• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası trombofili paneli testi

nrsna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
9
2
1
27
Arkadaşlar bir düşük sonrası doktorum trombofili paneli testi yaptirmami istedi ve sonuç bu şekilde. Benimle aynı sorunu yaşayan ve gebeliği sağlıkla ilerleyen anneler var mı ? Düşükten sonra yeni bir gebelik beni çok korkutuyor. Kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum gebelik öncesi folbiol ve coraspin kullanmam gerektiğini söyledi. Gebeliği farkedince de enox 0,4 iğne başlanacak dedi.

Eklentiler

• IMG_20230902_152932.jpg
    IMG_20230902_152932.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 220
Benimde benzer sonucum var banada aynısını söyledi doktorum folic ve coraspin kullanmaya başladım gebelik farkedincede iğne olcak dedi ben üç kez düşük yaptım sen erken sonuca ulasmissin. Benim kuzenimde pihtilasma sorunu var şuan gebe kanamalari oldu ama gebeliği devam ediyor inşallah bizlerde gebe kalırız ♥️

Ben de seninle aynı durumdayım şu an canım. Folbiol ve coraspin 100 mg kullanıyorum doktorum gebe kalinca enox 0.4 iğne kullanmam gerektiğini ve coraspine devam etmem gerektiğini söyledi inşallah hayırlısıyla gebelik haberimizi bir an önce alıp bebeklerimizi kolay ve onlar sağlıklı olacak şekilde kucaklarimiza alırız. Evlat acısı çok zor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Ben de seninle aynı durumdayım şu an canım. Folbiol ve coraspin 100 mg kullanıyorum doktorum gebe kalinca enox 0.4 iğne kullanmam gerektiğini ve coraspine devam etmem gerektiğini söyledi inşallah hayırlısıyla gebelik haberimizi bir an önce alıp bebeklerimizi kolay ve onlar sağlıklı olacak şekilde kucaklarimiza alırız. Evlat acısı çok zor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Daha yenimi başladin sende canım coraspirine ben bu ay başladım daha yeni

Sen en azından bı kayipla sonuca ulasmissin ben üç kez yaşadım tekrar olurmu diyede tedirginim açıkçasi kafamdan atamıyorum bu fikri kötüyü çekmek istemiyorum hiç ama

Back