Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası regl olmadan hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac haftalikti? Doktor ne dedi kontole gittiniz mi? Bir de kanamaniz ne kadar sürdü kurtaj sonrası
Herhangi bir belirtim yoktu. Ne kanama ne ağrı vs vs 9+6 da rutin test için gittiğimde öğrendim 6 gün olmuş kalbi duralı. Kanamam kürtaj sonrası bir gün sürdü. Ara ara leke geldi. Henüz adet olmadım. Doktor rastlantısal demişti. Bir adet sonrası deneyebilirsin demişti.

Cok benziyoruz benim de hic belirtim olmamisti, 8+2 kontrole gittigimizi zannederken 6. haftada kaldığını gördüm, kanamam yeni bitti adet olmayi bekliyorum ben de.Doktor 1-2 ay korun dedi

Cok benziyoruz benim de hic belirtim olmamisti, 8+2 kontrole gittigimizi zannederken 6. haftada kaldığını gördüm, kanamam yeni bitti adet olmayi bekliyorum ben de.Doktor 1-2 ay korun dedi
Ben kaybettiğim gün rüya görmüştüm onun sayesinde ve tabiki eşimin ailemin sayesinde daha çabuk toparlandım. Bu hafta adet olmam gerekiyor. İlk defa sabırsızlıkla adeti bekliyorum. Umarım sizde çok çabuk toparlar sağlığınıza kavuşup, sağlıkla sıhatle zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Amin inşallah... Çok teşekkür ediyorum birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle

Pıhtılaşma testini yaptır cnm bnce

Kızlar merhaba düşükleriniz için çok geçmiş olsun. Yeniden gebe kalabilenlere de hayırlı olsun diyorum
bende 6 haftalıkken düşük le tanıştım maalesef. İlk bebeğimdi geç geldi çabuk kaybettim

Doktorum kürtaja gerek olmadığını söyledi ocak sonundan beri 1200den 29a düşmüş beta değerim. Bugün doktorla görüşeceğim ama benim kanamam arada gelen lekeye dönüştü beta bu değerde iken normal mi böyle olması bileniniz var mı?

Kürtaja karşı doğal akışında olmasını istiyor doktor istediği gibi de oldu ama betanın son değeri ve kanamanın azalıp arada leke olması beni korkuttu açıkçası.

Günaydın canım. İlk düşük olduğu için yapmadılar doktorda yapmaya gerek yok dedi ama hamile kalırsam her ihtimale karşı pıhtılaşma için aspirin verecekmiş.
Banada aynını dediler tekrar düşük oldu bnce yaptır cnm belki iğne kullanmanın gerekecektir ben hamile kalır kalmaz kullanıcm mesela bi çok kişi öyle 15 güne çıkıyor hemen hayırlı günler cnm

Banada aynını dediler tekrar düşük oldu bnce yaptır cnm belki iğne kullanmanın gerekecektir ben hamile kalır kalmaz kullanıcm mesela bi çok kişi öyle 15 güne çıkıyor hemen hayırlı günler cnm
Canım bu testler 1.5 aya çıkıyor dediler ben arastirdim hep oyle diyorlarmis, ama ben 15 gun sonra mi gideyim sormaya? Internetten ogrenemiyorum gidip alacakmışım oyle dediler

Yok BN yaptırdım 15 günde çıktı hemen kadın doğumcu yönlendirir araştırma hastaneleri yapıyor

Canım bu testler 1.5 aya çıkıyor dediler ben arastirdim hep oyle diyorlarmis, ama ben 15 gun sonra mi gideyim sormaya? Internetten ogrenemiyorum gidip alacakmışım oyle dediler
Adetini ol öyle git kardeşim de 5 aylık erken doğum yaptı genelde pıhtılaşma çıkıyor coraspin sadece yeterli gelmedi kardeşime mesela bndeki de hafif ama yinede iğne dedi doktor mesela.sn bakma diğer doktorlara yaptır o testi ilk düşük diye kimse önemsemiyor ama yanlış

Merhaba hanımlar bende geçen ay 3 .cü kere düşük yaptım bugün adet günü adet olmadım kan testi yaptırdım 3.6 çıktı artar mi acaba çok merak içindeyim

Ben testleri yaptırdım cok sukur kanımı verdim, 1.5 ay sonra gel sonucu al dediler, ama burda 2 haftada cikiyor yazmislar hep, kafam karıştı

Evt 13 gün önce yumurtlama oldu kanama bittikten 20.gün yumurtlama yani herzaman erken yumurtlama olurdu bu sefer geç yumurtlama oldu
Genelde 13-14gunde cikar derler ama sen sinirdasin. Yine de belli olmuyor gec artabiliyor,Adet olmazsan gunasiri baktirman lazim artiyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…