düşük sonrası kaçıncı denemede hamile kaldınız

inşallah sen bana dua et senin duan kabul olur iki canlısın benim mercimek bekletmesin bizi eşim sen anne kokuyorsun hala diyor :/

Kıyamam... Tüm bebek sahibi olmak isteyen kadınlar her an duamda emin olabilirsin... ÖYle güzel bir duygudan Rabbim hiçbir kadını mahrum etmesin inşallah...

laboquick benim ki

laboquick benim ki
Benimde aynı cnm bn adet bitince günde iki kez yapıyordum bir saatt 11 de iki saat öncesi sıvı tüketmeyeceksin birde akşam 10 da ama istersen günde bir kez de yapabilirsin ınş bize uğur getirir

Kıyamam... Tüm bebek sahibi olmak isteyen kadınlar her an duamda emin olabilirsin... ÖYle güzel bir duygudan Rabbim hiçbir kadını mahrum etmesin inşallah...

ama benim tüp bebek değil cano ilki düştü 16 eylül de adetim bitince başlıycaz işte tekrar . Bende dua ediyorum herkes için

Benimde aynı cnm bn adet bitince günde iki kez yapıyordum bir saatt 11 de iki saat öncesi sıvı tüketmeyeceksin birde akşam 10 da ama istersen günde bir kez de yapabilirsin ınş bize uğur getirir
inşallah ben de 30 lu aldım iki yapsam günde on beş gün idare eder o arada belli olur herhalde zaten boş geçmiycez and içtik

inşallah ben de 30 lu aldım iki yapsam günde on beş gün idare eder o arada belli olur herhalde zaten boş geçmiycez and içtik
Cnm bnm adetin başladığı günden itibaren 12. Günde koyuya döndü bizde baya sık çalıştık bu aralar şimdi günde bir kez yapıyorum testi ben

ama benim tüp bebek değil cano ilki düştü 16 eylül de adetim bitince başlıycaz işte tekrar . Bende dua ediyorum herkes için

Canım tümm bebek sahibi olmak isteyenler dedim zaten... yoksa biliyorum yazmışsın düşüğün olduğunu okudum... Amin Allah kabul etsin dualarımızı..

Kızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿

Benim 9 haftalık olmuştu ama 7. Haftada kalmış gelişmediği için alındı bebek daha sonra 1buçuk yıl sonra hamile kaldım şuan 9+5 iz :)

22 ocak 2014 te 7 haftalıkken kalbi atmadığı ve gelişmediği için kürtajla alındı. teşhis miss abortus. kanamasız oluyor bu türü, ultrasonda belli oluyor ancak. doktorum 3 . adetini olunca korunmayı bırakabilirsin. dedi. nisan ayından beri deneme oluyor. eylül ayı 6. deneme olacak. ve bu ay ovulasyon testi de kullandım bakalım nolucak beklemedeyim...

Benim 9 haftalık olmuştu ama 7. Haftada kalmış gelişmediği için alındı bebek daha sonra 1buçuk yıl sonra hamile kaldım şuan 9+5 iz :)

geçmiş olsun 1,5 yıl korundunuz mu yoksa bu kadar sürede mi hamile kalabildiniz

Ben kimyasal bir gebelik yasadim bir kes adet oldum aonra korunmayibiraktik o ay rabbim nadip etti
yumurta kalitesi icin corekotu bal tarcin yapmistim

Allah bağışlasın :)

Yok korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı kürtajdan ilk 6 ay korunduk sonra 1 yıl korunmadık eşime bakıldı bana bakıldı herhangi bir sorun yok dediler rahim filmi çekilecekti gün alamadık derken hamile kalmışım şimdi 10 haftalık olduk ama ara ara kahverengilik geliyor ve beni korkutuyor

Doktorunla paylaş kahve lekelerini inşallah hayırla alırsın kuçağına canım

dr. a görün biran önce ihmal etme sağlıkla kucağına al inşallah. Tebrikler.

Doktorunla paylaş kahve lekelerini inşallah hayırla alırsın kuçağına canım
Doktora ilk olduğundan beri gittim hatta bikere acile gittik kanama alanı görünmüyor rahimde lekelenmenin nerden geldiği bilinmiyor progestan ve proluton iğne oluyorum 5 günde bir hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallah

dr. a görün biran önce ihmal etme sağlıkla kucağına al inşallah. Tebrikler.
Doktor biliyor canm teşekkür ederim progestan fitil olarak kullanıyorum birde 5 günde bir iğne oluyorum kanama alanı görünmüyor rahimde ama tedbir olarak alındı ilaçlar bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar ovulasyon testine başlıyorum bugün bitti adetim sonun da inşallah tekrar beklemeden hamile kalabilirim. Ve tabii ki benimle birlikte dileyen herkes hamile kalsın Allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…