düşük sonrası kaçıncı denemede hamile kaldınız

Zamanyeli

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.611
998
358
Kızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿

MERHABA CANIM BEN İLK DÜŞÜĞÜMĞ NİSANDA YAPTIM DOKTORUM 3 AY GEBE KALMA DEDİ ONUN TAVSİYESİNE UYDUM ,KORUNMAYI 3 AY SONRA BIRAKTIM VE EYLÜLDE HAMİLE YİNE DÜŞÜK YAPTIM

HER DENEMEDE HAMİLE KALDIM BENCE BU İNSANIN VUCÜDLA İLGİLİ HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYE BİR GENELLEME YOK :)

canım çok geçmiş olsun :/

Son düzenleme:
HER DENEMEDE HAMİLE KALDIM BENCE BU İNSANIN VUCÜDLA İLGİLİ HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYE BİR GENELLEME YOK :)

cnm ben de 16 eylül de düşük yaptım ilk gebeliğimdi ve hemen hamile kalmıştım 6 haftalık düşük yaptım 22 gün sonra dün adet oldum drum 1 ay korun dedi ama ben korunmadım ama gebe kalamadım düşük ve adet arası çok kısa sürdü değerler hemen sıfırlanıp yumurta tam hazır olmadı mı acaba o yüzden mi gebe kalamadım adet bitimin de tekrar başlıycam peki senin düşükler kaç haftalıkdı

BENİM Kİ 1 .8 HAFTALIKTI içinde bebek göremedi doktor kurtajla alındı boş gebelik diye biliriz.2.gebelik ise 6 haftalıktı kalp atımı yok kesesi dağılmıştı kanama başladı ve yine kurtajla alındı parça kalmaması için, doktor fakülteye yönlendirdi araştıma için.ilk gebeliklerde normal deniyor.2. düşüklerde araştırılıyor.ama kesinlikte doktor 3 ay korun dedi rahimin kendine gelmesi için.halen adet olmadım 2. düşügümü 18.09.2014 yaptım bekliyorm olmayı.ilk düşükten sonrada 28 gün sonra adet olmuştum.geçmiş olsun sanada internete bir çok sey yazıyor aslında bakarsan psikolojin ii ise hemen kal hamile bence :)

ya benim psikolojim düzeldi de adet oldum işte bu bitsin yine başlıycam bu adet de moralimi bozdu aslın da ama düşük sonrası olabilir diyorum bir de adetim hemen geldi ona bağlı olabilir bakalım kısmet

bu konuya cevap verecek başka kimse yok mu acaba

Merhaba,

Benim düşükten sonra adetim 45, gün başladı ,bana da doktor rahmin kendini toparlaması için 3 ay korunun demişti ben 1 yıl korundum çok pişmanım .. Çünkü 4 aydır korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. Senin düşüğün, çok daha küçükken olduğu için belki senin o kadar süreye ihtiyacın yoktur. Eğer psikolojik olarak iyi hissediyorsan, bence vücut da biraz dinlendikten sonra hiç düşüme.

Kızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿

Merhaba.. Ben de 2 Aralıkta kürtaj olmuştum... İlk gebeliğimdi ve anlamadan gebe kalmıştım.. Kesemiz vardı bebeğim de 4 mm kadar büyümüştü ama kalp atışı yoktu.. 9 haftaya kadar bekledik ama sonuç aynı.. Sonra kürtaj oldum.. Doktorum 2 adet dönemi beklememizi söyledi... Kürtajdan önce adet düzenim 34 gündü... Kürtajdan sonra 30 güne düştü nedense.. 2 ay korunduk sonra Şubatta ilk planlayarak denememizi yaptık ve şükürler olsun Rabbim aratmadı gebe kaldım... İlk 3 ay aşırı bir tedirginlikle gittim her kontrole ama şükürler olsun bugünleri gördüm.. Rabbim en kısa zamanda hayırla Sağlıkla versin inşallah sizlere de ..

canım bana 1-2 ay korunun dedi ben düşük kanaması biter bitmez korunmadan birlikte olduk ama adet oldum bu adet bitimin de tekrar başlıycam ama adetimin erken gelmesi kafamı karıştırıyor tekrar hesapladım 24. gün adet olmuşum

maşallah allah nazarlardan korusun sizi ben de düşük sonrası korunmadım ama 24. gün adet geldi erken mi oldum yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim onun için ovulasyon testş sipariş ettim

canım sen doğum kontrol hapıylamı korundun

maşallah allah nazarlardan korusun sizi ben de düşük sonrası korunmadım ama 24. gün adet geldi erken mi oldum yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim onun için ovulasyon testş sipariş ettim

Benim adetlerim düzenli olduğu için kendimce takip ettim yumurtlama günlerini... Tabi ki düzensizse ovulasyon testleri kullanan çok.. Ben hiç bilmiyorum nasıl bişi.. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.. Öncelikle kafanı rahatlat ki miniğin sana gelsin ve tutunsun...

inşallh ,ben 3 aylık evliyim normalde 28 gün de bir adet olurum hesaplama yaptığım ve istediğim ay hamile kaldım uzun sürmedi maalesef şimdi düşük sonrası ilk adetim ve beklenenden erken geldiği için mecbur kullanıcam normalde bende gerek duymam ama şimdi mecbur

Ne gerekiyorsa sen yap ama gönlünü ferah tut.. İnşallah Rabbim nasip edecek...

Ne gerekiyorsa sen yap ama gönlünü ferah tut.. İnşallah Rabbim nasip edecek...

inşallah sen bana dua et senin duan kabul olur iki canlısın benim mercimek bekletmesin bizi eşim sen anne kokuyorsun hala diyor :/

Bu arada tabi ben 45 günü kürtaj olduğum günden itibaren hesapladım.Kürtaj olduktan sonra 10 gün kanamam oldu o kanamanın bitişinden hesaplarsak 35 güne denk geliyor. Bence sende anormal bir durum yoktur , hamilelik de yeniymiş çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…