- Konu Sahibi nevalce4678
-
Normalde ertesi gün kürtaj olunca düşüşü hızlı oluyor ama beta hcg bnm gibi sorunlu operasyonlar geçirince 2 ay sonra sıfırlanmıştıDüşük sonrası beta hcg niz nezaman sıfırlandı ve nezaman adet oldunuz
Normalde ertesi gün kürtaj olunca düşüşü hızlı oluyor ama beta hcg bnm gibi sorunlu operasyonlar geçirince 2 ay sonra sıfırlanmıştı
Çok geçmiş olsun sizedeNormalde ertesi gün kürtaj olunca düşüşü hızlı oluyor ama beta hcg bnm gibi sorunlu operasyonlar geçirince 2 ay sonra sıfırlanmıştı
Bn kürtaj oldum arkadasında 15 gün sonra histereskopi oldum ona rağmen hızlı bir düşüş olmasına rağmen 2 ay sonra sıfırlanmıştı siz her hafta baktırıp kontrol edin yinedekanama sonrası beta takibe alındı ama az az artmaya devam ediyor doktor belli bir seviyeye geldikten sonra düşüşe geçecek dedi ama bemde polikistik over var zaten düzensiz adetlerim sanki adet olunca betada sıfırlanacak gibi geliyor banada
Sizede çok geçmiş olsun inş bir daha hamile kalıp çocuğunuzu kucağınıza almanız nasip olurÇok geçmiş olsun sizede
Aminn inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasınSizede çok geçmiş olsun inş bir daha hamile kalıp çocuğunuzu kucağınıza almanız nasip olur
Aminnn inş herşeyden önce güzel bir psikoloji toparlanınca güzel haberlerinizi alırım inşAminn inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın
Benim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne durumdaDüşük sonrası beta hcg niz nezaman sıfırlandı ve nezaman adet oldunuz
Adet olduysan sıfırlanmıştır canımBenim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne durumda
Inşallah kuzum bi türlü düşmüyorduAdet olduysan sıfırlanmıştır canım
Benim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne dur
Benim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne durumda
Benimde 1 ay olmak üzere doktor 1 hafta sonra gel dedi ama gitmicem adet olmayı beklicem bende. Tarlusal kullanayımmı diye sordum hayır bu durumda kullanmayın dedi beklicez dedi . Doktorunuza gidince son durumunuzu yazarmısınız merak ettimBenim dusuk sonrasi 32. Gün hala 180 küsürdü.. 39. Gun adet oldum. Adetle sıfırlanırmi bilmiyorum. Hafta ici doktora gidicem bakalım beta ne durumda
Adet olunca sıfırlanır diyor herkes. Perşembe gidicem bilgi veririm sizeBenimde 1 ay olmak üzere doktor 1 hafta sonra gel dedi ama gitmicem adet olmayı beklicem bende. Tarlusal kullanayımmı diye sordum hayır bu durumda kullanmayın dedi beklicez dedi . Doktorunuza gidince son durumunuzu yazarmısınız merak ettim
İlkinde 33.gunde adet olmuştum dolayısıyla beta takibi yapmadim. İkinci dusugumde 50.gunde hala adet olmayinca doktora gitmistim minik bir kan pıhtısı kalmisti beta 600lerdeydi pihtiyi alinca doktorum beta 1 haftada sıfırladı.Düşük sonrası beta hcg niz nezaman sıfırlandı ve nezaman adet oldunuz
İlkinde 33.gunde adet olmuştum dolayısıyla beta takibi yapmadim. İkinci dusugumde 50.gunde hala adet olmayinca doktora gitmistim minik bir kan pıhtısı kalmisti beta 600lerdeydi pihtiyi alinca doktorum beta 1 haftada sıfırladı.
Kisiden kisiye değişiyor değerin dusme hızı bana doktorumun dedigi 20 gunde 0 a inmesini bekleriz.ç
İlkinde 33.gunde adet olmuştum dolayısıyla beta takibi yapmadim. İkinci dusugumde 50.gunde hala adet olmayinca doktora gitmistim minik bir kan pıhtısı kalmisti beta 600lerdeydi pihtiyi alinca doktorum beta 1 haftada sıfırladı.
Kisiden kisiye değişiyor değerin dusme hızı bana doktorumun dedigi 20 gunde 0 a inmesini
6 ocakta 3 gün süren hafif kanama yaşamıştım.bugün hafif lekelenmem var. Ama adet gibi değil 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktoraİlkinde 33.gunde adet olmuştum dolayısıyla beta takibi yapmadim. İkinci dusugumde 50.gunde hala adet olmayinca doktora gitmistim minik bir kan pıhtısı kalmisti beta 600lerdeydi pihtiyi alinca doktorum beta 1 haftada sıfırladı.
Kisiden kisiye değişiyor değerin dusme hızı bana doktorumun dedigi 20 gunde 0 a inmesini bekleriz.
İlk adet herzankinden farkli olabiliyor benimkide cok az gelmişti. Tabi doktora git herseyin yolunda oldugu usg ile teyid edilsin icin rahat olsun6 ocakta 3 gün süren hafif kanama yaşamıştım.bugün hafif lekelenmem var. Ama adet gibi değil 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?