Kasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallahMerhaba, düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalanlar var mı ve ne kadar zaman da kaldınız.
Yaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Merhaba, regl olana kadar korundunuz mu?Kasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Öncelikle güzel duan için çok teşekkür ederimYaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahbende 3 hafta önce yaptım düşük
Doktor 3 ay dedi ama benim o kadar sabrım yoktu zaten 1.5 senenin sonunda gelen bi süprizdi hiç korumadık kasımdan yani düşükten sonra regl oldum yumurta takibi yaptım değerlendirdik şükür ki tuttu darısı tüm isteyenlere olsun inşallahMerhaba, regl olana kadar korundunuz mu?
Amin inşallah bizim de öyle olur....Doktor 3 ay dedi ama benim o kadar sabrım yoktu zaten 1.5 senenin sonunda gelen bi süprizdi hiç korumadık kasımdan yani düşükten sonra regl oldum yumurta takibi yaptım değerlendirdik şükür ki tuttu darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tüm kalbimle dualarım sizlerleAmin inşallah bizim de öyle olur....
ayni zaman da dusuk yapmisiz hamile kalinca bana da yaz olurmuYaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahbende 3 hafta önce yaptım düşük
Tamamdır hamile kalınca sendeyimayni zaman da dusuk yapmisiz hamile kalinca bana da yaz olurmu
Kac haftalikti? Doktor ne dedi kontole gittiniz mi? Bir de kanamaniz ne kadar sürdü kurtaj sonrasıBende 17 ocakta kürtaj oldum. Bir adet sonrası denemeyi düşünüyorum...
Görünce yazmak istedim ben de kasımda düşük yaşadım aralıkta regl oldum şimdi hamileyim kaç haftalık hamilesiniz acabaKasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Bugün 7+4 günlüğüz canım benim sen kaç haftalıksınGörünce yazmak istedim ben de kasımda düşük yaşadım aralıkta regl oldum şimdi hamileyim kaç haftalık hamilesiniz acaba
ben 9+5 canım çok sevindim senin adına daBugün 7+4 günlüğüz canım benim sen kaç haftalıksın
takvim açmamışsın ondan göremedim tahmini doğum tarihi ne gözüküyorBugün 7+4 günlüğüz canım benim sen kaç haftalıksın
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahben 9+5 canım çok sevindim senin adına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?