- 23 Kasım 2019
- 232
- 124
- 53
- 25
Eylülün sonuna doğru diye tahmin ediyoruztakvim açmamışsın ondan göremedim tahmini doğum tarihi ne gözüküyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylülün sonuna doğru diye tahmin ediyoruztakvim açmamışsın ondan göremedim tahmini doğum tarihi ne gözüküyor
2020 eylül anneleri grubu var gelsene oraya :)Eylülün sonuna doğru diye tahmin ediyoruz![]()
Herhangi bir belirtim yoktu. Ne kanama ne ağrı vs vs 9+6 da rutin test için gittiğimde öğrendim 6 gün olmuş kalbi duralı. Kanamam kürtaj sonrası bir gün sürdü. Ara ara leke geldi. Henüz adet olmadım. Doktor rastlantısal demişti. Bir adet sonrası deneyebilirsin demişti.Kac haftalikti? Doktor ne dedi kontole gittiniz mi? Bir de kanamaniz ne kadar sürdü kurtaj sonrası
Cok benziyoruz benim de hic belirtim olmamisti, 8+2 kontrole gittigimizi zannederken 6. haftada kaldığını gördüm, kanamam yeni bitti adet olmayi bekliyorum ben de.Doktor 1-2 ay korun dediHerhangi bir belirtim yoktu. Ne kanama ne ağrı vs vs 9+6 da rutin test için gittiğimde öğrendim 6 gün olmuş kalbi duralı. Kanamam kürtaj sonrası bir gün sürdü. Ara ara leke geldi. Henüz adet olmadım. Doktor rastlantısal demişti. Bir adet sonrası deneyebilirsin demişti.
Ben de o gruptaydım2020 eylül anneleri grubu var gelsene oraya :)
Tamam geliyorum2020 eylül anneleri grubu var gelsene oraya :)
Ben kaybettiğim gün rüya görmüştüm onun sayesinde ve tabiki eşimin ailemin sayesinde daha çabuk toparlandım. Bu hafta adet olmam gerekiyor. İlk defa sabırsızlıkla adeti bekliyorum. Umarım sizde çok çabuk toparlar sağlığınıza kavuşup, sağlıkla sıhatle zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Cok benziyoruz benim de hic belirtim olmamisti, 8+2 kontrole gittigimizi zannederken 6. haftada kaldığını gördüm, kanamam yeni bitti adet olmayi bekliyorum ben de.Doktor 1-2 ay korun dedi
Amin inşallah... Çok teşekkür ediyorum birbirimize güzel haberler vermek dileğiyleBen kaybettiğim gün rüya görmüştüm onun sayesinde ve tabiki eşimin ailemin sayesinde daha çabuk toparlandım. Bu hafta adet olmam gerekiyor. İlk defa sabırsızlıkla adeti bekliyorum. Umarım sizde çok çabuk toparlar sağlığınıza kavuşup, sağlıkla sıhatle zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Pıhtılaşma testini yaptır cnm bnceHerhangi bir belirtim yoktu. Ne kanama ne ağrı vs vs 9+6 da rutin test için gittiğimde öğrendim 6 gün olmuş kalbi duralı. Kanamam kürtaj sonrası bir gün sürdü. Ara ara leke geldi. Henüz adet olmadım. Doktor rastlantısal demişti. Bir adet sonrası deneyebilirsin demişti.
Günaydın canım. İlk düşük olduğu için yapmadılar doktorda yapmaya gerek yok dedi ama hamile kalırsam her ihtimale karşı pıhtılaşma için aspirin verecekmiş.Pıhtılaşma testini yaptır cnm bnce
Banada aynını dediler tekrar düşük oldu bnce yaptır cnm belki iğne kullanmanın gerekecektir ben hamile kalır kalmaz kullanıcm mesela bi çok kişi öyle 15 güne çıkıyor hemen hayırlı günler cnmGünaydın canım. İlk düşük olduğu için yapmadılar doktorda yapmaya gerek yok dedi ama hamile kalırsam her ihtimale karşı pıhtılaşma için aspirin verecekmiş.
Canım bu testler 1.5 aya çıkıyor dediler ben arastirdim hep oyle diyorlarmis, ama ben 15 gun sonra mi gideyim sormaya? Internetten ogrenemiyorum gidip alacakmışım oyle dedilerBanada aynını dediler tekrar düşük oldu bnce yaptır cnm belki iğne kullanmanın gerekecektir ben hamile kalır kalmaz kullanıcm mesela bi çok kişi öyle 15 güne çıkıyor hemen hayırlı günler cnm
Adetini ol öyle git kardeşim de 5 aylık erken doğum yaptı genelde pıhtılaşma çıkıyor coraspin sadece yeterli gelmedi kardeşime mesela bndeki de hafif ama yinede iğne dedi doktor mesela.sn bakma diğer doktorlara yaptır o testi ilk düşük diye kimse önemsemiyor ama yanlışCanım bu testler 1.5 aya çıkıyor dediler ben arastirdim hep oyle diyorlarmis, ama ben 15 gun sonra mi gideyim sormaya? Internetten ogrenemiyorum gidip alacakmışım oyle dediler
Ben testleri yaptırdım cok sukur kanımı verdim, 1.5 ay sonra gel sonucu al dediler, ama burda 2 haftada cikiyor yazmislar hep, kafam karıştıAdetini ol öyle git kardeşim de 5 aylık erken doğum yaptı genelde pıhtılaşma çıkıyor coraspin sadece yeterli gelmedi kardeşime mesela bndeki de hafif ama yinede iğne dedi doktor mesela.sn bakma diğer doktorlara yaptır o testi ilk düşük diye kimse önemsemiyor ama yanlış
Yumurtlama gununu biliyor musun?Merhaba hanımlar bende geçen ay 3 .cü kere düşük yaptım bugün adet günü adet olmadım kan testi yaptırdım 3.6 çıktı artar mi acaba çok merak içindeyim![]()
Evt 13 gün önce yumurtlama oldu kanama bittikten 20.gün yumurtlama yani herzaman erken yumurtlama olurdu bu sefer geç yumurtlama olduYumurtlama gununu biliyor musun?
Genelde 13-14gunde cikar derler ama sen sinirdasin. Yine de belli olmuyor gec artabiliyor,Adet olmazsan gunasiri baktirman lazim artiyor mu diyeEvt 13 gün önce yumurtlama oldu kanama bittikten 20.gün yumurtlama yani herzaman erken yumurtlama olurdu bu sefer geç yumurtlama oldu