• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük sonrası kaçıncı denemede hamile kaldınız

Bu arada tabi ben 45 günü kürtaj olduğum günden itibaren hesapladım.Kürtaj olduktan sonra 10 gün kanamam oldu o kanamanın bitişinden hesaplarsak 35 güne denk geliyor. Bence sende anormal bir durum yoktur , hamilelik de yeniymiş çünkü...

inşallah anormal bişey yokturdur bende düşükten sonra kanamam 5 gün sürdü ilk gününden hesaplarsak 24. gün de adetim geldi hayırlısı Allahtan artık inşallah düşük sonrası diye hamile kalamamısımdır. Bu ay için ümitliyim Allah benimle beraber tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah

inşallah anormal bişey yokturdur bende düşükten sonra kanamam 5 gün sürdü ilk gününden hesaplarsak 24. gün de adetim geldi hayırlısı Allahtan artık inşallah düşük sonrası diye hamile kalamamısımdır. Bu ay için ümitliyim Allah benimle beraber tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah
Korunmayı bırakmadan önce 2 ayrı doktora gittim muayene ettiler herhangi bir problem yok dediler. Folik asit verdiler. Çok var etrafımda aylarca deneyip hamile kalmayıp sonra kalan ama benim ilk hamileliğim ilk denemede olduğu için biraz tereddüt ediyorum , doktora gitsem devam diycek

İnşallah canım, ben hiç ümitsiz değilim Allah'a şükür sonuçta bir hamilelik yaşamışız o konuda sıkıntı yok da, keşke o kadar uzun beklemeseydim diye biraz pişmanım bu nedenle de senin yazdıkların dikkatimi çekti.İlk hamileliğim ilk seferde olmuştu hep öyle olacak sandım maalesef. Önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim bakalım yeni bir sayfa açılıyo :) . Hepimizin hakkımızda hayırlısı.

Korunmayı bırakmadan önce 2 ayrı doktora gittim muayene ettiler herhangi bir problem yok dediler. Folik asit verdiler. Çok var etrafımda aylarca deneyip hamile kalmayıp sonra kalan ama benim ilk hamileliğim ilk denemede olduğu için biraz tereddüt ediyorum , doktora gitsem devam diycek

İnşallah canım, ben hiç ümitsiz değilim Allah'a şükür sonuçta bir hamilelik yaşamışız o konuda sıkıntı yok da, keşke o kadar uzun beklemeseydim diye biraz pişmanım bu nedenle de senin yazdıkların dikkatimi çekti.İlk hamileliğim ilk seferde olmuştu hep öyle olacak sandım maalesef. Önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim bakalım yeni bir sayfa açılıyo :) . Hepimizin hakkımızda hayırlısı.

canım doktorum bana bir yöntem tavsiye etmişti sende öyle dene ben hep öyle yaptım ilk hamileliğim de eşin içine boşaldıktan sonra bacaklarını kapayıp yarım saat soluna yatacaksın ben hiç kalkmıyordum yataktan sabaha kadar öyle uyuyordum

canım doktorum bana bir yöntem tavsiye etmişti sende öyle dene ben hep öyle yaptım ilk hamileliğim de eşin içine boşaldıktan sonra bacaklarını kapayıp yarım saat soluna yatacaksın ben hiç kalkmıyordum yataktan sabaha kadar öyle uyuyordum

Tamam deniycem :) Ben de kalkmıyorum,sabaha kadar.Ayaklarını dikmeyi falan duymuştum önceden ,denedim de ama bunu ilk kez duydum ve mutlaka deniycem :) Teşekkürler...

Tamam deniycem :) Ben de kalkmıyorum,sabaha kadar.Ayaklarını dikmeyi falan duymuştum önceden ,denedim de ama bunu ilk kez duydum ve mutlaka deniycem :) Teşekkürler...

inşallah işe yarar ben de yaradı bir de sadece yumurtlama günlerini bekleme birer gün arayla birlikte olun biz öyle yapıyoruz :KK23:

Evet evet onu doktor da soylemisti ☺oyle yapiyoruz biz de insallah bir an önce mutlu haberlerimizi paylasiriz☺

inşallah canım inşallah senin bat ne zaman benim bu durum da 8 kasım o tarihe kadar bekleyeceğiz bakalım bi numara olacak mı :KK47:

bnde 6 haftalık düşürdüm doktorum 1 adet dönemi dedi ama maalesef geçen ayı boş geçti bakalım bu ay ne olacak :(

bnde 6 haftalık düşürdüm doktorum 1 adet dönemi dedi ama maalesef geçen ayı boş geçti bakalım bu ay ne olacak :KK43:
Canim tekrar geçmiş olsun ne kadar oldu düşük yapalım

cnm ağusos 3 te başlasdı kanamam 5 te düşük yaptım snra bitti adet kanaması gibi bakalım ya insan bkliyor bi umut çok saol sanada cnm

ovulasyon testini ilk kez kullanıyorsun dimi bakalım benim de bugün elime geçecek

ovulasyon testini ilk kez kullanıyorsun dimi bakalım benim de bugün elime geçecek
Evet cnm ilkkez kullandım bakalim bir faydasını görecek miyim kasiklarimda ağrı varbugun adetim biteli daha 9 gun oldu ama korkuyorum. Tekrar adet olmaktan cunki dusukten snra çok dengesizlesti kullan cnm gzl birşey

korkma üstüne git sonuçta dediğin gibi hamile kalabiliyoruz sadece bir şanssızlık yaşadık o kadar test en büyük yardımcımız olacak ama sen yine de birer gün arayla ilişkiyi ihmal etme bence ben de biter bitmez böyle devam edicem bir yandan da testle :KK68::KK33:

korkma üstüne git sonuçta dediğin gibi hamile kalabiliyoruz sadece bir şanssızlık yaşadık o kadar test en büyük yardımcımız olacak ama sen yine de birer gün arayla ilişkiyi ihmal etme bence ben de biter bitmez böyle devam edicem bir yandan da testle :KK68::KK33:
Aynen cnm öyle yapıyorum suan bakalim bu ay uğur getirsin bize rabbime hepimiz için dua ediyorum su mubarek cuma çok edelim hele ;)

Aynen cnm öyle yapıyorum suan bakalim bu ay uğur getirsin bize rabbime hepimiz için dua ediyorum su mubarek cuma çok edelim hele :KK66:

ben dünden başladım etmeye önümüzdeki ay güzel haberli yazıcaz Allahın izniyle:KK55:

Inş cnn bnm valla insan merakla bekliyor

simdi testlerim geldi hergün u testleri yapıcam t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün ve takip eden gün de çatladığı gün oluyor ve düzenli ilişki gerekli dimi bir de testlerin hangi saatlerde yapılması sağlıklı

simdi testlerim geldi hergün u testleri yapıcam t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün ve takip eden gün de çatladığı gün oluyor ve düzenli ilişki gerekli dimi bir de testlerin hangi saatlerde yapılması sağlıklı
Valla cnm kağıdında yazar hepsi farklı marka ney senin testte genelde sabah benimki iki üçüncü idrarda saat 11 di aksamda saat 10 yazıyordu ama istersen öğlen 3-5 arasida yapabilirsin ve adetin bittikten hemen sonra başla ;)

Back