- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
inşallah sen bana dua et senin duan kabul olur iki canlısın benim mercimek bekletmesin bizi eşim sen anne kokuyorsun hala diyor :/
Valla cnm kağıdında yazar hepsi farklı marka ney senin testte genelde sabah benimki iki üçüncü idrarda saat 11 di aksamda saat 10 yazıyordu ama istersen öğlen 3-5 arasida yapabilirsin ve adetin bittikten hemen sonra başla
Benimde aynı cnm bn adet bitince günde iki kez yapıyordum bir saatt 11 de iki saat öncesi sıvı tüketmeyeceksin birde akşam 10 da ama istersen günde bir kez de yapabilirsin ınş bize uğur getirirlaboquick benim ki
Kıyamam... Tüm bebek sahibi olmak isteyen kadınlar her an duamda emin olabilirsin... ÖYle güzel bir duygudan Rabbim hiçbir kadını mahrum etmesin inşallah...
inşallah ben de 30 lu aldım iki yapsam günde on beş gün idare eder o arada belli olur herhalde zaten boş geçmiycez and içtikBenimde aynı cnm bn adet bitince günde iki kez yapıyordum bir saatt 11 de iki saat öncesi sıvı tüketmeyeceksin birde akşam 10 da ama istersen günde bir kez de yapabilirsin ınş bize uğur getirir
Cnm bnm adetin başladığı günden itibaren 12. Günde koyuya döndü bizde baya sık çalıştık bu aralar şimdi günde bir kez yapıyorum testi ben
inşallah ben de 30 lu aldım iki yapsam günde on beş gün idare eder o arada belli olur herhalde zaten boş geçmiycez and içtik
ama benim tüp bebek değil cano ilki düştü 16 eylül de adetim bitince başlıycaz işte tekrar . Bende dua ediyorum herkes için
Canım tümm bebek sahibi olmak isteyenler dedim zaten... yoksa biliyorum yazmışsın düşüğün olduğunu okudum... Amin Allah kabul etsin dualarımızı..
Kızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿
Ben kimyasal bir gebelik yasadim bir kes adet oldum aonra korunmayibiraktik o ay rabbim nadip ettiKızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿
Benim 9 haftalık olmuştu ama 7. Haftada kalmış gelişmediği için alındı bebek daha sonra 1buçuk yıl sonra hamile kaldım şuan 9+5 iz :)
Ben kimyasal bir gebelik yasadim bir kes adet oldum aonra korunmayibiraktik o ay rabbim nadip etti
yumurta kalitesi icin corekotu bal tarcin yapmistim
Yok korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı kürtajdan ilk 6 ay korunduk sonra 1 yıl korunmadık eşime bakıldı bana bakıldı herhangi bir sorun yok dediler rahim filmi çekilecekti gün alamadık derken hamile kalmışım şimdi 10 haftalık olduk ama ara ara kahverengilik geliyor ve beni korkutuyor[/Q
Çok sevindim sizin adınıza :) inşallah biz de kısa zamanda bu mutluluğu yaşarız :)
Yok korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı kürtajdan ilk 6 ay korunduk sonra 1 yıl korunmadık eşime bakıldı bana bakıldı herhangi bir sorun yok dediler rahim filmi çekilecekti gün alamadık derken hamile kalmışım şimdi 10 haftalık olduk ama ara ara kahverengilik geliyor ve beni korkutuyor
Doktora ilk olduğundan beri gittim hatta bikere acile gittik kanama alanı görünmüyor rahimde lekelenmenin nerden geldiği bilinmiyor progestan ve proluton iğne oluyorum 5 günde bir hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallahDoktorunla paylaş kahve lekelerini inşallah hayırla alırsın kuçağına canım
Doktor biliyor canm teşekkür ederim progestan fitil olarak kullanıyorum birde 5 günde bir iğne oluyorum kanama alanı görünmüyor rahimde ama tedbir olarak alındı ilaçlar bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahdr. a görün biran önce ihmal etme sağlıkla kucağına al inşallah. Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?