- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
- Konu Sahibi prenses_0610
-
senin kaç haftalıktı cnm?yok ben daha birşey yaptırmadım 5 eylülde doktora gidicem bakalım o nediycek.
Allah yarimdcimiz olsun Amin soylediyin de dogrdu insallah hepimiz burda anne oldgumuz haberi paylasiriz amin insallahseni okadar iyi anlıyorumki cnm insanın bu dediğini bil düşünüyor ama sana sadece şunu sölemeliyim ben hep buna inandım sende inan olurmu? rabbim kısmet etmiyeceği şeyi hayal ettirmezmiiş olmıyacak olsaydı biz hiç kalamazdık hep böle düşün böle düşününce insan herşeyi atlatıyo cnm
insallahhh zaten bu site sayesinde bir az kendimi toparladimİnş canım bakalım bundan sonra güzel hamilelikler geçirirz inşş...haber vereceğim sana.
insallahhh zaten bu site sayesinde bir az kendimi toparladim
birde aklim kurtaj sonrasi gelen patalojik sonucda gelen hafta alicam bazi sitelerde sonucda onkoloji risk dasimak yazilmis baya korkdum zaten kafam, gitdi simda daha cok fena oldum ....aynen bende sağa sola sardım hala düşünüyorum neden oldu niçin oldu diyee Allahın takdiri dediğimiz gibi beterin beteri var
HİÇ KORKMA CNM BENDE YAPTIRMIŞTIM DÜŞÜK TEN SONRA PATOLOJİK İNCELEME HİÇBİŞİ ÇIKMADI KIZMIŞORDA CİNSİYETİNİDE ÖĞRENİYOSUN KROMOZOM SAYISINDA BİŞİ ÇIKMADIbirde aklim kurtaj sonrasi gelen patalojik sonucda gelen hafta alicam bazi sitelerde sonucda onkoloji risk dasimak yazilmis baya korkdum zaten kafam, gitdi simda daha cok fena oldum ....
kromosom sayisi m geliyor bende mutemelen orda bozulma olmus bos gebelik zaten kromozom dan kaynakli bir sey bir de cinsiyyetini diyorlar ufff....halya devam edicek gelen haftada bununla yuz yuze gelmem lazm peki sana doktor ne soyledi tup bebekde esiin morfoloji sonucu iyi olmasada sperm iyi olmasada tup bebek sansi var mi?kac yillik evlisin 2yil kaliba dimi?HİÇ KORKMA CNM BENDE YAPTIRMIŞTIM DÜŞÜK TEN SONRA PATOLOJİK İNCELEME HİÇBİŞİ ÇIKMADI KIZMIŞORDA CİNSİYETİNİDE ÖĞRENİYOSUN KROMOZOM SAYISINDA BİŞİ ÇIKMADI
sana cinsiyet henüz söylenmemişti dimi cnm? evet malesef bununla yüzyüzze geleceksinkromosom sayisi m geliyor bende mutemelen orda bozulma olmus bos gebelik zaten kromozom dan kaynakli bir sey bir de cinsiyyetini diyorlar ufff....halya devam edicek gelen haftada bununla yuz yuze gelmem lazm peki sana doktor ne soyledi tup bebekde esiin morfoloji sonucu iyi olmasada sperm iyi olmasada tup bebek sansi var mi?kac yillik evlisin 2yil kaliba dimi?
tatlim bende kese gorundu embriyon yok zaten bos kese oldugu orda bilindi(yani emriyon yarandigi anda olmus)o yuzden cinsiyyetini filan da bilmedim peki bi sey sorucam asilama ve tup bebek ayni diyil mi ben pek bilmiyorm da bu cocukta da hic tedaviye gitmemsdm o yuzden hic bilgim yoksana cinsiyet henüz söylenmemişti dimi cnm? evet malesef bununla yüzyüzze geleceksinben okadar çok ağlamıştımki kız olduğunu öğrenince 7-8 haftalıktı benimki tüp bebek şansı var tabi ama ben korkuyorum tüp bebek yaptırmaktan aşılama yaptırıyorum şidmi olmazsa eşim ameliyat olucak beklicez artık ameliyat sonucunu 5 yıllık evliyim cnm
bu cocuk icin tedavi gordunmu basdta yoksa kendiliyinde hamile kaldin?tatlim bende kese gorundu embriyon yok zaten bos kese oldugu orda bilindi(yani emriyon yarandigi anda olmus)o yuzden cinsiyyetini filan da bilmedim peki bi sey sorucam asilama ve tup bebek ayni diyil mi ben pek bilmiyorm da bu cocukta da hic tedaviye gitmemsdm o yuzden hic bilgim yok
allah yardimcin olsun canim peki bu dusuklerin sebebi nediröncelikle herkese geçmiş olsun. lütfen kürtaj olanlar düşük yapanlar moralinizi bozup yıpratmayın kendinizi. Rabbimin izniyle sağlıklı hamilelikler yaşayıp evlatlarımızı kucağımıza alacağız. benim 6 düşüğüm var . 7 kez hamile kaldım. 5. hamileliğimde kızımı kucağıma aldım. şimdi yeniden umudumu kaybetmeden 8. kez Rabbimin de izniyle hamile kalmak için uğraşacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim kanımda pıhtılaşma var . ama gerekli iğne ve aspirini kullanmama rağmen bebeklerimi kaybediyorum. son düşüğümü bir kaç gün önce yaşadım. şimdi onu genetik olarak inceliyorlar. bu düşüklerin başka bir sebebi de olabilir mi diye bakacaklar.allah yardimcin olsun canim peki bu dusuklerin sebebi nedir
canim bence fitilni kullanman gerek cunki infeksiyonun var eger icine isinmiyorsan hemde korun fitili kullandign surece 1 ayla bir sey olmaz yeter i bebisin saglikli olsun birde kurtaj sonrasi genelde cok kisi korunmayi buraktikdan 4=6 ay sonra hamile kala bilyor sen istiyorsan baska bir doktora git aldan muayne etsn infeksin az da olsa kalmsa ben olsam korunub fitili yapardm sonra bebeyi dusunurdum vallah bende kurtaj sonrasi cok az 2=3 gun azacq lekelenme oldu amma 22gun sonra 1 gun kahveyi leke 40 gun tamaminda 1 gun yene kahveyi leke geldi durdu simdi 56 gundu bugun azacq kan geldi kaliba adet olucam yani vucud farklidi amma yani adet dengelsizliyi cok kisiden oluyor korkma amma infeksiyon icin tedavini albayanlar nasıl başlasam bilemiyorum. doğru yere mi yazıyorum onu da bilmiyorum. affedin lütfen. 4ay önce ilk bebeğimi kalbi atmıyo dediler aldılarson adete göre 11 haftalıktı ama geç döllenmiş dediler 7haftalık olacaktı. 6hafta 1 günde kalmış. kürtaj sonrası kanamam çok uzun sürdü daha sonra adetim 10 gün sürdü ve 10 gün yerimden kalkamadım. kime sorsam kürtaj sonrası normal dediler, adetim bittikten 2 gün sonra tekrar kanama oldu hem kürtajı yapan doktordan memnun kalmadığım için hem de bulunduğum ilde hiç bir doktordan randevu alamadığım için tavsiyeyle başka bir ilde doktora gittim. alttan muayene etti ve rahimde yara ve yoğun enfeksiyonun var bebek o yüzden düşmüş olabilir kürtaj sonrası kontrole gitmedin mi dedi. adet söktürücü verdi adet sonrası bakalım diye. ilaç bitince 1-2güne adet olursun dedi 10 gün bekledim olmadım. tekrar gittim doğum kontrol hapı verdi ilaç bitince adet oldum ama bu seferde ilk günü parça düştü baya korktum. yine doktora gittim parça için normal adet parçası dedi. prolaktinim yüksek çıktı biraz bu ayda korun dedi doğum kontrol hapı verdi tekrar. adet döneminde prolaktinime baktırdım normal ecdeğerlerde çıktı. 10gün önce adetim bittikten sonra tekrar gittim enfeksiyon var ama çok az dedi fitil verdi. korunmayı bırakabilirsiniz yumurtan güzel büyümüş 1-2 güne çatlar verdiğim fitilde gebelik oluşursa zarar vermez dedi. ben yine de çekindim fitili kullanmadım bebek falan olur zarar verir diye. adetime 1 hafta kadar var kan testi yaptıralım bişey yoksa bu hafta fitili kullanırız diye düşündük. kan verdim eve geldim bi baktım adet gibi kanamam başlamış. önce korktum yine düşük yapıyorum sandım tahlil sonucunu zor bekledim sonuç negatif ama çok kötü oldum ne yapsam bilemedim. doktora gitmek istemiyorum gitsem ne dycem zaten cidden çok yoruldum artık. yok mu aban bi akıl verebilecek
Allah yardimcin olsun peki bu tahlili 2 dusukden sonra mi yapdirdm ben bos gebelik kecirdm kafama takildi pitihlasma sonurmun mu var acaba diye ozellerden 2bin lira civarnda duydumcanım benim kanımda pıhtılaşma var . ama gerekli iğne ve aspirini kullanmama rağmen bebeklerimi kaybediyorum. son düşüğümü bir kaç gün önce yaşadım. şimdi onu genetik olarak inceliyorlar. bu düşüklerin başka bir sebebi de olabilir mi diye bakacaklar.
evet tahlili 2 düşük sonrası yaptırdım. zekai tahir burak hastanesinde yaptırdım.Allah yardimcin olsun peki bu tahlili 2 dusukden sonra mi yapdirdm ben bos gebelik kecirdm kafama takildi pitihlasma sonurmun mu var acaba diye ozellerden 2bin lira civarnda duydum
o zamana sigorta karsilmais dimi cunki boyle 2bin 3bin arasi duydumevet tahlili 2 düşük sonrası yaptırdım. zekai tahir burak hastanesinde yaptırdım.
Canim evet .hiç bir ücret ödemeden çünkü. Sadece sonucun çıkması biraz uzun sürüyoro zamana sigorta karsilmais dimi cunki boyle 2bin 3bin arasi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?