen hızlı bir düşüş olmasına rağmen 2 ay sonra sıfırlanmıştı siz her hafta baktırıp kontrol edin yinede

Benim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne durumda
Benimde 1 ay olmak üzere doktor 1 hafta sonra gel dedi ama gitmicem adet olmayı beklicem bende. Tarlusal kullanayımmı diye sordum hayır bu durumda kullanmayın dedi beklicez dedi . Doktorunuza gidince son durumunuzu yazarmısınız merak ettim

Adet olunca sıfırlanır diyor herkes. Perşembe gidicem bilgi veririm size

Düşük sonrası beta hcg niz nezaman sıfırlandı ve nezaman adet oldunuz
İlkinde 33.gunde adet olmuştum dolayısıyla beta takibi yapmadim. İkinci dusugumde 50.gunde hala adet olmayinca doktora gitmistim minik bir kan pıhtısı kalmisti beta 600lerdeydi pihtiyi alinca doktorum beta 1 haftada sıfırladı.
Kisiden kisiye değişiyor değerin dusme hızı bana doktorumun dedigi 20 gunde 0 a inmesini bekleriz.

6 ocakta 3 gün süren hafif kanama yaşamıştım.bugün hafif lekelenmem var. Ama adet gibi değil 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktora

6 ocakta 3 gün süren hafif kanama yaşamıştım.bugün hafif lekelenmem var. Ama adet gibi değil 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktora
İlk adet herzankinden farkli olabiliyor benimkide cok az gelmişti. Tabi doktora git herseyin yolunda oldugu usg ile teyid edilsin icin rahat olsun

27 ocak tarihinde kırmızı pıhtılı az bir kan geldi.Kese,yolk kesesi ve kesenin dolu oldugunu ilk defa o gin gorduk.Ertesi gun tekrar muayene edildim ve gerek kese gerekse de kesenin gelisiminde sorun olmadigi soylendi. 1 subat tarihinde tekrar muayeneye gittgmde gebeligim 5+6 gunluk iken kese goruntulenemedi ve muayenede dusuk teshisi kondu.Kanamam yok,lekelenmem de varla yok arası.
Dusuk teshisinden kac gun sonra kanamanın baslaması beklenmeli?
Dusuk teshisinden ne kadar sonra cinsel iliskiye girilmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…