Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HER DENEMEDE HAMİLE KALDIM BENCE BU İNSANIN VUCÜDLA İLGİLİ HERKESTE AYNI ŞEY OLACAK DİYE BİR GENELLEME YOK :)
Kızlar Merhaba kaç haftalik düşük yaptınız,nekadar süre korundunuz ve kaçıncı deneme de hamile kaldınız¿
Merhaba,
Benim düşükten sonra adetim 45, gün başladı ,bana da doktor rahmin kendini toparlaması için 3 ay korunun demişti ben 1 yıl korundum çok pişmanım .. Çünkü 4 aydır korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. Senin düşüğün, çok daha küçükken olduğu için belki senin o kadar süreye ihtiyacın yoktur. Eğer psikolojik olarak iyi hissediyorsan, bence vücut da biraz dinlendikten sonra hiç düşüme.
Merhaba.. Ben de 2 Aralıkta kürtaj olmuştum... İlk gebeliğimdi ve anlamadan gebe kalmıştım.. Kesemiz vardı bebeğim de 4 mm kadar büyümüştü ama kalp atışı yoktu.. 9 haftaya kadar bekledik ama sonuç aynı.. Sonra kürtaj oldum.. Doktorum 2 adet dönemi beklememizi söyledi... Kürtajdan önce adet düzenim 34 gündü... Kürtajdan sonra 30 güne düştü nedense.. 2 ay korunduk sonra Şubatta ilk planlayarak denememizi yaptık ve şükürler olsun Rabbim aratmadı gebe kaldım... İlk 3 ay aşırı bir tedirginlikle gittim her kontrole ama şükürler olsun bugünleri gördüm.. Rabbim en kısa zamanda hayırla Sağlıkla versin inşallah sizlere de ..
Merhaba,
Benim düşükten sonra adetim 45, gün başladı ,bana da doktor rahmin kendini toparlaması için 3 ay korunun demişti ben 1 yıl korundum çok pişmanım .. Çünkü 4 aydır korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. Senin düşüğün, çok daha küçükken olduğu için belki senin o kadar süreye ihtiyacın yoktur. Eğer psikolojik olarak iyi hissediyorsan, bence vücut da biraz dinlendikten sonra hiç düşüme.
maşallah allah nazarlardan korusun sizi ben de düşük sonrası korunmadım ama 24. gün adet geldi erken mi oldum yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim onun için ovulasyon testş sipariş ettim
inşallh ,ben 3 aylık evliyim normalde 28 gün de bir adet olurum hesaplama yaptığım ve istediğim ay hamile kaldım uzun sürmedi maalesef şimdi düşük sonrası ilk adetim ve beklenenden erken geldiği için mecbur kullanıcam normalde bende gerek duymam ama şimdi mecburBenim adetlerim düzenli olduğu için kendimce takip ettim yumurtlama günlerini... Tabi ki düzensizse ovulasyon testleri kullanan çok.. Ben hiç bilmiyorum nasıl bişi.. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.. Öncelikle kafanı rahatlat ki miniğin sana gelsin ve tutunsun...
inşallh ,ben 3 aylık evliyim normalde 28 gün de bir adet olurum hesaplama yaptığım ve istediğim ay hamile kaldım uzun sürmedi maalesef şimdi düşük sonrası ilk adetim ve beklenenden erken geldiği için mecbur kullanıcam normalde bende gerek duymam ama şimdi mecbur
Ne gerekiyorsa sen yap ama gönlünü ferah tut.. İnşallah Rabbim nasip edecek...
Hayır prezervatifle...hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.canım sen doğum kontrol hapıylamı korundun
Bu arada tabi ben 45 günü kürtaj olduğum günden itibaren hesapladım.Kürtaj olduktan sonra 10 gün kanamam oldu o kanamanın bitişinden hesaplarsak 35 güne denk geliyor. Bence sende anormal bir durum yoktur , hamilelik de yeniymiş çünkü...canım bana 1-2 ay korunun dedi ben düşük kanaması biter bitmez korunmadan birlikte olduk ama adet oldum bu adet bitimin de tekrar başlıycam ama adetimin erken gelmesi kafamı karıştırıyor tekrar hesapladım 24. gün adet olmuşum