Düşük sonrası kürtaj 15 gün içinde 2. Kürtaj 😥

Tsfm01

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
1.683
762
Kızlar tüp bebekle hamile kaldım 7 haftaya girecekken kese içi kan dolmuş doktor düşer dedi. Evde geldim aglayarak uyudum gece avuç dolusu pıhtı ile atmaya basladı vücut. Üzülsem de Kendiliginden düşmüş diye sevindim. Doktora gittim içerde cok şey var pıhtı kan kürtaj yapıcaz dedi. Aglayarak girdim yine kürtaja temizlediler. 16 gün kan gelmedi mutlu olmaya çalıştım. 16.Gün aniden avuç avuç pıhtı gelmeye başladı. Acil doktora giriş yaptık 2.kez kürtaj yaptı. Bugun agrılarım cok ama doktor kontrole gel tekrar olabilir aynı şeyler dedi. Kızlar bu neyin nesi. Kurtar Allahım beni bu durumdan.. Saglıklı agrısız hastanesiz günlerimi özledim. Varmı Bi düşük yapınca 2 kez kürtaj olan. İnşalah 3.olmaz diye ağlıyorum. Haftaya tekrar aynı şeyleri yaşamam inşalah

benim de ilk dusugunde 2 kere oldu.ama benim kurtajdan sonra kanamalarim devam etmisti 14 gun surdu tam bitti dedim doktora gittim kanamadan rahim kalinlasmis dedi tekrar narkoz verip islem yaptilar.

benim de ilk dusugunde 2 kere oldu.ama benim kurtajdan sonra kanamalarim devam etmisti 14 gun surdu tam bitti dedim doktora gittim kanamadan rahim kalinlasmis dedi tekrar narkoz verip islem yaptilar.
Cok mu devam etmişti canım. Benim de bu son olmuştur inşallah. Korkuyorum cok. Ateşim de cıkıo gibi. kanım cok düştü ondan mı bilmiyorum

evet olabilir.benim butun degerlerim dusmustu fazla kandan dolayi.nerdeyse 20 gun kanama oldu 1 ay icerisinde.demir eksikligi falan asiri fazlaydi.kolumu kaldircak halim yoktu sonra vitaminlerle toparladim

Eskı bır konu ama sıze bırsey sormak ıstıyorum,16 gun kan olmayınca dr kontrolu yokmuydu 10. Gunde anlayamadı mı kan bırıktıgını,bende düşük sonucu kürtaj oldum ve kanamam kürtajdan sonra anıden kesıldı bende endıselıyım

Vardı kontrol doktor baktı içerde biraz pıhtı var atar belki kendi dedi. Parça olduguna ihtimal vermemişti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…