Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası regl olmadan hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sngl54

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
11
1
16
28
Merhaba, düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalanlar var mı ve ne kadar zaman da kaldınız.

Kasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Yaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende 3 hafta önce yaptım düşük

Yaaa ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende 3 hafta önce yaptım düşük
Öncelikle güzel duan için çok teşekkür ederim ayrıca büyüklerimizin de dediği gibi düşüğün parçası içinde olurmuş kim ile karşılaştıysam üzülme hemen hamile kalırsın dediler inşallah senden de güzel haberler duyarız kendini germe bir kere olduysa birdaha olur Rabbim büyük veren de o alam da ben inanıyorum sende çoook tatlı bir hamiş olacaksın

Valla çok teşekkür ederim motive oldum bakalım vericem inşallah güzel haberi herşey nasip

Merhaba, regl olana kadar korundunuz mu?
Doktor 3 ay dedi ama benim o kadar sabrım yoktu zaten 1.5 senenin sonunda gelen bi süprizdi hiç korumadık kasımdan yani düşükten sonra regl oldum yumurta takibi yaptım değerlendirdik şükür ki tuttu darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Amin inşallah bizim de öyle olur....

Bende kasımda dusuk yaptım benim 3 düşüğüm doktorum biraz dinlenmem lazım olduğunu söyledi bende bu ay dinleniyorum gelecek ay gel deneyelim dedi evet zor insan doğmadan bile çok canı yanıyor

Kasım ayında düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan Rabbime binlerce kez şükür ki hamileyim darısı sana darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Görünce yazmak istedim ben de kasımda düşük yaşadım aralıkta regl oldum şimdi hamileyim kaç haftalık hamilesiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…