Düşük sonrası progestan

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Ben gecen hafta düşük yaptım.hala kanamam bazen az bazen çogalarak devam ediyo.doktor en son progestan vermişti kullandıktan bir saat sonra düşük yaptım zaten.şimdi o hapa devam etsem kanamama kesilmesi yada iyice dökülmesi için bir etki yaparım.yada kullanıp kanamam varken rahim için ters bir etki yaparım.doktora sormadım hiç bidaha da gidemedim.Düşük sonrası kanama olduğu halde kullanan oldu mu acaba hiç.

3 kez düşük yaptım. Hiçbirinde progestan kullanmadim. İlk kez de sizde duyuyorum. Progestan düşüğü önlemek için alinan bir ilaç neden verdi Dr acaba size bende merak ettim açıkçası. Bu arada geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

rahim bebek için kendini hazırladığı için epey kalınlaşıyor adet kanamanında fazla olması normal ama sen yine de doktoruna bir danış progestan kanamayı keser ama tavsiye etmem rahim içi temizlensin bırak kanasın

Sağolun.Amin inşallah istwyen herkese rabbim versin. 10 +hamileydim baştan beri kanamam vardı.ama ultrasona göre 5 veya6 denilildi hep.kalp atışını bekliyorduk.son gün kanamalarımın yoğunlaşınca doktora sorunca verdi.kullandıktan bir saat sonra düşük yaptım zaten.gebelikten önce de kullanılıyormuş bu ilaç adet düzensizliği vs için hani bir zararı yoksa devam ediyim dediydim ama kanamam kesildi dün.

Dün aksam bitti herhalde bidaha gelmedi.bir kaç düşen parçadan sonra demek ki onlarda düşünce temizlendi.sağolun cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…